Anket Facebook Türkçe olmasın, kıro dolmasın` şeklinde sloganlaşan fikre katılıyor musunuz?

Facebook Türkçe olmasın, kıro dolmasın` şeklinde sloganlaşan fikre katılıyor musunuz?

• Ankete Katılan
    54
Facebook u zaten Türkçe olarak kullanabiliyorsunuz kiyerimseniben
Firefox kullanmanız ve programı indirmeniz yeterlisengözlerimebaksanab

BEN ÜYE OLDUM ÇOK KISA BİR SÜRE SONRADA ÜYELİĞİMİ İPTAL ETTİM.ABUK SAPIK TANIMADIĞIN ADAMLARDAN MESAJ ALMAK BİR SÜRE SONRA RAHATSIZ EDİYOR.

işin hiç bu yanını düşünmemiştim,şimdi düşününce katılıyorum hahaysırnaşık şey
çok doğru,türkçe olmasın,kro dolmasınyasakkelime

bende seni esefle kınıyorum :mymeka:
bi laf vardır biliyomusun eğitim cahilliği allır ama eşşeklik baki kalır
bide eğitimcisin hayret!!!

arkadaşlar türküm türkce konuşuyorum ben şimdi kıromuyum dilimizden utananlar ingilizceye modernlik olarak görenler
unutmayın türkün türkten başka dostu yoktur.

işin hiç bu yanını düşünmemiştim,şimdi düşününce katılıyorum hahaysırnaşık şey
çok doğru,türkçe olmasın,kro dolmasınyasakkelime

Şu mesajınız beni çok şaşırttı açıkçası..
Ayrıca eğitimci biri olduğunuzu görünce şaşkınlığım iki katına çıktı
Demek ki türkiye topraklarının içinde yaşayan kim olursa, ne olursa,
hangi mesleğe dahil olursa olsun öncelikle türklük kavramına bakış açısını değerlendirmek lazım.
Siz demek ki Türklük ile kroluğu ayırt edemeyecek kadar eğitimcisiniz.
Çok yazık ki benim ilerde çocuklarım olacak ve sizlerden eğitim görecek.

1.cisi merak etme çocuklarını ben eğitirim çok iyi ingilizcem vartatlicadiarzu

Ve konuya gelirsek kro denenler sabit bir ingilizce siteyi çözemeyecek mi bunun siteyle ne alakası var. Saçma bulanların kendi fikri olabilir fakat profiliniz gizliyse kim size nerden nasıl sarkacak. Koyarsan avartarına güzel bir fotoğraf profilinide açık yaparsan sana gelen mesajların suçu sensindir.:1closedeyes:

(Dip not: "Sen" diye bahsi geçen kişi tamamen bir hayal ürünüdürsengözlerimebaksanab)

QUOTE=sny;1698400]Türkçe olmasın kıro dolmasın ne demek ya Türkçe kadar güzel bir dil var mı yada şuan ing olan o sitede hiç mi kıro yok ya da kırodan ne anlatılmak isteniyo!!! Haddini bilmeyen bir kaç çapulcu Türkçemize,Türklüğe laf atamaz...Kıro heryerde kırodur,bunun dili mi var...Yalnız birşeyi belirtmek istiyorum,bu site kişiye göre arkadaş bulma sitesidir...Benim için değil...kişi bilgilerini gizlerse,sadece arkadaşlarıyla görüşürse,gerekli bir site olmasada,sakıncalı bir sitede değildir,üye olmak saçmalık denmeside yersiz bence herkes tercihinden meshuldür...Son olarakta içimden şunu söylemek geldi Ne mutlu,TÜRK'ÜM diyene...[/QUOTE]

evet yani böyle saçmakı olurmu sıze katılıyorum:mymeka: ne mutlu türküm diyene

Sanırım ingilizce bilenlerin kro olamayacağı fikriyle ortaya atılmış bir şey.yani kendi anadilinin dışında bir dil biliyorsa kro değildir diye düşünülüyor.bu kronun ne anlama geldiğini tam anlamış değilim ama eğer kroluk dünya görüşüyle ilgili birşeyse, dil bilmek sorunu çözmüyor.ve eğer kroların steye girmesi, site üyelerini sapıkça ve rahatsız edici davranışlardan korumak için istenmiyorsa, her ülkede olduğu gibi ingiltere vs.ülkelerde böyle insanların olduğu unutulmamalı. sapık ,kişiliksiz adam 10 dil de bilse sapık ve rahatsız edicidir.yani dil bilmeyenler potansiyel sapık olarak algılanıyor, dil bilenlere güveniliyor.yanlış.

canım,
cevabın çoğu insana biraz ağırda gelse yapabileceğim tek şey seni alkışlamak ve tamamen aynı fikirde olduğumu belirtmekŞeniz

Ecnebiden kro çıkmıyor diye bilimsel yada geyiksel de olsa bir kanıt var mı ? Acep onu merak ettim. Hem insanlara kro demek çok aippp. Herkesin sonuçta bir kültürü var yane bence.

birincisi ingilizceyi sökmek,ingilizce yazışmayı başarmak demek;kroluktan kurtulmak demek değil.kro her yerde krodur...gerektiğinde canını dişine takar,ingilizceyi bilumum hatunlara sarkmasına yetecek şekilde çözer,gene kroluğunu yapar..
benim asıl şaşırdığım bu facebook düşmanlığı...yani facebooka üye olan özellikle evli bayanlara bi açıkça ahlaksız denilmediği kalmış.
istemeyen üye olmaz elbette ama olanada farklı yorumlar yapamassınız.
bu kadar yabani olmaya gerek yok arjadaşlar.facebook bir arkadaş arama sitesi değildir,seneler önce izini kaybettiğin dostlarını bulmak amacıyla hazırlanmış,doğru amacına uygun şekilde kullanıldığı takdirde byük bir sosyalleşme projesidie.
gizlilik ayarlarından tüm bilgilerinizi kapatır,mesa alımlarınızı kısıtlar,herhangi bir ağada üye olmassanız kimse sizi ne rahatsız edebilir ne de başka bi şey yapabilir.
ben kendimi gizlemiştim ama mesaj ama seçeneğimi iptal etmeyi unutmuştum.hanzonun biri bana uzun uzadıya bi aşk mesajı çekince önce ktıla katıla güldüm sonrada mesaj alımımıda kapattım ve rahat ettim.bana mesaj çekildi diye kaderime isyan edip,karalar bağlayıp,böğüre böğüre facebook üyeliğimi iptal ettirmeye çalışmadım.
bu kadar abartmaya gerek yok...

Hepsi coluk cocuk o gurupta ...benim 13 yasinda yigenimden duydum ben orasini...nasil cocuklar okulda biribirilerinle itisip kakisirlar...ordada birbirleriyle itisip kakisiyorlar... onun gibi bir sey...bir sürü baska gruba da üye olunabiliniyor...türk oldugu icin gurur olanlarda var...genelde ögrenciler icin orasi...güzel olan Facebook'ta yakinlarina resimlerini gösterebiliyorsun acik profil vermene gerek yok ...kimse rahatsiz edemiyor...hem zaten türkce kullananbiliyorsun...mail olarak resimleri teker teker göndermene gerek yok ...herkez yorumda yapabiliyor(arkadas profilinde olanlar)...benim hosuma giden Nuri Alco kulubu, onun gibi icki gönderebilyorsun güya...ilk görünce cok güldüm ...gazoz icinde güya hap gönderiyorsun...altindada amca baba yarisidir yavrum...:roflol::roflol:bir sürü baska laflar...ama sen istemedikten sonra disardan kimse profiline yazamiyor
önemli olan neyin nasil kullanilmasi...nette cok cocuk var...onlarda cok ortaligi karistiriyor bence...

facebook denen ılletten nefret ederım hıc ısım olmaz İlgilenmiyorum / Fikrim yok

katılmıyorum..
ingilizce yada baska bi dil olunca kıro dolmucak sanki...
turkce ve kıro karsılastırılması hosuma gitmedi...
iykide turkce..

facebookta artık yüzlerce dil var herkesin hakkı facebook kullanmak insanları kıro diye ayırmak çok saçma bence herkes istediği gibi facebook kullanabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…