Fade Out Original Active Fade Cream 50 ml Kahverengi Leke Kremi

vimjo_moderator1

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
3 Ağustos 2010
695
0
EXVei80593_596.jpg

Fade Out Original 50ML Kahverengi Leke Kremi
Fade-Out krem, aşırı pigment lekelerinin istenmeyen cilt renkleri açılması ve bakımı için geliştirilmiş bir kozmetik ürünüdür. Cilt üzerinde görülen kahverengi lekeler, cilt altındaki koyu pigmentlerin gelişerek cilt yüzeyine çıkmasından kaynaklanmaktadır. Cilt renkliliği, direkt olarak vücuttaki melanin dağılım ve miktarı ile bağlantılıdır. Fade-Out melanin üretimini dengeleyerek ciltteki renk farklılaşmalarını önler. Fade-Out ürününün yararını görmek, cildinizin yenilenmesini ve alttaki tedavi görmüş tabakaların yavaş yavaş yüzeye çıkmasını sağlamak için Fade-Out kremi en az 6 hafta, sabah ve akşam günde iki kez uygulamanız gerekmektedir. Fade-Out cilt lekelerini etkili bir şekilde giderirken, ciltteki nem oranını da dengelendiğinden, Fade-Out kullanıldığı sürece ikinci bir nemlendirici bakım ürünü kullanılmasına gerek duyulmaz.Kahverengi pigment lekelerinin oluşumunda güneş önemli bir rol oynar. Ürün yeni lekelerin görünmesini önleyici UVA/UVB güneş filtresi içermektedir.

Bu ürün hakkında detaylı bilgi ve sipariş için tıklayınız

Son düzenleme:
ben fade out kremin kutusu mavi beyaz olanını kullanıyorum çokda memnunum.Cildimdeki lekeler için kullanıyorum.acaba bu kahverengi olan dahamı etkili cevaplarsanız çok memnun olurum.Şimdiden teşekkürler.

eğer bu mavi beyaz olan kutunun gündüz olan kremini kullanıyorsanız 15 faktörlü güneşten koruma özelliği var eğer gece olanını kullanıyorsanız içerisinde cildi besleyici ve lekeleri giderici özelliğe sahip ama kahverengi kutunun tamamen ciltteki lekeleri giderici özelliğe sahip bi ürün siparişinizle alakalı bilgi almak isterseniz bize 7/24 ulaşabilirsiniz teşekkürler..

yaz gelince fade aut en iyi dostum benim . kesinlikle lekeleri geçiriyor .tek kötü yanı güneşe çıkınca lekeler yine çıkıyor , bende 7 yıldır her yaz kullanıyorum kahverengi olanını

bu kremi bende almak istiyorum bende dogumdan dolayi olusan lekeler cok belirgin
hangi cesiti alacagima karar veremedim yardimci olursaniz sevinirim tesekurler

bu kremi bende almak istiyorum bende dogumdan dolayi olusan lekeler cok belirgin
hangi cesiti alacagima karar veremedim yardimci olursaniz sevinirim tesekurler

Elbette size yardımcı olabiliriz eğer ürünün altındaki linke tıklarsanız direkt ürün detayları çıkacaktır önünüze ister numaranızı bırakırsınız sizi arayalım dilerseniz siz bize site üzerindeki numaralardan ulaşabilirsiniz.7/24 çalışmaktayız .sağlıkla kalınız....

hep para tuzağı ben kahverengi kutudan aldım ve düzenli kullandım lekelerde açılma bile olmadı parama yazık oldu paramı geri verin yalancılar

ben once kahve olani simdi gece kremini kullaniyorum eskiye oranla baya acti ve ipeksi bi yumusaklik verdi ben memnun kaldim
evet tatamiyle bitirmedi fakat cok acti

X