Facebook'tan paylaşıp intihar etti

Chess

Nirvana
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2009
53.296
42.825
898
Eşinden şiddet gördü, Facebook'tan dayağın fotoğraflarını paylaşıp intihar etti.
Sitene Ekle

Haberin diğer fotoğrafları için tıklayın

DHA

İzmir'in bornova İlçesi'nde, eşinden ve yakınlarından şiddet gördüğünü belirten bir çocuk annesi 29 yaşındaki Fatma Sarıaslan, girdiği bunalım sonrasında ilaç içip canına kıydı. Fatma Sarıaslan'ın, intiharından önce Facebook'taki sosyal medya hesabından, gördüğü şiddeti anlattı ve şiddetin korkunç izlerini taşıyan fotoğrafları paylaştı.

İzmir, Altındağ 4281/1 sokakta yaşanan olayda, 29 yaşındaki Fatma Sarıaslan, eşi H.S.'den ve yakınlarından şiddet gördüğü gerekçesiyle, bunalıma girdi. Yakınlarının ifadesine göre, hakkında koruma kararı da bulunduğu ileri sürülen Fatma Sarıaslan, dün gece yaşadığı şiddetin acısına daha fazla dayanamayıp ilaç içti. Fatma Sarıaslan'ı evde hareketsiz bulan yakınlarının polis ve sağlık ekiplerini çağırdı. Gelen polis ve sağlık ekibi, Sarıaslan'ın hayatını kaybettiği belirlendi. Fatma Sarıaslan'ın ilaç içip canına kıydığı ortaya çıktı.

İNTİHARINDAN ÖNCE FACEBOAK'TAN MESAJ BIRAKTI

Bu arada Fatma Sarıaslan'ın, intiharından önce Facebook'taki sosyal medya hesabından, gördüğü şiddetin korkunç izlerini taşıyan fotoğrafları paylaştığı ortaya çıktı. Sarıaslan'ın fotoğraflarında vücudunu hemen her tarafının morluklar içerisinde olduğu görüldü.

Fatma Sarıaslan, Facebook'taki mesajında ise gördüğü şiddeti şöyle anlattı: "Belki herkes bu boşanmada beni suçlayacak. Ama H.'nin dayısı ve kızı beni döverken H. kollarımı tutup güya beni savunurken darp raporu almamam için beni tehdit etti. 'Merdivenlerden düştüm diyeceksin' dedi, 'Eğer şikayet edersen boşarım seni' dedi. Bu saatten sonra bugün itibariyle H. denen şahıs ne oğlumun, ne de benim hayatımda yok. Artık bu konu hakkında konuşmak istemiyorum...yorum size kalmış...."
http://www.milliyet.com.tr/facebook-tan-paylasip-intihar-etti-gundem-2223708/

Yalnız bu ifade intihar edecek insan ifadesine benzemiyor hiç. Adam zorla ilaç içirip intihar süsü vermiş olmasın?

Arkada kalan minicik kuzusu var annesiz kaldı (( genç yaşta bir can gitti allah sabır versin sevdiklerine

Çok saçma darp raporu alırsan boşarım seni diyomuş adam mantık hatası var. Her şey mantıksız.

facebooktan bunu paylaşmakta ne büyük cesaret, dediğiniz gibi bu intihar gönderisi değil

Kadının facebook profilinde kocası ile güzel paylaşımları var ve gerçekten o son paylaşım intihar edecek birinin paylaşımı gibi değil .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…