Facebook

Amacından sapmış,günah keçisi zavallı bir sitecik
Özellikle duygusal ilişkilerde bütün suçlar günahlar bu sitenin üzerine atılır
Onun yüzünden kavga edilir,aldatılınca ondan bilinir
Halbuki aldatılma her zaman her yerde vardır,facebook bunu belgeler sadece
Aslında çok faydalı bi site bu açıdan bakılınca
İnsanın kandırılma olasılığını düşürür

erkek arkadaşların bütünnn kirli çamaşırlarını ortaya dökeeennnn,
hiçbir zaman tasvip etmedğim,
sevmedğim ve sevmeyeceğim,
bi garip sosyal paylaşım şeysi...

Kullanmasını Bilmeyenlerin Hayatı Mahveden Sosyal Ağdır..

cogu kimselerin " feysbuk" diye tanimladigidir o yazilis itibariyle..

hesabini kapatsanda, kaybolmaz bilgiler

resimlerimi sildim dersin, megersem silmiyormus,

silinmesi seneleri aliyormus

bide mesajlarin takip ediliyormus ..

gecesini gündüzünü paylasan insanlarin oldugu yer..

bazi kizlarin ayni pozu, degisik mekan ve kiyafetle, yüz kere verip, yüz kere koydugu yerdir feysbok

kampüs içinde otostop çekip tanıştığın insanların daha sonradan sana ulaşabilmek için kullandıkları sosyal paylaşım sitesi :)

bütün direnmelerime rağmen sonunda beni de zaman tünelinin ağına düşüren sosyal paylaşım sitesi

bende sevemedim faceyi twitter bile ondan daha dobra ve düzgün geliyo face biraz yılışık geldi bana envai çeşit serserininde bulunduğu kapadım gitti bende facemi bana pekte bir hayrı yoktu zatı muhteremin

Kimler nerede ne yapmış, kim nereleri gezmiş kimlerle takılmış onları her an takip edebildiğin site. Saçmaa ama seviyorum yine de

Demir icat edildi mertlik bozuldu gibi birşey buda

Bazı kadınlar kocalarının yaptığı pisliği bu siteye atarlar. "Facebook olmasaydı böyle olmazdı". Ve koca aklanır...

Ayrıca ben sevmiyorum diyenleri de ne zaman açsam gördüğüm site...

nedense bir türlü ısınamadığım sanal cafe. illa bir yere gittiğimi, ne yediğimi, ne içtiğimi, ne aldığımı sok gözüme gözüme dercesine paylaşmak zorundamyım, bilemedim yani:44: herkes benim her an ne yaptığımı bilmek zorunda mı (hoş her an buradyım bilmeselerde olur)ben o kadar teşhirci miyim:26:

Son düzenleme:
Kk dan sonra en sevmedigim yer haline geldi

çocukluk arkadaşlarımdan ziyade, arkadaşlarımın çocuklarını gördüğüm sosyal paylaşım sitesi

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…