• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Fake Konular/Fake Olduğunu Düşündüğümüz Konular Hakkında

LadyEvil

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
112
Puanlar
158
Yer
İzmir
Kızlar bikaç gündür daha da artan bu soruna değinmek istedim.
Birsürü anlamsız,sadece dalga amaçlı açılan konular iyice canımızı sıkmaya başladı.
İnsanların sırf bu amaçla senaryolar yazıp kimsenin inanmıcağını bile bile böyle konular açmasını anlayamıorum.
Ama burda bizim de hatamız var,dayanamayıp cevap verioruz zaten kişinin amacı bu.
O bizle dalga geçio,biz sinirlenip ona laf yetiştirmeye çalışıoruz ya da biz de dalga geçioruz,ortaya hem saçma sapan anlamsız muhabbetler çıkıo,hem de boşu boşuna gerilioruz.
Bunun önüne geçmemiz için yapmamız gereken şey fake olduğunu düşündüğümüz konulara hiç girmeyip,konu hakkında yorum yapmayıp,o kişinin istediği tartışma ortamını yaratmamamızdır.
Görüorum ki bu tür konular gerçekten derdi olan insanların konularından daha fazla ilgi görüo,daha çok cevap alıo.
Lütfen kendimizle kimsenin dalga geçmesine izin vermeyelim bu tür insanlarla polemiğe girip boşuna gerilmeyelim.
Biz ilgi göstermedikçe bu tür konuların sayısı azalır diye düşünüorum.

bende aynısını düşünüyorumda konunun fake olduğu da genelde yapılan yorumlara verilen tepkilerden sonra ortaya çıkıyor... baştan bunu nasıl anlıcaz bende bunu anlamadımm:26:

Konudan anlaşılıo zaten fake olduğu.mesela bugünkü konu. ''çok eşliyim vakit ayıramıorum napmalıyım'' başlıktan anlaşılıo fake olduğu,içeriğe inince zaten belli oluo.
Zaten insanlar soru sormuo o tür konuları anlamak için,şaka mı yapıosun,Dalga geçme gibi laflarla tartışmayı başlatıolar.sonra da sürüp gidio.ben de bunu söylemeye çalışıorum,baktınız saçma sapan anlamsız bi konu,dalga geçme şaka mı yapıosun demektense hiç cevap vermemek.
Hepimiz kayıtsız kalırsak onların istediği şeyi yapmamış oluruz

konun fake olduğunu anladığımda -ki hemen anlayamayabiliyorum bazen- hemen kötü içeriğe basıyorum, hemen de yanıt alıyorum. genelde erkek üyeler giriyor,bu belli oluyor hemen ama fake konuları anlamak biraz zaman alıyor.

Anladığımız an da bazen susamadığımız zamanlar oluo.
Konu sahipleri çileden çıkartabilio insanları.
Anladığımız an susmayı bilirsek ve yetkililere haber verirsek hem boşuna gerilmemiş oluruz hem de konu sahiplerini eğlendirmemiş oluruz

Anladığımız an da bazen susamadığımız zamanlar oluo.
Konu sahipleri çileden çıkartabilio insanları.
Anladığımız an susmayı bilirsek ve yetkililere haber verirsek hem boşuna gerilmemiş oluruz hem de konu sahiplerini eğlendirmemiş oluruz
gerçekten çok doğru. bugun bende şu çok eşli saçmalığına dayanamadım cevap attım. aslında atmamak gerekiyordu. önem vermiş oldum

gerçekten çok doğru. bugun bende şu çok eşli saçmalığına dayanamadım cevap attım. aslında atmamak gerekiyordu. önem vermiş oldum

Ben de dahil.
Ama yapmamamız lazım.
O bizle eğlenio,biz gerilioruz

Erkeklerin açtığı fake konular çok belli oluyor.Ama hemcinslerimin öyle değil.
Bir üyenin açtığı konu aklıma geldi hamileydi bir ton sorunu vardı bebeği babası kayınvalidesi filan istemiyordu vs.vs. sonra işin içine maddi konular girdi 2.üyelik açarak duygu sömürüsü yaptı neler neler gitti kıza sayfalarca oldu konu olay bir çözüldü herkes allak bullak.
Duruma uyanan ancak bir iki kişi olmuştu.Öyle herkesin duygularıyla oynanmıştı ki..:44:

Konunuzu pek çözemedim ama başlık için yorum yapayım,ne pazardaki satıcılar,ne fake'ciler.
Beni kimse aldatamaz,izin vermem.

Erkeklerin açtığı fake konular çok belli oluyor.Ama hemcinslerimin öyle değil.
Bir üyenin açtığı konu aklıma geldi hamileydi bir ton sorunu vardı bebeği babası kayınvalidesi filan istemiyordu vs.vs. sonra işin içine maddi konular girdi 2.üyelik açarak duygu sömürüsü yaptı neler neler gitti kıza sayfalarca oldu konu olay bir çözüldü herkes allak bullak.
Duruma uyanan ancak bir iki kişi olmuştu.Öyle herkesin duygularıyla oynanmıştı ki..:44:
tedavilik insan grubu bunlar!bunun neresi eğlenceli aklım almıyor bir türlü!

tedavilik insan grubu bunlar!bunun neresi eğlenceli aklım almıyor bir türlü!

Eğlenceden de ötesi.
O kıza o kadar para yardımı eşya yardımı yapıldı.
Artık bu fake konu olmaktan çıktı dolandırıcılığa girdi.
Aman ki ne aman.

Eğlenceden de ötesi.
O kıza o kadar para yardımı eşya yardımı yapıldı.
Artık bu fake konu olmaktan çıktı dolandırıcılığa girdi.
Aman ki ne aman.

Uh!
O kadar da mı ileri gittiler
Resmen dolandırıcılık.

Bir Avuç Gereksiz İnsan ..

Uh!
O kadar da mı ileri gittiler
Resmen dolandırıcılık.

Bir iki yerden açık vermeye başlamıştı ama insan konduramıyordu.
Kız,devlette doğum yapmak istemiyordu mesela.
Açmış 2.üyeliği yazıyor:
''Çok mutsuz ağlıyor,özelde doğurmak benim neyime diyor umutsuz çok.İyi olacağına inandırın onu vadavidi..''
Of ne konuydu be.:61:

Konunuzu pek çözemedim ama başlık için yorum yapayım,ne pazardaki satıcılar,ne fake'ciler.
Beni kimse aldatamaz,izin vermem.

Fake konular için siz uyanık olup cevaplamamayı öneriyorsunuz, ben de kendimce buna aldırmamak da bir çözüm olur diye düşünmüştüm. Ben şahsen beni kimsenin aldatamayacağı konusunda kendime sizin kadar güvenemiyorum, ama burada rastladığım fake veya gerçek hiçbir konu sahibi beni manen veya maddeten sömüremez onu da biliyorum.

Ama burda fake konular yüzünden üzülen sinirleri bozulan bir sürü insan oluo.
Ben de bunu engellemek için hepimizi o konulara rağbet göstermememiz için birlik olmaya çağırdım.

Ben de bunu engellemek için hepimizi o konulara rağbet göstermememiz için birlik olmaya çağırdım.
iyi de bazı arkadaşlarımız konunun hemen fake olduğunu çözemiyor ve asıl anlayanlar müdahale etmez ise o arkadaşlarımız yardımcı olayım derken çok üzülüp, sinirleri asıl o vakit bozulur.

Müdahale edilir tabiki ben de dedim bugün tuzağa düşmeyelim diye ama herkes anladığı halde konuşmaya devam etti.
Daha önce de dediğim gibi o bizle biz onla dalga geçioruz ortalık iyice karışıo :44:
En iyisi kendi haline bırakmak...

Ben açıkçası durumun bazı kişileri bu denli etkilediğini sizin bu topik de anladım. Para yardımı falan bile yapılmış demek ki bu insanlara. Benim de gayem fake konuların yarattığı sıkıntıya bir çözüm önerebilmekti, ama sizin önerdiğiniz, konuya rağbet göstermemek bu şartlar altında daha iyi bir çözüm olmuş. Yalnız beni uyarmanız lazım, bende biraz sazanlık vardır.

Back