• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

facebook hesabına girme yardım ?

_armine_

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Mart 2011
1.106
1
0
İstanbul
konuyu doğru yeremi açtım bilmiyorum ama merak ettiğim bişey var
X kişi facebook şifremi vermediğim halde facebookuma girebiliyor sohbette konuştuğum şeye kadar bakabiliyor
yanlız bu kişi face e kayıtlı olduğum msn şifremi biliyor ?
şimdi msn ile facebooka girme ne alaka facebooktan mailler geliyor ya **** fotoğrafına yorum yaptı diye ordan tıklasa yine facebookuma giremez yine şifre soruyo ?
bu kişi benim facebookuma nasıl girdi ? :88:

sadece kayıtlı olduğum msn şifremi biliyor düşünüyorum aklım almıyo yardım edin lütfen

[sıze="3"]konuyu doğru yeremi açtım bilmiyorum ama merak ettiğim bişey var
x kişi facebook şifremi vermediğim halde facebookuma girebiliyor sohbette konuştuğum şeye kadar bakabiliyor
şimdi msn ile facebooka girme ne alaka facebooktan mailler geliyor ya **** fotoğrafına yorum yaptı diye ordan tıklasa yine facebookuma giremez yine şifre soruyo ?
Bu kişi benim facebookuma nasıl girdi ? :88:

Sadece kayıtlı olduğum msn şifremi biliyor düşünüyorum aklım almıyo yardım edin lütfen
[/sıze]

şifreni tahmin etmiştir...
Mail adresini face şifreni değiştir giremez...

şifrelerini değiştirsen giremez sanırım

maıl sıfrenın onda ısı ne??Face ye gırer maıl adresını yazar sıfreyı tahmın edemese bıle sıfrenı mı unuttun bolumune tıklar ordan sıfre maıl adresıne gelır o da kullanır dıye dusunuyorum..Veya gızlı soru kısmı var onu tahmın eder

konuyu doğru yeremi açtım bilmiyorum ama merak ettiğim bişey var
X kişi facebook şifremi vermediğim halde facebookuma girebiliyor sohbette konuştuğum şeye kadar bakabiliyor
bu kişi benim facebookuma nasıl girdi ? :88:

sadece kayıtlı olduğum msn şifremi biliyor düşünüyorum aklım almıyo yardım edin lütfen

casus 07 programlar var muhtemelen onunla yapmıstır bilgisayarını kullandıysa bu olasılık kuvvetle muhtemel eger bilgisayarını verdıysen bilgisayar dınlenme durumundayken f7 ye bas bişiy cıkarsa program kurulu demektır hatta netten arastırabılrsın bu casus programı

Son düzenleme:
ya msnyel face sıfren bırbırıne yakın tahmın ettı ya da msn den sıfrenı degıstırebılır dıcem ama degıstırseydı sen gıremezdın face e

Konu içeriği nedeniyle "Teknik destek"başlığına taşınmıştır.
Lütfen konuları içerikleri ile ilgili başlıklara açmaya özen gösterelim.

şimdi arkadaşlar face e girse şifremi unuttuna tıklasa şifremi değiştirmek zorunda kalır şifremi değiştirse ben giremem bidaha ?

casus program sanmıyorum çok zor ..

bu benim faceme nasıl girdi kafayı yiyecem :37:

Back