Facebook hesabımı nasıl kurtarabilirim.Biranda kimlik sorgulama sayfası çıktı? ???

evrem_evrem11

♡♡♡
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
1 Aralık 2013
2.416
1.355
Arkadaşlar facebook mobil uygulamasından giriş yapıyordum hep. Sürekli açıktır. Gündüz bir ara girdim kimlik doğrulama vs bişey çıktı. Ekrana gelen uyarıları yaptım ama olmuyor. Enson Şifremi unuttum deyip mail e gelen sifreyle uğraştım yok. Arkadaş fotoğrafları gösterilecektir ama 1kez denedim olmadi şimdi süre si varmış beklemk gerekiyormuş falan. Kurtarmam mümkünmü? Böyle biseyle karsilastinizmi

Benim basima gelmisti ama yapabileceginiz tek sey yonergelere uymak... sifremi unuttum diyip mail yoluyla halletmeye calisin ama o da bazen skntiya girebiliyor...

Diyecegim su ki ne diyorlarlarsa yapin yoksa hesap gider

Benim basima gelmisti ama yapabileceginiz tek sey yonergelere uymak... sifremi unuttum diyip mail yoluyla halletmeye calisin ama o da bazen skntiya girebiliyor...

Diyecegim su ki ne diyorlarlarsa yapin yoksa hesap gider
hey allahım yapıyorum ama kabul etmiyor. Biraz daha ugrasmak lazım ozaman bakalım. Benim adımı soyadimi dogrulamalari gerekiyormus falan pf

hey allahım yapıyorum ama kabul etmiyor. Biraz daha ugrasmak lazım ozaman bakalım. Benim adımı soyadimi dogrulamalari gerekiyormus falan pf

Benim eski sevgilim olacak insan hacklemisti hesabimi mailimi dusunun ne kadar zor kurtardim ama kurtardim umarm siz de yaparsiniz :)

Kimlik fotokopisi istediler mi facebook eğer o hesabın size ait olmadığını düşünürse kimlik fotokopisi istiyorlar,kardeşimin bir facesi kapatıldı arkadaş sayısı çok diye oda her türlü şeyi yaptı,fakat açılmadı,oda yeni bir hesap açtı.

Henüz istemediler :)ya ben kurtarmak istiyoruuminşallah yapabilirim. Kimlik fotokopisini neyapcklar sanki ya

Yani facebook icin kimlik fotokopisi de mi veriyorsunuz?
Bu sosyal medyaya nasil böyle guvenebiliyorsunuz ya?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…