Cilt Bakımı Ürünleri Fade Out Original Aktif Leke açıcı - beyazlatıcı krem

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri

angeleyess

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Aralık 2007
17
0
42
Selam arkadaşlar;

Bugün Fade Out Original Active Fade kremini aldım ; aslında mavi kutuda olan extra care night; gece kremini alacaktım bu sitede araştırdığıma göre fayda görenlr çoktu bu kremden(night olandan) fakat mağazadakiler gece kreminin bulunmadığını diğer mğazalarında da bulunmadığını söylediler malesef onu bulamadım..

Ben de hem cilt rengini açmak hem düzensiz cilt tonunu düzeltmek ve cldimdeki lekeleri yok etme derdindeyim.

Acaba bu fade out un orjinal kremini kullanıp fayda görenleriniz var mı? Ben de size 4 hafta sonraki gelişmeleri bildireceğim...bugün başladım kullanmaya fakat diğerini internetten getirtip gündüz ojinal gece ise night kremi kullnmakta ya da şimdilik sadece bunu kullanmakta kararsızım.

Ben de almayı düşünüyorum, bir süredir araştırıyorum.
Sakıncası yoksa kaça aldın arkadaşım ?Ben de mi gece kemini alsam ?
Lütfen sonuçları bize de bildir.

Merhaba;

Ben orjinal kremi sanırım 32 ya d 35 Ytl ye adım tam hatırlayamadım şimdi ,bu siteden araştırdığıma göre fade out'un gece kreminin daha etkili olduğunu öğrenmiştim, gece kremini de bulamadım , orjinal fade out u bir kaç gün (3-4) denedim lekeler üzerinde çooook az etkisi oldu sanki, ama ben sabırsız bir oldğum için kimyasal peeling e döndüm (%15 tca) 5-6 seans (tahminimce) sonra bu kreme devam etmeyi düşünyorum , içinde güneş filtresi olması, melanini düzenlemesi çok güzel ancak kullandığımda beyzlatmadı ben beyazlamak da istiyorum.

Lütfen kullanan herkes youmlarını yazsın.... ben de ilerlyen zamanda kullndığımda bildireceim tabi kimyasal peel sonuçlarını da.....

Merhaba;

Kimyasal peeling sonucunda lekelerimden bazıları açıldı, (şimde kadar 4-5 seans yaptm)yüzümün rengi de biraz açılı ama bu renk eski haline dönüyr yani kimyasal pelingden bikaç hafta sonra...bu fade out kremi bana yağlı geldi o yüzden kullanamıycam sanrım....

Şimdi de pirinç suyunun beyazlattığını duydum ama denemedim...ben buğday tenliyim yani sarı gibi yüzümün rengi ama beyaz olmasını istyorm umarım formülü bulucam
.....

Arkadaşlar ben beyazlatıcı ürünler biliyorum. Kendim deniyorum ve gayet memnunum. Çevremdekiler yüzümün parladğını söylüyorlar. Benim bahsettiğim ürünler set halinde hem sabunları var hemde kremi. Ve içeriğinde öyle zararllı madde yok. Ben 4-5aydır kullanıyorum ve kolay kolay bırakacağa benzemiyorum. İsteyen olursa bana özelden ulaşsın

Merhaba;

Siz mi satıyorsunuz bu seti? markası nedir ?

ve çevrenizdekiler yüzünüzün parladığını mı beyazladığını mı söylüyor? Yoksa sadece parladığını mı söylüyor?

Son zamanlarda cildimle uğraşmaktan yüzümde sivilceler çıkmaya başladı bu arada hiç çıkmazdı deliricem ben :teselli: :1no2:
Teşekkürler.

Merhaba;

Ben orjinal kremi sanırım 32 ya d 35 Ytl ye adım tam hatırlayamadım şimdi ,bu siteden araştırdığıma göre fade out'un gece kreminin daha etkili olduğunu öğrenmiştim, gece kremini de bulamadım , orjinal fade out u bir kaç gün (3-4) denedim lekeler üzerinde çooook az etkisi oldu sanki, ama ben sabırsız bir oldğum için kimyasal peeling e döndüm (%15 tca) 5-6 seans (tahminimce) sonra bu kreme devam etmeyi düşünyorum , içinde güneş filtresi olması, melanini düzenlemesi çok güzel ancak kullandığımda beyzlatmadı ben beyazlamak da istiyorum.

Lütfen kullanan herkes youmlarını yazsın.... ben de ilerlyen zamanda kullndığımda bildireceim tabi kimyasal peel sonuçlarını da.....

pişman olacağından eminim çünkü kimyasal peeling kadar cilde zarar veren başka birşey daha yok kesinlkle yaptırılmamalı !! :KK45: ben yaptırdım lekerim dahada çoğaldı üstelik sürekli evin içinde bile +50 faktörlük koruyucu kullanmama rağmen lekerim ilerliyor kimyasal peeling ise sadece cildi tahrip ediyor başkada bir işe yaramyor kesinlikle tavsiye etmiyorum.. yaptırdığım için çok pişmanım:KK50:

X