Benim oğlan anneanne ve halası facebook açtığından beri profilini kimsenin birşey paylaşamayacağı şekilde ayarlamıştorunların kabusu, olmadık şeylere kalp falan koyuyorlar
Benim oğlan anneanne ve halası facebook açtığından beri profilini kimsenin birşey paylaşamayacağı şekilde ayarlamış
Kendide resim bile eklemiyor korkusundan
14 yaşındaki ergenin fotolarına ''bitanem,canım'' diye mesaj atıyolar,haklı tabii çocukta biyerde
Ayirli olsun canim ♥♡Ben bebegimin cinsiyetini öğreneyim ilk iş face acmak olacak
Teşekkür ederim canimH
Ayirli olsun canim ♥♡
ben facemden annemı engelledım
59 yasında ayagında spor ayakkabı kot gıyen sırt cantalı kısa küt saclı bı hatundur
annemın ablası gıbı duruyorum
kendısınden gurur duyarım
yalnız pıs huyu paylastıgım her seye yorum yapıyordu ard arda kendısıne yetısemıyordum yahu
Yeğenlerim, bizim aile büyüklerinden halam, amcalarımın,dayılarımın eşleri hepsi de +65 yaş grubundalar onlardan çok şikayetçiler geçen bir yeğenim ' ya hala büyük halalarım ve büyük yengelerim bir siyasi şey paylaştığımda bile yorum yapıyorlar hemen ' x ciğim yavrum nasılsın annenlere selam söyle, dersler nasıl gidiyor, siyasete bulaşma içeri atarlar, anarşik mi olacan vs. ' yazıyorlar dedi :) gına gelmiş hatta bir halam yeğenimi twitterdan da bulup annenlere selam söyle demiş yine siyasi bir tweetin altına :) paylaşımlarını sınırlayınca da neden birşey paylaşmıyorsun diyip kızıyorlarmış:)
Halam twitter ı keşfetti hızlı bir giriş yaptı gelen takipçi sayım giden takipçi sayım diye şeyler var ya onları bile yapmış hergün takipçi sayıyor :) arada da yeğenlerimi taciz ediyor :)gençler aslında twittera kaydı akrabalardan kurtulmak için ama demekki sizin aile büyükleri orayıda keşfetmiş
ben facemden annemı engelledım
59 yasında ayagında spor ayakkabı kot gıyen sırt cantalı kısa küt saclı bı hatundur
annemın ablası gıbı duruyorum
kendısınden gurur duyarım
yalnız pıs huyu paylastıgım her seye yorum yapıyordu ard arda kendısıne yetısemıyordum yahu
Ahahaha , en iyi çözümü bulmuşsunÜşenmedim 2 face actım. Birinde anamgil teyzemgil amcamgiller var. Böyle kibar paylaşımlar, masum fotolar koyuyorum. Teşekkür ederim teyzecim, ben de sizi özledim amcacım galp galp gülücük gülücük diye konuşuyorum.
Diğerinde emmeli gömmeli lanlı lunlu, rakılı şaraplı motor tepesinde fotolarım
Bir yanım Thomas Anderson, diğer yanım Neo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?