Facebook

Bu neyse de esinin 10 yil onceki eski sevgilisini facebooktan bulup kiz niye guzel kariyerli diye esine catmissin. Facebookla bagin enteresan
Evet, yaptım. Hepsi kıskançlıktan. Size yazıp fikirlerinizi almıştım. Suçluydum, anlamsız bir kıskançlıktı. Benden öncesine takılmıştım. Sizlerin değerli fikirlerini uyguladım. Ben yaklaştım ve özür diledim, ara yumuşadı neyseki. Teşekkür ederim.

Merhaba hanımlar. Eşimle benim ayrı ayrı facelerimiz var. Şifresini ben biliyorum. Fakat o benim bildiğimi bilmiyor. Ara sıra girip, hareketler dökümünden kimleri arattığına bakıyorum. Az önce yine bakmak istedim. Fakat hareketler dökümü değişmiş herhalde, anlayamadım yani. Şöyle ki, hareketler dökümüne tıklayıp, sadece ben yazan kısmı işaretleyince yapılan aramalar çıkıyordu. Şimdi ise sadece ben seçeneği diye birşey yok. Yapılan aramalar görünmüyor. Beğeniler vs. hepsi var, yapılan isim aramaları yok. Teyid etmek için kendiminkinden de baktım. Yine aynı. Nasıl ulaşacağız şimdi yapılan aramalara. Bu değişikliği bilen vardır muhakkak diye size sormak istedim. Nasıl bulacağız şu sadece ben kısmını? Şimdiden teşekkürler....
ARA KISMINDAKI BUYUTECE TIKLAYINCA CIKIYORDU SANIRIM :)

Bende aynı şeyi yapıyorum :KK59:

Etik olup olmaması umrumda değil, geçen gün aynı krize bende girmiştim.
O bölüme gelince sol tarafta beğenmeler vs yazıyor en altta ara butonu var ona tıkladığında aradıklarını görürsün.
Söylediklerini harfiyen uyguladım. Soldaki ara kısmından buldum,çıktı. Uzun süredir girmemiş faceye. Temiz yani..:KK70:

Evet, yaptım. Hepsi kıskançlıktan. Size yazıp fikirlerinizi almıştım. Suçluydum, anlamsız bir kıskançlıktı. Benden öncesine takılmıştım. Sizlerin değerli fikirlerini uyguladım. Ben yaklaştım ve özür diledim, ara yumuşadı neyseki. Teşekkür ederim.
Anladim, esin bir sekilde senin guven duygunu sarsmis sen de cesitli sekillerde takintilar edinmissin. Artarak devam ederse zor bi hayatin olur

Sorun çözüldü kızlar. En üstteki sadece ben kısmı yok ama sol tarafta ara kısmından yine görünüyor. TEŞEKKÜRLER...

2007 den beri facebook kullanicisiyim bu ozelliklerin nerede oldugunu nasil bakildigini bile bilmiyorum :KK70:

birşeyleri çok karıştırmak aslında iyi değil bakmak istemeni anlıyorum ama bu merakını yen sürekli peşinde olursan illaki bir eksik bulursun olmadık şeylerden kavga çıkar en iyisi bakmamak

eşinizin facebook şifresini nasıl öğrendiniz
şifresini bildiğimi bilmiyor demişsiniz ya çok merak ettim

Evet galiba güvenmiyorum . Ya da ne bileyim çok kıskanıyorum mu desem. Attığı her adımı bilmek istiyorum işte.
Attigi her adimi bilmek mi istiyorsun bu ne kadar ilginç otokontrol altında tutma isteğin ikinizide bunaltabilir akışına bırak olacakla ölçeğe çare yok güvenmeyi dene ya da güven sorunu yasiyorsan sıkıntını paylaş ama boyle dedektif gibi iz sürme derim

Isim aradigin yazi yazdigin yere tikla altta cikiyo hepsi ya. Silmiştir. Ben de siliyorum. Azicik güven

Yaptiginiz cok saygisizca. Evlendiniz diye tapusunu almadiniz ya, saygi gösterin özel hayatina. Bu davranislar cok absurd geliyor bana. Erkek arkadasim gizli gizli boyle bir sey yapsa basardim tekmeyi.

Bu face var ya bu face, adamı katil eder. Rahat durup huzur kacirmayalim. Açık açık konuşmayı deneyelim. Konuşamam diyorsan da akıllı olacaksın. Her iki taraf içinde söylüyorum.

2007 den beri facebook kullanicisiyim bu ozelliklerin nerede oldugunu nasil bakildigini bile bilmiyorum :KK70:
bende şimdi öğrendim :) hemen açtım baktım kendi faceme :))
kıskanç biri değilimdir bu belki kendime olan güvenden geliyor, belkide annemin yetiştirme tarzından
bize yemek yedirmek için hiç bir zaman bak sen yemezsen, ona veririm demedi nasıl bağladıysam konuyu her neyse ilişkileri sebepsiz yıpratmayın

Benimde bu tarz bi sıkıntım var konu acmayı beceremedim buraya yazyim dedim benimde esimin gizli kullandığı bi facesi var buldum ortaya çıkarttim ben kullanmıyorum çalmıslar diyor ama inanmıyorum tabikide guvenmiyorun açıkcası evde huzursuzda olmak istemiyorum sessiz sedasiz o faceyi yok etmem lazım yardım edebilecek olan varmı aranızda

X