işin hiç bu yanını düşünmemiştim,şimdi düşününce katılıyorum hahaysırnaşık şey
çok doğru,türkçe olmasın,kro dolmasınyasakkelime
canım istersen sana hiç ulaşamazlar mesaj kısmını kapatırsan kimse mesaj çekemez yerimsenibenBEN ÜYE OLDUM ÇOK KISA BİR SÜRE SONRADA ÜYELİĞİMİ İPTAL ETTİM.ABUK SAPIK TANIMADIĞIN ADAMLARDAN MESAJ ALMAK BİR SÜRE SONRA RAHATSIZ EDİYOR.
işin hiç bu yanını düşünmemiştim,şimdi düşününce katılıyorum hahaysırnaşık şey
Şu mesajınız beni çok şaşırttı açıkçası..
Ayrıca eğitimci biri olduğunuzu görünce şaşkınlığım iki katına çıktı
Demek ki türkiye topraklarının içinde yaşayan kim olursa, ne olursa,
hangi mesleğe dahil olursa olsun öncelikle türklük kavramına bakış açısını değerlendirmek lazım.
Siz demek ki Türklük ile kroluğu ayırt edemeyecek kadar eğitimcisiniz.
Çok yazık ki benim ilerde çocuklarım olacak ve sizlerden eğitim görecek.
bu yorumu yeni gördüm :1shok: :1shok: yanlış mı anladım diye kaç defa okudum:1shok: sadece yazık diyebiliyorum :1no2:işin hiç bu yanını düşünmemiştim,şimdi düşününce katılıyorum hahaysırnaşık şey
sizi kınıyorum. Türkçe bilmek, Türkçe konuşmak ne zamandır "amele" ve "kro"ca oldu!
batı özentisi, marka giymeyi marifet belleyen, baba parasıyla hava atan, yumurtadan çıkıp tavuğu beğenmeyen tiplersiniz.
Atatürkçülükten, Cumhuriyetçilikten dem vurursunuz ama kalkıp milli birlik ve beraberliğin en temel unsuru olan "dil"imizi konuşanları ezikçe aşağılarsınız! şu luzumsuz gurubu oluşturup aklınız sıra "tikky"lik taslayacağınıza keşke PKK propogandası yapan neiduğü belirsizlere karşı birlik olma çağrısı yapan bir gurup oluştursaydınız da bari bi işe yarasaydı burdaki bin bilmem kaç kişi!
2 kelime ingilizce biliyorsunuz diye adam mı oldunuz?
burası TÜRKİYE kardeşim!
dilimiz de; TÜRKÇE!
kafanızı kaldırın klavyeden de fotosentez yapın azıcık beyninize kan gitsin...
facebook denen kıytırık siteyi ezbere biliyorsunuz peki ya hayatında bir kez dahi olsun NUTUK'u okudunuz mu?
bu ülke ne şartlarda müdahale edildi, bağımsızlık nasıl kazanıldı, TÜRKÇE konuşabilmek için kaç yüzbin insanımız şehit düştü haberiniz var mı?
bilir misiniz Sarıkamış olayını, Conk bayırını, Elif Anayı, Rıza Efendiyi?
yazık...
acıyorum hepinize...
8 kasım günü o gurubun mesaj paneline yazdığım yazıdır bu...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?