Aa ben kaçırmışım o dönemi. Aslında polemik çıkmaması için güzel bir çözüm ama biz durur muyuz? Neden beğenmedin diye bir dünya laf sayılırHahahahaa biz denemiştik, kavgalar çıkmıştı, bakalım Facebook'ta nasıl bir etkisi olacak
Aa ben kaçırmışım o dönemi. Aslında polemik çıkmaması için güzel bir çözüm ama biz durur muyuz? Neden beğenmedin diye bir dünya laf sayılır
Artı ve eksi rep vardı, beğenilen yorumlara + beğenilmeyelere - rep veriyorlardı, eksi rep alan kızarıyordu, aslında iyi bir uygulamaydı ama gruplaşmalar olunca kötüye kullanılabiliyor bu tip uygulamalar, çok kötü kavgalar çıkıyor haliyle
Aa ben kaçırmışım o dönemi. Aslında polemik çıkmaması için güzel bir çözüm ama biz durur muyuz? Neden beğenmedin diye bir dünya laf sayılır
günaydın diye yazsan -rep verenler vardı, bir de seri çalışırlardı
Uygulama yayılsa da ıncığını cıncığını, kocişiyle romantik her anını, aldığı çiçeği, evinin her köşe bucağını, lüksünü, arabasını, bindiği uçağını, ettiği seyahatini, yediğini içtiğini paylaşana beğenmeme butonu bassak.
Yapabilir miyim bilmiyorum sonuçta akraba eş dost ama en azından gece basarım millet uyurken, millet uyanmadan geri alırım.
beğenmeyenleri cebime bildirim at canına okuyayım ayarı da olursa yasilsen telefonun ekran görüntüsünde kabak gibi yazcak zey seni beğenmiyomuş?!
işsiz güçsüz tayfası.
Çok -rep almışsındır sen doğru söyle
Ya beğendin diyelim geri çekince bildirimde yok oluyor anındaki. Denedim..
Gerçi en güzel çözüm adamı faceden silmeden takibi bırakmak. Uzun süre sırf bu tipler yüzünden facebook kullanmadım ama okulla ilgili bazı gruplarda bulunmam gerektiğinden açtım faceyi tekrar ve bazı tipler resmen tüm gün yaptıklarıyla sayfamı kaplıyorlardı. Silemiyorsun da yanlış anlama olmasın diye. Takibi bırak varmış sağolsun birisi öğretti. Ohh mis.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?