Bizim daha gelmedi sigorta dönemimiz, umarım o zamana kadar bir yoluna sokarlar. Zorunlu olan bir sigortanın bu kadar fahiş fiyatla sunulması sigorta yaptırmaktan kaçanlarla sonuçlanacaktır.
Geçen hafta eşimin ablası yeni bir araba aldı. Kasko 1100 lira trafik sigortası 1700 lira tuttu. Kasko hizmetinin yanında trafik sigortası hizmeti solda sıfır kalır. Madem zorunluluktan çıkarsınlar da kaskoyla devam edelim. 1700 lira nedir allah aşkına... İkisi birden olunca zaten fahiş rahamlar çıkıyor ortaya. Sigortalara verilecek parayla her üç senede bir bir araba alınabilir.
Seni sonuna kadar destekliyorum ama zorunlu olmaktan çıkarmazlar, bende SGK için demiştim aylarca, özel sigortası olanlar var, gel sen SGK'yı zorunlu yapma, dileyen özel sağlık sigortasından devam etsin dedim ama kaale almadılar, bu da zorunlu kalmaya devam eder, ki dediğin gibi kasko çok daha avantajlı.Bizim daha gelmedi sigorta dönemimiz, umarım o zamana kadar bir yoluna sokarlar. Zorunlu olan bir sigortanın bu kadar fahiş fiyatla sunulması sigorta yaptırmaktan kaçanlarla sonuçlanacaktır.
Geçen hafta eşimin ablası yeni bir araba aldı. Kasko 1100 lira trafik sigortası 1700 lira tuttu. Kasko hizmetinin yanında trafik sigortası hizmeti solda sıfır kalır. Madem zorunluluktan çıkarsınlar da kaskoyla devam edelim. 1700 lira nedir allah aşkına... İkisi birden olunca zaten fahiş rahamlar çıkıyor ortaya. Sigortalara verilecek parayla her üç senede bir bir araba alınabilir.
ooo zenginmiş alırım bi dal
Seni sonuna kadar destekliyorum ama zorunlu olmaktan çıkarmazlar, bende SGK için demiştim aylarca, özel sigortası olanlar var, gel sen SGK'yı zorunlu yapma, dileyen özel sağlık sigortasından devam etsin dedim ama kaale almadılar, bu da zorunlu kalmaya devam eder, ki dediğin gibi kasko çok daha avantajlı.
Kaza yaptıkça fiyat yükseliyormuş, o açıdan iyi ama kaza yapmayandan ne istiyorlar onu anlamıyorum. Bi anda kaç katına çıkartılabilir ki?
şaka yapıyorum canım ya, ötv nin anlamsızlığını vurguladım, her türlü "gereksiz" vergiden muzdarip olarak
E-Haciz geldi hayatım, bankadaki paraya, yatırımcıysan hisse senetlerine dahi anında bloke konuyor, arabayı da bağlarlar, en temizi lakeoftears'ın dediği, ne ev ne araba hiçbirşey almayacaksın, bir çift vardı ya Antalya'da ormanda yaşıyorlarmış, onlar gibi ormanda yaşayacaksın, su, elektrik faturası yok, araba, ev vergisi yok, ek biç, al bir bisiklet, ohhhhh mis.Birleşip hiç birimiz vergi ödemeyelim. Düşünsene devletin kasasına kuruş vergi girmediğini. Vergi dairelerinin bomboş olduğunu. O zaman yola gelir bir ayar çekerler bence. Ama nerde bizde o birlik.
En başta da Erdoğanistler kaçar zaten ödememek için.Birleşip hiç birimiz vergi ödemeyelim. Düşünsene devletin kasasına kuruş vergi girmediğini. Vergi dairelerinin bomboş olduğunu. O zaman yola gelir bir ayar çekerler bence. Ama nerde bizde o birlik.
E-Haciz geldi hayatım, bankadaki paraya, yatırımcıysan hisse senetlerine dahi anında bloke konuyor, arabayı da bağlarlar, en temizi lakeoftears'ın dediği, ne ev ne araba hiçbirşey almayacaksın, bir çift vardı ya Antalya'da ormanda yaşıyorlarmış, onlar gibi ormanda yaşayacaksın, su, elektrik faturası yok, araba, ev vergisi yok, ek biç, al bir bisiklet, ohhhhh mis.
Bu ne herşeye 2-3 misli vergi, zam
Ben anlamadım bu durumu.vatandaş, geçen yıl 304 TL olarak ödediği Zorunlu Trafik Sigortası bedelinin 2016’da 704.79 TL’ye çıkarıldığını, bu artışın “haks