S slsbl Üye Kayıtlı Üye 24 Mayıs 2013 180 2 16 Ankara 22 Temmuz 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi slsbl #1 selam kızlar hotmail hesabından faceye mesaj gönderiliyor mu bilen varsa yardımcı olur musunuz
Luthian Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 9 Haziran 2012 154 10 33 Konya 22 Temmuz 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi slsbl #2 Benim bildiğim kadarıyla facebook hesabına sadece başka bi face hesabından mesaj gönderilebiliyo. Hotmailden sadece başka bi email adresine email gönderebilirsiniz:26:
Benim bildiğim kadarıyla facebook hesabına sadece başka bi face hesabından mesaj gönderilebiliyo. Hotmailden sadece başka bi email adresine email gönderebilirsiniz:26:
fahri konsolos Ben giderim adım kalır mı acaba :) tek ayak cezası Kayıtlı Üye 12 Aralık 2010 8.367 5.411 248 22 Temmuz 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi slsbl #3 slsbl .!.: selam kızlar hotmail hesabından faceye mesaj gönderiliyor mu bilen varsa yardımcı olur musunuz Genişletmek için tıkla... gönderebilirsin. mail adresi olarak o kişinin kullanıcı adının sonuna @facebook.com yazarsan gider. mesela reputable@facebook.com ( örnek sadece) Son düzenleme: 22 Temmuz 2013
slsbl .!.: selam kızlar hotmail hesabından faceye mesaj gönderiliyor mu bilen varsa yardımcı olur musunuz Genişletmek için tıkla... gönderebilirsin. mail adresi olarak o kişinin kullanıcı adının sonuna @facebook.com yazarsan gider. mesela reputable@facebook.com ( örnek sadece)