• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Kesim Şekilleri Fahriyenin Saclari :)

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel

tencere_tava

__ hersey senin icin __
Kayıtlı Üye
5 Ocak 2009
286
1
96
Karabük
Selam kizlar ..

ne var bunda diyceksiniz ama bu modeli nasil yapacagimi bilemedim bilmiyorumkismile
yardim eder misiniz lütfeeeen ..:Saruboceq:

önce düzlestirici sonra ma$a mi kullanmis?

masa yapılmıs saclara.ama önce fönlenmiş bencede. bide kızın dip boyası gelmiş. ısıkta sac diplerindeki renk farkı cok belli :) bide bu kızın sacları kendi sacı degil. cıtcıt var.

arkadaslar ben denedm ve canim sikildikca yapiyorum,hem cok yakisiyor hemde sanki kuaforden cikmis gibi gosteriyor.aslinda cok cok basit bir durum soyle oluyor.temiz saci ilk once tarayip ya bir duzlesdiriciyle yada bir fön makinesi yardimiyla düz yapiyorsunuz,daha sonra o sacinizi tumden toplayip bir elinizle on sacinizi ayirin.arkadan yani sacin dibinden biraz daha yukarisindanbiraz alip ince uzun tarakla iyice kabartin kabartirken asagidan yukariya dogru kabartin,kabartma islemlerinden sonra bolca sprey sikin,,üst kisimlara gelene kadar bunu yapin sonra iyice kabaran sacinizi arkaya dogru atin ve haafifce tarayin onden hos gorunmesi icin puruzsuzmus gibi yapin.sonra isterseniz arkaya birakdiginiz saclardan biraz alarak masa ama kalin masa yardimiyla kivircik bukle yapip,,elinizle o bukleyi dagitin ve elinzle iyice ovalayin.deneyin gercekden cok mukemmel oluyor ozel gunlerimde hatta evde oturdugum yerde sikilinca hep denedigim isim....IYI DENEMELER.

fön we fön taragı bide ehli bir kuaför 1 milyarlık kaynak war bu sacta masa yok ayrıca bu kızın sudan cıkmıs halini gördüm bunun sacıda yok

evde saçını düzleştir tepelere krepe uçlarada kalın maşa yap hafif dağat sprey sık
bunların ikitel saçını adam etmek için kuaförler kendini yırtıyor belki bukadar basit değildir
bu model dizideki kabarık modelinden iyi yine :1closedeyes:

bol bol spreylenmiş oldugu doğal durmadıgından belli
bol sprey + kalın bigudi gibi bence
yerimseniben

arkadaslar ben denedm ve canim sikildikca yapiyorum,hem cok yakisiyor hemde sanki kuaforden cikmis gibi gosteriyor.aslinda cok cok basit bir durum soyle oluyor.temiz saci ilk once tarayip ya bir duzlesdiriciyle yada bir fön makinesi yardimiyla düz yapiyorsunuz,daha sonra o sacinizi tumden toplayip bir elinizle on sacinizi ayirin.arkadan yani sacin dibinden biraz daha yukarisindanbiraz alip ince uzun tarakla iyice kabartin kabartirken asagidan yukariya dogru kabartin,kabartma islemlerinden sonra bolca sprey sikin,,üst kisimlara gelene kadar bunu yapin sonra iyice kabaran sacinizi arkaya dogru atin ve haafifce tarayin onden hos gorunmesi icin puruzsuzmus gibi yapin.sonra isterseniz arkaya birakdiginiz saclardan biraz alarak masa ama kalin masa yardimiyla kivircik bukle yapip,,elinizle o bukleyi dagitin ve elinzle iyice ovalayin.deneyin gercekden cok mukemmel oluyor ozel gunlerimde hatta evde oturdugum yerde sikilinca hep denedigim isim....IYI DENEMELER.

hiç bişey anlamdım:tomato:

ben de tv de görünce kafasında ne çok saç var nasıl taşıyo diye düşünmeden edemiyorum. ama saçında bariz renk tonu farkı var o hoş değil.

Back