• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

facebookta ilişki durumunu belirtmek hakkında....

nightt

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Şubat 2010
24
5
86
İstanbul
kimisi ilişki durumunu belirten insanları komik buluyor... kimin kimle ilşkide oldugu, ne zaman ayrıldıgı bizi ne ilgilendirir diye de tepki gosteriyor... kimisi de artık çogu insanın hayatınca ciddi anlamda yer tutan bu sanal ortamda ilişki durumu değiştirmeyi karşılıklı güven meselesi olarak goruyor...
açıkçası ben de onemsiyorum, cunku onun butun arkadas cevresi orada, tanıdıgı butun kızlar.. bunu guvenebilmek adına onemli bi adım olarak goruyorum. gercek hayatta yuzuk takmak gibi birsey sonucta.
fotograflarını begenen, sacma sapan yorum yapan kızlar goruyorum. rahatsız oluyorum. hayatında oldugumu bilseler yaklaşmıcaklar belki, ama o saklıyo beni demek ki bilmesinden cekindigi kızlar var diyorum.. değiştirirsem kısmetim kananır diye düşünenler çok çünkü. sizce bu konuda erkeğin üzerine gidilmeli mi... görüşleriniz benim için çok önemli...

bizim da facebook'umuz var. İkimizde de "ilişkisi var" olarak gözüküyor. Ayrıca benim ailem ve arkadaşlarımda, onun ailesi ve arkadaşlarında öyle laubali yorum yapanlar yok...
öyle insanların hayatımda ve orda işleride yok. Ben olsam durumunu değiştirmesi konusunda konuşurdum...

evet, gerçekten''ciddi'' ilişkisi olanların belirtmesi gayet normal ve gerekli bence..sözlü, nişanlı ve evli gibi...
ama kişilerin birlikteliğini orada belirtmesi, yani; x ile ilişkisi var ibaresi bana gereksiz geliyor..

bunun için erkek arkadaşınızı sıkmanıza gerek yok, benim kanaatimce..
zira; evli adamlar bile karısını aldatırken ve aldattığı kadın da adamın evli olduğunu bile bile bu işi yapabiliyorken;
facebook'ta; falanca x ile ilişkide diyor diye, niyeti bozmuş olan kızlar veya erkekler yapacakları yaramazlıklardan geri durmazlar :80:

valla facebookun ayarlari sayesinde, sadece sizin gorebileceginiz ama baska kimsenin goremeyecegi sekilde ayarlayabilir durumunu. yani size sizinle iliskisi var gorunur ama baska arkadaslarina gorunmez. oyle ayarlari var facebookun. yani guven facebooktan saglanmaz.

Benim facemde nişanlı yazar.. onu da hava atmak vs. için degil densiz birkaç erkek msj atıyordu onceden .. öyle birşey olmasın diye..cok sükürde yok..
ama şunun şunla ilşkisi var 2 hafta gectıkten sonra artık ilişkisi yok gibi ibareler benım de abes buldugum seyler.. madem ciddi bakmıyorsun o ilişkiye ne diye göze kakıyorsun.

evet bu benim için de önemli bir mevzu, yalnızca orda yazı olarak ilişkisi var veya xx ile ilişkisi var yazması değil benim önem verdiğim. facebooktaki tüm tanıdıklarına aile ve arkadaş çevresine benim bir ilişkim var deme şeklidir bu ve ilişkinize önem verdiğinin de bir göstergesidir.hayatında birisi olduğunu artık kabulleniyor ve bunu herkese çekinmeden açıklıyor demektir. eski erkek arkadaşımı denemek için ilişkisi var yapmıştım durumumu, sonra sana bi süprizim var face.ime bak falan demiştim. o da anlamıştı tabi ilişki durumu mevzusu olduğunu. sonra netim kapandı, yok birisi face.imi ele geçirdi gibi abuk sabuk şeyler sölemişti bana, bu durumda benim güvenimde de de sarsıcı bir çatlak oluştu tabii. çünkü kendisi müzisyendi ve belli ki bunun bilinmesini istemiyordu. ve ilişki durumu da ilişkisi yok idi. hiçbişi yazmasa hadi gene neyse... yani salt yazı olarak önemli deil ama manevi olarak yüklenen anlamları var bence.

Son düzenleme:
Benim hiç bişiy yazmıyor..
Yani görüyorum,"ilişkisi yok" diye bir ibare de var.. Onu da işaretlemedim..:6:
Hayatıma biri girdiğinde sanırım ...'la ilişkisi var,nişanlı,evli yaparım..
Ama birileri bilsin,görsün aman ona da bana da bulaşmasın diye değil profilimin altında onun ismini görmek beni mutlu eder..:69:
Yine bencilliğim tuttu Yarabbim!:16:

evet bu benim için de önemli bir mevzu, yalnızca orda yazı olarak ilişkisi var veya xx ile ilişkisi var yazması değil benim önem verdiğim. facebooktaki tüm tanıdıklarına aile ve arkadaş çevresine benim bir ilişkim var deme şeklidir bu ve ilişkinize önem verdiğinin de bir göstergesidir.hayatında birisi olduğunu artık kabulleniyor ve bunu herkese çekinmeden açıklıyor demektir. eski erkek arkadaşımı denemek için ilişkisi var yapmıştım durumumu, sonra sana bi süprizim var face.ime bak falan demiştim. o da anlamıştı tabi ilişki durumu mevzusu olduğunu. sonra netim kapandı, yok birisi face.imi ele geçirdi gibi abuk sabuk şeyler sölemişti bana, bu durumda benim güvenimde de de sarsıcı bir çatlak oluştu tabii. çünkü kendisi müzisyendi ve belli ki bunun bilinmesini istemiyordu. ve ilişki durumu da ilişkisi yok idi. hiçbişi yazmasa hadi gene neyse... yani salt yazı olarak önemli deil ama manevi olarak yüklenen anlamları var bence.

sana %100 katılıyorum işte.... çook ama çook haklısın...
butun cekincelerımden arındım su an :86:

ama ona nasıl acıcam konuyu bilmiyorum...

sana %100 katılıyorum işte.... çook ama çook haklısın...
butun cekincelerımden arındım su an :86:

ama ona nasıl acıcam konuyu bilmiyorum...

bana kalsa, bu konu hiç açılıcak bi konu değil, kendisinin içinden gelip bunu isteyerek yapması gerek, ne kadarlık ilişkiniz, biraz bekle bakalım eğer yeniyse biraz zaman geçsin herşey bi oturmaya başlasın :44:

bana kalsa, bu konu hiç açılıcak bi konu değil, kendisinin içinden gelip bunu isteyerek yapması gerek, ne kadarlık ilişkiniz, biraz bekle bakalım eğer yeniyse biraz zaman geçsin herşey bi oturmaya başlasın :44:

5 ay oldu... ama epeydr yurt dısındaydı..ben de ozaman açmıştım bu konuyu ona. o da su ana kadar bole bişi hiç yapmadım ama söz dondugumde yapıcam dedi. ben de trip yapmıştım istemıyorum artık ben bi kere solerım bi daha da solemem falan dedm ama hiç öle degil yani.... donmesıne 1 hafta kaldı işte. ben de heyecan yaptm galiba:D aslında cok umursamayabilirdim bu konuyu belki ama kızlar beni sinir ediyo fotograflarına sacma sapan yorumlar yapıyolar begenıyolar...

5 ay oldu... ama epeydr yurt dısındaydı..ben de ozaman açmıştım bu konuyu ona. o da su ana kadar bole bişi hiç yapmadım ama söz dondugumde yapıcam dedi. ben de trip yapmıştım istemıyorum artık ben bi kere solerım bi daha da solemem falan dedm ama hiç öle degil yani.... donmesıne 1 hafta kaldı işte. ben de heyecan yaptm galiba:D aslında cok umursamayabilirdim bu konuyu belki ama kızlar beni sinir ediyo fotograflarına sacma sapan yorumlar yapıyolar begenıyolar...

sen artık sölemişsin gerisi ona kalmış ısrar etme bırak kendi içinden gelsin, kızlar da beğensinler yorum yapsınlar boşver, sevgilin onlarla muhatap olmuyorsa yorumlarına beğenilerine mesafeli oluyorsa kafaya takacak bi durum yok demektir.

Benimkinin ilk basladığımızda ilişkisi yok yazıyordu 1 ay snr falan ilişkisi var olarak düzeltmesini söledim ben düzelttim

o da o ibareyı profılınden kaldırms yanı ne var ne yok gorunuyordu,,sinir oldum ama tek kelime etmedim
isim koymasını beklemedım tabı ama var olarak grnmesını ıstıyordum

bunun gbi birçok olay vs vs snr da yol verdım gtti ama atamıyorum aklımdan hala offff:69:

facebook hesabınızı açmaktaki amaç eski dostlara ulaşıp birşeyler paylaşmaksa ilişkisi var evli nişanlı gibi ibareler konulmalı...
ama amaç yeni birilerini tanımaksa ne gerek var değilmi medeni hal belirtmeye?
şu facebooku bu yüzden sevmiyorum amacını sapmış kullanış biçimi yüzünden, yıpranmış bir sürü ilişki...

Dondurmadan önce benimde sununla iliskisi var yazıyordu.
Ben bunun normal oldugunu düsünüyorum.
Amac dısı kullananlar var bir sürü sacma seyle karsılastım cünkü.

İnsanların face teki ilişki durumunu belirtmesini birbirlerine hava atmak ya da birilerine bir şeyler kanıtlamaya çalışmak için mi değiştirir bilmem ama ilişkisi olanın belirtmesi gerek bence. Facebook ilk çıktığı zamanlarda hesap edindim. Tanımadığım adamlardan arkadaşlık isteği gelince ilişki durumunu evli ve eşimle olduğunu belirttim, kesildi bu tür teklifler, eşime gösterdiğimde çok mutlu oldu, bilmiyordu daha yeni keşfediyorduk o da bu şekilde ayarladı. Kendisi hakkında çok bilgi paylaşmayanların ilişki durumunu boş bırakmasını anlarım. Ki benimde boş kalabilirdi. Ama bir çok şeyi face de paylaşıp, hemen hemen her gün kendini orada ifade eden insanların biri ile birlikteyken "ilişkisi yok" diye belirtmeleri ya da bu alanı boş bırakmaları tuhaf.

Aslında tuhaf olan bu kısım değil . Mesela adam evli, oraya belirtmiş ya da belirtmemiş ilgilendiği alanlar kısmında "arkadaşlık" ibaresinin yanında "kadınlar" ibaresinin yer alması bence cıngar kopmasına yetecek bir durum. Kaç kere şahit oldum bence esas mevzu burası. :57:

Facebook da "arkadaşlık" olarak ilgi alanı belirlemek ve arkadaş edinmeye çalışmak da çok tuhaf.

Son düzenleme:
Eğer ciddiyese bir ilişki tabıkı belirtilmeli ..
facebook artık sanal olmaktan cıkmıs durumda .. herkezın bırebır hayatında .. eklı olanlar aıleler arkadas iş cevresı ..

madem gercek hayattan ınsanlar var ve bır ılıskıde varsa ortada ordada yazılmalı ..
ilişki varken yok yazmak ne demek ? bunu yapan erkek başka seylerın pesındedir..

adam olan ilişkisi varsa var yazar zaten .. var olan bıseyı yokmuş gb gostermek cok mantıksızca ..

AMA .. uc bes gun ılıskı var sunla ılıskısı var yazıp sonra ılıskı yok yazanlar : kesınlıkle özenti olanlardır.kanımca..

Back
X