facebooktan kıskandırma

ispatlasın bence sahte hesap olduğunu.. ayrıca kardeşinizin ve sevgilisinin yaşı küçük sanırım bunlar cok ucuz numaralar

burda kocasından dayak yediği gün facebook'a mutluluk fotoğrafları koyan bir üye vardı ondan sonra facebookumu dondurum valla nasıl bi dünya olmuş orası öyle

he bir de kaynanave görümcesinin fotoğrafı beğenmesi üzerinden analiz yapıyor falan iki yüzlü diye beğenmese de kıskançlar derdi

facebook facebook naptın bu kaynana gelinlere ve diğer tüm çiftlere kafayı yedi millet ya

ben olsaydim olay cidden böyleyse ve de kesin eminseniz bunun icin ayrilmazdim yani cok çocukça bir davranış zaten

Şimdi Kardeşinin yanında git ve alnına benden bi buse kondur, helal olsun, sahalarda böyle hareketleri daha cok görmek istiyoruz

kızların kıskandırmak için böyle şeyler yaptığını biliyordum ama erkeği yeni duydum.ayrıca çok saçma ya,çok çocukca düşünüp hareket eden biri demek ki,erkek dediğin olgun olacakdoğru bulmadım davranışı.

Yaşlar çok küçük belliki.Ama ayrılması iyi olmuş biraz süründürsün.Canını sıkan biri olunca çat diye ayrılan kızları severim.En azından ay ben onsuz nasıl yaşarım diye sümükleri aka aka ağlamazlar.Kadın cinsine hakaret niteliğinde hemcinslerim var sağolsun.Neyse konumuz o değil.Çocuk kötü bişey yapmamış.Ki zaten belliki çocuk.O sebepten senin kardeş biraz onun burnunu sürtsün ama sonra barışsın abartmasın yani.En temizi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…