Fairy platinium öneriyorum:

turkishe

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Ağustos 2011
89
4
36
Konya
Mrb arkadaşlar ben geçenlerde fairyi araştırmıştım kullanan var mı diyte tavsiye üzeri almak istemiştim ama konuyla alakalı birşey bulamammıştım.Bulaşık makinemde bayadır finish kullanıyordum, biraz kaşıkları falan çiziyordu tortu bırakıyordu.bende başka deterjan kullanayım diye araştırdım.fairyi reklamlarda görünce merak ettim,araştırdım ama tam bir yorum bulamayınca gözümü karartıp aldım..eşim aldı daha doğrusu.küçük paket olsun demiştim.20 tlye 30luk paket aldık.sonuç çok iyiydi.bulaşıklar kaşıklar pırıl pırıl.mis gibi de kokusu var.hem de su sertliği çok fazla olmadığı sürece tuz ve parlatıcı da kullanmaya gerk yokmuş.reklamda söyledğine göre makineyi de yağlardan arındırıyorsa dha ne olsun.paramın düşmanı değilim ama makinemin ve bulaşıklrımın da değilim.çok da pahalı olduğunu düşnmüyorum.tavsiye ediyorum umarım siz de memnun kalırsınız

Son düzenleme:
bnde merak ediyordum guzel mi die.memnun kalmışsnz.birde nmakineyi temizleme özelliği doğru mu filtre temiz çıkıyor mu

bnde merak ediyordum guzel mi die.memnun kalmışsnz.birde nmakineyi temizleme özelliği doğru mu filtre temiz çıkıyor mu

sanrm 1 hafta kullanınca belli oluyormuş bende yakın zamnda makine temzileyicisi kulanmıştım.ama makine mis gibi kokuyor.içini de temzilior olabilr kapsülün içinde 3 sıvı bölme gözüküyor.anladığım kadarıyla parlatıcı,koku ve makine temzileyici.alt kısmı da deterjan

kapıma tanıtım ıcın fairyden geldıler 4 adet 1 tl tanıtım fıyatı satıyorlarmış aldım
bakalım gercekten fark varmı kullanınca görücem
pıyasadakı tum tabletlerı denedım nerdeyse sonuc hep aynıydı bazen lekeler cıkmıyordu
bu tabletı kullananlardna daha fazla yorum alırsam cok memnun olurun bende bır kac kullanım sonrası ızlenımlerımı aktarıcam ..

ben fairyi gerçkten beğendim.parlatıcı kullanmayınca daha iyi sonuç aldım.hem makineden hem fairyden parlatıcı geçince biraz fazla oluyordu ama şimdi makinenein parl. bitti. tekrar koymadım.ışıl ışıl çok iyi bence. yani eski kullandığım tablete göre diyeyim.

Kızlar merhaba,

Ben de yıllarca Calgonit kullandım ancak Fairy Platinum'u reklamlarda görüp merak ederek aldım. Haziran'dan beri kullanıyorum, kesinlikle tavsiye ediyorum. Makineyide pırıl pırıl temizliyor bu arada. Mükemmel bir ürün..

Çok pahalı bence... :19::19::19:

Ayrıca benim makinemin filtresi pislenmiyo. hem ben yemek artıklarını sıyırmadan makineye koymuyorum belki de ondandır. zaman zaman sirke koyuyorum deterjan gözüne, bu şekilde hallediyorum.

ben de fairy platinium kullanıyordum temizliğinden parlaklığından çok memnundum yalnız kokusu tabaklardan bardaklardan çıkmıyor, beni çok rahatsız ediyor. su içiyorum mesela ağzım değdiği an bardağa fairy'nin tadı kokusu geliyor. sırf bu yüzden finish quantuma döndüm.

fairynin temizliğinden daha memnundum oysa bu koku olayı bir tek benim mi başıma geldi acaba? ne tavsiye edersiniz kokudan kurtulmam için?

fairy henuz kullanmadim yeni aldim.bimdekini kullaniyorum memnunum.ama benim favorim wiking bir deneyin derim.ve ben hangi tablet olursa olsun ikiye bolup kullaniyorum temizleniyor ilac kalintisi olmuyor.servis soylemis kiz kardesime deneyin derim boylelikle agualilycim koku sorunuda kalmaz Zannimca.

öyle aşırı bir fark yok bimin ürünüde prilinkide hepsi aynı aslında
parlatıcı kısmına sirke koyma fikrine kesinlikle katılıyorum daha doğal ve parlaklık ...

fairy henuz kullanmadim yeni aldim.bimdekini kullaniyorum memnunum.ama benim favorim wiking bir deneyin derim.ve ben hangi tablet olursa olsun ikiye bolup kullaniyorum temizleniyor ilac kalintisi olmuyor.servis soylemis kiz kardesime deneyin derim boylelikle agualilycim koku sorunuda kalmaz Zannimca.

fairy'nin tableti bölünmez ki yumuşak bi poşette sert değil diğerleri gibi.

bim'inkini ben de kullandım iyidi hoştu ama kaşıklarımı çok çizdi, daha ilk ayda tüm kaşıklarım çizik çizik olunca fairy aldım onun da kokusu sorun oldu. şimdi finish kullanıyorum galiba en iyisi bu şimdilik benim için. ama ikiye bölme olayını finishde denicem canım :34:

Son düzenleme:
bugüne kadar birçok bulaşık makinesi deterjanı kullandım
pril, calgonit, anywayin deterjanı vs....
ancak fairy nin üstüne hiçbir deterjan görmedim
kullanışı da oldukça kolay, tablet poşetini açmak gibi bişey söz konusu değil
artık markete gidince direk fairye bakıyorum, indirimdeyse alıp stok yapıyorum:52:

Back
X