• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Facebook ilk kez beğenmeme butonunu denemeye başlıyor

• Konu Sahibi Konu Sahibi Chess
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Chess

Nirvana
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2009
53.296
42.837
898
Facebook ilk kez beğenmeme butonunu denemeye başlıyor
  • 10 dakika önce
Paylaş
_94953897_dislike.jpg

Facebook, mesajlaşma uygulaması Messenger'da "beğenmeme" butonunu denemeye başladı.

Birçok Facebook kullanıcısı yıllardır, paylaşımlar için "beğenme" butonuna ek olarak beğenmeme butonu konulmasını da istiyordu.

Ancak Facebook, kullanıcıların paylaşımlarının "karalanmaması için" bu çağrılara kulak tıkıyordu.

Beğenmeme butonu, sınırlı sayıda Messenger kullanıcısıyla denenecek. Kullanıcılar, hoşlanmadıkları herhangi bir mesaj ya da içeriğe "beğenmeme" emojisi gönderebilecek.

Facebook geçen yıl, sitedeki paylaşımlarda 300 milyardan fazla emoji kullanıldığını açıklamıştı. Şirkete göre, en fazla kalp emojisi kullanıldı.

Messenger'dan sonra Facebook'a da beğenmeme butonunun gelip gelmeyeceği henüz bilinmiyor.
http://www.bbc.com/turkce/haberler-dunya-39180550

Hahahahaa biz denemiştik, kavgalar çıkmıştı, bakalım Facebook'ta nasıl bir etkisi olacak:KK14:
Aa ben kaçırmışım o dönemi. Aslında polemik çıkmaması için güzel bir çözüm ama biz durur muyuz? Neden beğenmedin diye bir dünya laf sayılır :D

Aa ben kaçırmışım o dönemi. Aslında polemik çıkmaması için güzel bir çözüm ama biz durur muyuz? Neden beğenmedin diye bir dünya laf sayılır :KK70:
:KK70:
Artı ve eksi rep vardı, beğenilen yorumlara + beğenilmeyelere - rep veriyorlardı, eksi rep alan kızarıyordu, aslında iyi bir uygulamaydı ama gruplaşmalar olunca kötüye kullanılabiliyor bu tip uygulamalar, çok kötü kavgalar çıkıyor haliyle:KK12:

:KK70:
Artı ve eksi rep vardı, beğenilen yorumlara + beğenilmeyelere - rep veriyorlardı, eksi rep alan kızarıyordu, aslında iyi bir uygulamaydı ama gruplaşmalar olunca kötüye kullanılabiliyor bu tip uygulamalar, çok kötü kavgalar çıkıyor haliyle:KK12:

ay bi de repe yorum yazılıyordu, mesajdan hakaret edemeyenler - repten ediyorlardı, hey gidi :D :D

Uygulama yayılsa da ıncığını cıncığını, kocişiyle romantik her anını, aldığı çiçeği, evinin her köşe bucağını, lüksünü, arabasını, bindiği uçağını, ettiği seyahatini, yediğini içtiğini paylaşana beğenmeme butonu bassak.

Yapabilir miyim bilmiyorum sonuçta akraba eş dost ama en azından gece basarım millet uyurken, millet uyanmadan geri alırım.

Uygulama yayılsa da ıncığını cıncığını, kocişiyle romantik her anını, aldığı çiçeği, evinin her köşe bucağını, lüksünü, arabasını, bindiği uçağını, ettiği seyahatini, yediğini içtiğini paylaşana beğenmeme butonu bassak.

Yapabilir miyim bilmiyorum sonuçta akraba eş dost ama en azından gece basarım millet uyurken, millet uyanmadan geri alırım.

beğenmeyenleri cebime bildirim at canına okuyayım ayarı da olursa ya :KK70: silsen telefonun ekran görüntüsünde kabak gibi yazcak zey seni beğenmiyomuş?! :KK70:

beğenmeyenleri cebime bildirim at canına okuyayım ayarı da olursa ya :KK70: silsen telefonun ekran görüntüsünde kabak gibi yazcak zey seni beğenmiyomuş?! :KK70:

Ya beğendin diyelim geri çekince bildirimde yok oluyor anındaki. Denedim.. :KK45:

Gerçi en güzel çözüm adamı faceden silmeden takibi bırakmak. Uzun süre sırf bu tipler yüzünden facebook kullanmadım ama okulla ilgili bazı gruplarda bulunmam gerektiğinden açtım faceyi tekrar ve bazı tipler resmen tüm gün yaptıklarıyla sayfamı kaplıyorlardı. Silemiyorsun da yanlış anlama olmasın diye. Takibi bırak varmış sağolsun birisi öğretti. Ohh mis.

:KK70: :KK70: işsiz güçsüz tayfası.

Çok -rep almışsındır sen doğru söyle :KK53:

offf hemde nasıl, bu sefer sende işi inada bindiriyorsun kendi aralarındaki sohbeti bile eksiliyorsun, çünkü baş edilir gibi değil bari ufak ufak girişelim diyorduk resmen patlamaya hazır bomba gibi en ufak bir konuda alev alıyordu sonra 1 hafta ban :27:

Ya beğendin diyelim geri çekince bildirimde yok oluyor anındaki. Denedim.. :KK45:

Gerçi en güzel çözüm adamı faceden silmeden takibi bırakmak. Uzun süre sırf bu tipler yüzünden facebook kullanmadım ama okulla ilgili bazı gruplarda bulunmam gerektiğinden açtım faceyi tekrar ve bazı tipler resmen tüm gün yaptıklarıyla sayfamı kaplıyorlardı. Silemiyorsun da yanlış anlama olmasın diye. Takibi bırak varmış sağolsun birisi öğretti. Ohh mis.

takibi bırak şahane ya, arka odada kendi kendilerine konuşuyorlarmış hissi veriyor harika :70:

Offf bence olmasın böyle bir şey,yoksa aileler çatırdar,görümce geline trip yapar,elti öbür eltiye...Öyleyse aile sağlığımız açısından'' hayır ''diyorum:confused:Bak gör ondan sonra bdv yi:KK70:

Back