- 13 Eylül 2013
- 23
- 2
- 38
- 34
- Konu Sahibi mutluyuvasakinesi
-
İnstagram facebook üZerinden twill eşarp , şal satışı yapmak istiyorum.istanbulda yaşıyorum ve bu işe kalkışmadan önce işi bilenlerden akıl alıp ön araştırma yapmak istiyorum.yardımlarınızı esirgemeyeceğinizi düşünüyorum sorularım şunlar
-en uygun şal eşarp nerden bulunabilir?
-bebeğim var ve kargo işini nasıl halledebilirim? Eve geliyomu kargo şirketi ?
-ödeme havale ile mi oluyo?
-nekadar bütçe ayırmam lazım?
-kişisel hesaplarım var ama satış sayfaları açmak istiyorum ve nasıl bir yol izlemeliyim sizce?
-internetten satış yapabileceğim siteler varmıdır?
Acemi olduğum için aslında kafamda çok soru dolanıyo ama şimdilik bunlara açıklama getirirseniz sevinirim
takipci nasıl artıırlır pekiŞirkete bağlı olman gerekiyor şahıs ya da limited şirket fark etmez ancak elde paran varsa limited uzun vadede gelişmek isteyen için daha iyidir vergi vermeden satmak tehlikeli yakalanırsan büyük miktarda para cezası var.
Şirketin varsa bi kargo şirketiyle anlaşabilir kapıda ödeme seçeneği koyabilirsin satışlarına böylelikle daha güvenilir olur alıcı tarafından.
Sakın sakın sakın ve sakın kuryelere bulaşma. Şirketi olmayanların ilk numarası kurye ile satışı gerçekleştirmek ancak kuryelerde çok fena dolandırılsın ve sesini çıkaramazsın her kurye aynı değildir belki ama çoğu böyle şirket yoksa kurye 5 kazandıysan sana 1 verir.
İstanbulda eminönü beyazıt tarafındaki toptancılardan çalışıyor çoğu instagram satışcısı.
Ben 8 ay bi ablanın yanında çalıştım biz ayakkabı satıyorduk instagram üzerinden. Daha sonra 2 ay saat-çanta sattım şu an çalışmıyorum bakınıyorum bi süre daha birilerinin yanında çalıştıktan sonra kendi işime atılmayı düşünüyorum baya araştırma yaptım bildiklerim kadarıyla yardım etmek isterim.
İnternette satış yapacaksan kesinlikle instagramda sayfan olması gerek en çok oradan ekmek çıkıyor.
Şu an iş için araştırma halindeysen bile bi instagram sayfası aç ve trendyol modagram ve butik sayfalarındaki beğenenleri takipçiler takip ederek takipçi kasmaya başlayabilirsin.
manuel kasacaksanız açacaksınız moda sayfalarını giyim sayfalarını butik sayfalarını orada son paylaşımlarda beğenenler listesini açıp hepsini takip edeceksiniz bunlardan elbet yarısı geri takip edecek bi 5-6 bin kişi böyle takip edeceksiniz daha sonra bu 5 bin kişinin takibinden çıkıp bu işlemi tekrar yapacaksınız. Ya da para verip takipçi arttıracaksınız ama bu gerçek takipçi olmuyor genelde. Size tavsiyem hesaptan takipçi kasımına başlayın kendini ben kendi başıma 10 bin takipçi kasmıştım 4 ayda fazla uğraşmadan bu şekilde. Keşfette insanların fotoğraflarını bol bol beğenin etkileşim içinde olun. Bi 5-10 bin takipçiyi kendiniz kazanın daha sonra da 20-30bin takipçiyi satın alın bence.takipci nasıl artıırlır peki
Anladım sagol ama zor sanki ya ugrastırıcımanuel kasacaksanız açacaksınız moda sayfalarını giyim sayfalarını butik sayfalarını orada son paylaşımlarda beğenenler listesini açıp hepsini takip edeceksiniz bunlardan elbet yarısı geri takip edecek bi 5-6 bin kişi böyle takip edeceksiniz daha sonra bu 5 bin kişinin takibinden çıkıp bu işlemi tekrar yapacaksınız. Ya da para verip takipçi arttıracaksınız ama bu gerçek takipçi olmuyor genelde. Size tavsiyem hesaptan takipçi kasımına başlayın kendini ben kendi başıma 10 bin takipçi kasmıştım 4 ayda fazla uğraşmadan bu şekilde. Keşfette insanların fotoğraflarını bol bol beğenin etkileşim içinde olun. Bi 5-10 bin takipçiyi kendiniz kazanın daha sonra da 20-30bin takipçiyi satın alın bence.
Canım şimdi söyledigine göre takipci sayısını artırdım fakat ben satış yapmak istiyorumya daha hiç sipariş alamadım güvenilir olma açısından tlf numarası falanda paylaştım ne yapacagımmanuel kasacaksanız açacaksınız moda sayfalarını giyim sayfalarını butik sayfalarını orada son paylaşımlarda beğenenler listesini açıp hepsini takip edeceksiniz bunlardan elbet yarısı geri takip edecek bi 5-6 bin kişi böyle takip edeceksiniz daha sonra bu 5 bin kişinin takibinden çıkıp bu işlemi tekrar yapacaksınız. Ya da para verip takipçi arttıracaksınız ama bu gerçek takipçi olmuyor genelde. Size tavsiyem hesaptan takipçi kasımına başlayın kendini ben kendi başıma 10 bin takipçi kasmıştım 4 ayda fazla uğraşmadan bu şekilde. Keşfette insanların fotoğraflarını bol bol beğenin etkileşim içinde olun. Bi 5-10 bin takipçiyi kendiniz kazanın daha sonra da 20-30bin takipçiyi satın alın bence.
Canım şimdi söyledigine göre takipci sayısını artırdım fakat ben satış yapmak istiyorumya daha hiç sipariş alamadım güvenilir olma açısından tlf numarası falanda paylaştım ne yapacagım
İyi günler bende evde gelin buketi yapıp satmak istiyorum ama bunu yasal yollardan yapmak istiyorum bu konu da hiç bilgim yok yardımcı olur musunuz nerelere başvurmam gerek???
Evet size katılıyorum bir yol gösteren olsa bende düşünüyorum. Araştırdığım kadarıyla ya şirket ku alı yada başka bi şirket üzerinden fatura kesilmeliymiş.bide vergi ödememek için vergi dairesine gidip esnaf vergi muafiyeti alınabilir şeklinde bir yazı okudum bunu alınca vergi ödemeden yasal şekilde iş kurulabilirmiş sadece belli bir limit var o kadar kazanmadan kazanmamak gerekiyormuş fakat detaylar nedir bilmem isterseniz gittiğniz muhasebeciye bunu da sorabilirsinizMerhaba ben de instagram uzerinden davetiye, afis, amerikan servisi satisi yapmak icin muhasebeciden bilgi istedim yarin net ogrenip bilgi verecek.
Ben isimin yaninda ek gelir olsun diye istiyorum, ancak cok buyuk paralar kazanmadigim is icin de vergi verme kismi kafamda oturmuyo acikcasi. Bir suru insan instada sepet vs satiyo hepsi vergi mi veriyo mesela?
Tam olarak ogrenip bu ise yasal bir sekilde baslamak en mantiklisi keske bilen birileri ciksa da yol gosterse...
Evet size katılıyorum bir yol gösteren olsa bende düşünüyorum. Araştırdığım kadarıyla ya şirket ku alı yada başka bi şirket üzerinden fatura kesilmeliymiş.bide vergi ödememek için vergi dairesine gidip esnaf vergi muafiyeti alınabilir şeklinde bir yazı okudum bunu alınca vergi ödemeden yasal şekilde iş kurulabilirmiş sadece belli bir limit var o kadar kazanmadan kazanmamak gerekiyormuş fakat detaylar nedir bilmem isterseniz gittiğniz muhasebeciye bunu da sorabilirsiniz
Bilgi alıp işe koyulırsanız beni de bilgilendirir misinizEvet ben direk vergiden muaf olayim istiyorum cunku hic anlamam o islerden elime yuzume bulastirmayayim:)
Okudugum kadariyla yaptigim isten kazancim yillik 20 bini gecmemeli. Evleniyorum su ikametgah olayim cozulsun tam olarak netlestirip baslayacagim insallah:)
Tabii ki muhasebeci tanidigim yarin donus yapsin yazarim:)Bilgi alıp işe koyulırsanız beni de bilgilendirir misiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?