Lekeler, Çiller Fade Out Cil Ve Leke Kremi Kullanan Var mi?

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları
Göz Çevresi Kremi-Göz altı morluklarına etkin çözümmüs netin yalancisiyim :uhm:

fade out geçen yıl kullanmıştım 20 gün düzenli kullandım sonra unuttum ara sıra sürdüm buna rağmen yüzümde hamilelikten çillenme vardı rengini açmıştı kullanmaya devam etseydim geçeceğini sanıyorum ama kokusu hoş değildi . aslında yine kullanabilirim pendik te nerden temin edebilirim acaba

kızlar mrb bugun watsons da fade out kremı gordum fakat alıp almamakta tereddut ettımm sızce nasıll ?kullananlar etkısınınn nasıl oldugu hakkında bılgı verebılırlermıı...

ben de 20 gündür falan kullanıyorum yüzümdeki lekeler için hiç bir faydasını görmedim ama uzun süre kullanınca belki fayda eder diye bırakmıyorum

Selam,
Bu leke kremini 19 şubattan beri düzenli kullanmaya başladım. Benimde leke sorunum var. Lekelerim alnımda ve yanaklarımda. Şu ana kadar fena sayılmaz. Lekelerimin rengi biraz soldu gibi. Zaten 4 hafta düzenli kullanın diyor. Ben kullanmaya devam edecem gelişmeleri yazarım sizlere...

Bu kremi kullanmaya başlayalı 1 ay oldu. Ara sıra düzensiz kullansam da bir çok kremden daha iyi olduğunu düşünüyom. Yüzüm canlandı lekelerim solmaya başladı.. Tabi mucize beklemek yalnış olur ama şuan itibari ile lekelerim eskiye oranla daha açık renkler..
Yüzünüz ii temizleyip düzenli bu kremi kullanırsanız ve güneş koruyucu kullanırsanız daha ii olur..

hmm demek yorumlar böyle anlıyorum ki asla tam anlamıyla % 100 netice alınamıyor bu kremlerden.neyse az da olsa razıyız etkisi.nette biri öyle övmüş öyle övmüş ki nerdeyse gözü kapalı alacaktım geçen gün bu kremi.iyi ki açmışım topiği.şimdide alıcam ama en azından kullandıktan sonra hayal kırıklığı yaşamıycam kaydirigubbakcemile3

X