gerçekten çok doğru. bugun bende şu çok eşli saçmalığına dayanamadım cevap attım. aslında atmamak gerekiyordu. önem vermiş oldumAnladığımız an da bazen susamadığımız zamanlar oluo.
Konu sahipleri çileden çıkartabilio insanları.
Anladığımız an susmayı bilirsek ve yetkililere haber verirsek hem boşuna gerilmemiş oluruz hem de konu sahiplerini eğlendirmemiş oluruz
gerçekten çok doğru. bugun bende şu çok eşli saçmalığına dayanamadım cevap attım. aslında atmamak gerekiyordu. önem vermiş oldum
tedavilik insan grubu bunlar!bunun neresi eğlenceli aklım almıyor bir türlü!Erkeklerin açtığı fake konular çok belli oluyor.Ama hemcinslerimin öyle değil.
Bir üyenin açtığı konu aklıma geldi hamileydi bir ton sorunu vardı bebeği babası kayınvalidesi filan istemiyordu vs.vs. sonra işin içine maddi konular girdi 2.üyelik açarak duygu sömürüsü yaptı neler neler gitti kıza sayfalarca oldu konu olay bir çözüldü herkes allak bullak.
Duruma uyanan ancak bir iki kişi olmuştu.Öyle herkesin duygularıyla oynanmıştı ki..:44:
tedavilik insan grubu bunlar!bunun neresi eğlenceli aklım almıyor bir türlü!
Eğlenceden de ötesi.
O kıza o kadar para yardımı eşya yardımı yapıldı.
Artık bu fake konu olmaktan çıktı dolandırıcılığa girdi.
Aman ki ne aman.
Uh!
O kadar da mı ileri gittiler
Resmen dolandırıcılık.
Konunuzu pek çözemedim ama başlık için yorum yapayım,ne pazardaki satıcılar,ne fake'ciler.
Beni kimse aldatamaz,izin vermem.
iyi de bazı arkadaşlarımız konunun hemen fake olduğunu çözemiyor ve asıl anlayanlar müdahale etmez ise o arkadaşlarımız yardımcı olayım derken çok üzülüp, sinirleri asıl o vakit bozulur.Ama burda fake konular yüzünden üzülen sinirleri bozulan bir sürü insan oluo.
Ben de bunu engellemek için hepimizi o konulara rağbet göstermememiz için birlik olmaya çağırdım.
Ama burda fake konular yüzünden üzülen sinirleri bozulan bir sürü insan oluo.
Ben de bunu engellemek için hepimizi o konulara rağbet göstermememiz için birlik olmaya çağırdım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?