faceme biri giriyorr :(

tuba88

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
0
Puanlar
96
Yer
Elazığ
arkadaşlar faceme biri giriyo..şifremi değiştirdim..ne yaptımsa giriyo hala..bildirim alıyorum başka bilgisayardan girince...istanbuldan biri giriyo napcam ..yaaa:14:

faceinde kullandığın mai mail adresini ve gizli sorunu filan değiştir:34:

arkadaşlar faceme biri giriyo..şifremi değiştirdim..ne yaptımsa giriyo hala..bildirim alıyorum başka bilgisayardan girince...istanbuldan biri giriyo napcam ..yaaa:14:

Eğer face girdiğinde ilk girişte '' yeni bilgisayarı adlandır '' diyorsa ve sen ev iş vb gibi şeyler yazıyorsan o sensindir.
Benimkinde Ankaradan giriş yapıldığı yazıyor ama şimdi giriş yapan benim.
Mail adresini değiştir mümkünse pek kimsenin bilmediği bir adresin olsun
Şifreni de değiştir.

bazen girdiğin pc ye bağlı olarak ip idresinden yanlış yer tespit ediyor.Ben iş yerinden giriş yaptığımdan ankaradan bağlandığmı,evden girdiğimde ise istanbuldan girdiğmi söylüyor.
Girdiğini sandığın kişinin kendin olmadığından emin ol,bende ilk başkası sanmıştım:)

bazen girdiğin pc ye bağlı olarak ip idresinden yanlış yer tespit ediyor.Ben iş yerinden giriş yaptığımdan ankaradan bağlandığmı,evden girdiğimde ise istanbuldan girdiğmi söylüyor.
Girdiğini sandığın kişinin kendin olmadığından emin ol,bende ilk başkası sanmıştım:)

peki bunu nasıl anlıcamm :(

Eğer face girdiğinde ilk girişte '' yeni bilgisayarı adlandır '' diyorsa ve sen ev iş vb gibi şeyler yazıyorsan o sensindir.
Benimkinde Ankaradan giriş yapıldığı yazıyor ama şimdi giriş yapan benim.
Mail adresini değiştir mümkünse pek kimsenin bilmediği bir adresin olsun
Şifreni de değiştir.

evet öyle diyor çünkü onu ben ayarladım..yeni bilgisayarı adlandır diyo..şimdi msn de baktım sürekli istanbuldan giriş yapıldı diyo

Son düzenleme:
sanırım bu benim..yani girişi yaptıktan sonra hemen baktım saatlere ben girer girmez mail geldi
ama neden istanbul yazıyo onu anlamadım:)

evet öyle diyor çünkü onu ben ayarladım..yeni bilgisayarı adlandır diyo..şimdi msn de baktım sürekli istanbuldan giriş yapıldı diyo

Tahmin etmiştim .
Çerezleri temizlediğinde çıkar yada alttaki kutucuğu işaretleyip bir daha gösterme deseydin sürekli mail gelmeyecekti.
Bu İstanbul Ankara olayınında girdiğin bölge ile alakası var sanırım :26:
Tabi teknik şeyler hiç anlamam tamamen varsayım :)

sadece aklıma gelen şu oldu..internete girdiğimizde her pc ye ait bir IP adres numarası vardır..pc mizi kapattığımızda elektiriğide prizden çekmiş olunca tekar kullanmak için açınca benim bildiğim IP adresi değişiyo..acaba ondan farklı yerlerden girdiğimiz görülüyor olabilirmi..

Back