Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet, yaptım. Hepsi kıskançlıktan. Size yazıp fikirlerinizi almıştım. Suçluydum, anlamsız bir kıskançlıktı. Benden öncesine takılmıştım. Sizlerin değerli fikirlerini uyguladım. Ben yaklaştım ve özür diledim, ara yumuşadı neyseki. Teşekkür ederim.Bu neyse de esinin 10 yil onceki eski sevgilisini facebooktan bulup kiz niye guzel kariyerli diye esine catmissin. Facebookla bagin enteresan
ARA KISMINDAKI BUYUTECE TIKLAYINCA CIKIYORDU SANIRIM :)Merhaba hanımlar. Eşimle benim ayrı ayrı facelerimiz var. Şifresini ben biliyorum. Fakat o benim bildiğimi bilmiyor. Ara sıra girip, hareketler dökümünden kimleri arattığına bakıyorum. Az önce yine bakmak istedim. Fakat hareketler dökümü değişmiş herhalde, anlayamadım yani. Şöyle ki, hareketler dökümüne tıklayıp, sadece ben yazan kısmı işaretleyince yapılan aramalar çıkıyordu. Şimdi ise sadece ben seçeneği diye birşey yok. Yapılan aramalar görünmüyor. Beğeniler vs. hepsi var, yapılan isim aramaları yok. Teyid etmek için kendiminkinden de baktım. Yine aynı. Nasıl ulaşacağız şimdi yapılan aramalara. Bu değişikliği bilen vardır muhakkak diye size sormak istedim. Nasıl bulacağız şu sadece ben kısmını? Şimdiden teşekkürler....
Söylediklerini harfiyen uyguladım. Soldaki ara kısmından buldum,çıktı. Uzun süredir girmemiş faceye. Temiz yani..Bende aynı şeyi yapıyorum
Etik olup olmaması umrumda değil, geçen gün aynı krize bende girmiştim.
O bölüme gelince sol tarafta beğenmeler vs yazıyor en altta ara butonu var ona tıkladığında aradıklarını görürsün.
Anladim, esin bir sekilde senin guven duygunu sarsmis sen de cesitli sekillerde takintilar edinmissin. Artarak devam ederse zor bi hayatin olurEvet, yaptım. Hepsi kıskançlıktan. Size yazıp fikirlerinizi almıştım. Suçluydum, anlamsız bir kıskançlıktı. Benden öncesine takılmıştım. Sizlerin değerli fikirlerini uyguladım. Ben yaklaştım ve özür diledim, ara yumuşadı neyseki. Teşekkür ederim.
Ya belki baska facebook hesabi var seni senin bildigin hesaptan mi aldatacak? Bence bu takintilarin hic manasi yok adam isterse ruhun duymaz yaniSöylediklerini harfiyen uyguladım. Soldaki ara kısmından buldum,çıktı. Uzun süredir girmemiş faceye. Temiz yani..
İçime su serptiniz. Teşekkür ederim, sağolun Bir de bu söylediklerinizi kafama takarsam, işim gerçekten zor.Ya belki baska facebook hesabi var seni senin bildigin hesaptan mi aldatacak? Bence bu takintilarin hic manasi yok adam isterse ruhun duymaz yani
ozur dilerim ama takacak olursan adama cip takmak disinda cozum yok yapan her turlu yapar yani sonu yok bu takiplerinİçime su serptiniz. Teşekkür ederim, sağolun Bir de bu söylediklerinizi kafama takarsam, işim gerçekten zor.
Attigi her adimi bilmek mi istiyorsun bu ne kadar ilginç otokontrol altında tutma isteğin ikinizide bunaltabilir akışına bırak olacakla ölçeğe çare yok güvenmeyi dene ya da güven sorunu yasiyorsan sıkıntını paylaş ama boyle dedektif gibi iz sürme derimEvet galiba güvenmiyorum . Ya da ne bileyim çok kıskanıyorum mu desem. Attığı her adımı bilmek istiyorum işte.
bende şimdi öğrendim :) hemen açtım baktım kendi faceme :))2007 den beri facebook kullanicisiyim bu ozelliklerin nerede oldugunu nasil bakildigini bile bilmiyorum