- 8 Mart 2020
- 6.981
- 15.848
- 198
Artık ehillestimCanım çatlatma iğnesi HCG içerdiğinden gebelik belirtileri hissettirir vücudunu dinleme yanılırsın
Oyy komşuyuz bak
Afiyet olsun canım. İzlemedim valla şu geçen yaşlı bi amcaya evlenecek deyip dolandıran kız mı
Enn mantıklısıArtık ehillestimo yüzden asla kendimi dinlemiyorum kardeşim .
Hosbulduk gülüm he yaa, cok belli ki kiz korkuyor aciga cikmak icin , agliyor surekli gidicem konu kapansin odicem borcumu dio kulahima anlatsin daha kac kisiyi dolandirmis boyle nerde peki bu paralar dio esra erol, hicbi yerde dio bisi yapmadim dio ulan bi yere harcayan insan soyler su kadar borç verdim su kadari ile sunu aldim faln yokHoşgeldin renklim ...Dün gece izledim onu şok oldum o yaşlı kafterin bile ahlaksız teklif ini kabul etmiş ne mide var kadında hem ahlaksız hem dolandırıcı üçkağıtçı
He yaaa para isi benden sorulur elimden trilyonlar gecmis bi kasiyerim korkmayin
Saol canimmCanım çatlatma iğnesi HCG içerdiğinden gebelik belirtileri hissettirir vücudunu dinleme yanılırsın
Oyy komşuyuz bak
Afiyet olsun canım. İzlemedim valla şu geçen yaşlı bi amcaya evlenecek deyip dolandıran kız mı
Ya tum gun evde olunca sardim napim canim skilioAman ben öyle şeyler hiç izlemiyom daha çok sinir oluyombaşım ağrıyor
Yavru kuslari saldiydim biri girdi digeri kacti yineaz omce yakaladim yilan gibi kivrildi kacti elimden zipira bak sen, aman yildim vallahi kustan; dogacak olanlari dagitmazsam nolim
Sorma ya annem geldi bugun iki kelam edemedik vik vik vik uyurken bile otuyolarSen nasıl dayanıyon seslere ben ona şaşkınım
Benim ki öyleSorma ya annem geldi bugun iki kelam edemedik vik vik vik uyurken bile otuyolarbebekken boyle olur cennetler, uyurken cikil cikil cikil bisiler anlatiolar hem tatli gelio hem gicik edici
Ben bunları yerim yer yeminle bak ben benimkini resmen minciriyom kanadini ağzını burnunu tüm vücudunuM Mevsim hep bahar al bak kacaga bak kardesi icerden nasi bakio tipe bak kizsam kizamiodam daEki Görüntüle 2814273
Elimde tutabilsem bende agzina edecemde isteBen bunları yerim yer yeminle bak ben benimkini resmen minciriyom kanadini ağzını burnunu tüm vücudunu
Nasıl güldürdüb anlatamamElimde tutabilsem bende agzina edecemde isteserseriler bunlar ya sebekler sebek
Slm cnm nasılsın neypyrsn
Nasıl güldürdüb anlatamam
Kiz asiye nerelerdesin bacim unlu olmustun sen en son neydi o konu gi?Slm cnm nasılsın neypyrsn
Benimki kafesin kapısını açıyor debelenerek açınca da bakıyorum tülün içinde
Gulup geciom yoksa sinir hastasi edeceğler beni anacim
Bebekler ya inanilmaz yaramazlar.
Yemligin icime girer debelenirler
Disari cikmak icin ust uste cikip birbirlerini isirirlar
Otmeyi bilmiolardi zil gibi otuolardi simdi kafami utuluolar .ah bildigin cocuk iste evde dolu dolu cocugum var
He ya ne ünlüKiz asiye nerelerdesin bacim unlu olmustun sen en son neydi o konu gi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?