- 1 Aralık 2013
- 2.416
- 1.355
-
- Konu Sahibi evrem_evrem11
Benim basima gelmisti ama yapabileceginiz tek sey yonergelere uymak... sifremi unuttum diyip mail yoluyla halletmeye calisin ama o da bazen skntiya girebiliyor...
Diyecegim su ki ne diyorlarlarsa yapin yoksa hesap gider
hey allahım yapıyorum ama kabul etmiyor. Biraz daha ugrasmak lazım ozaman bakalım. Benim adımı soyadimi dogrulamalari gerekiyormus falan pf
Kimlik fotokopisi istediler mi facebook eğer o hesabın size ait olmadığını düşünürse kimlik fotokopisi istiyorlar,kardeşimin bir facesi kapatıldı arkadaş sayısı çok diye oda her türlü şeyi yaptı,fakat açılmadı,oda yeni bir hesap açtı.hey allahım yapıyorum ama kabul etmiyor. Biraz daha ugrasmak lazım ozaman bakalım. Benim adımı soyadimi dogrulamalari gerekiyormus falan pf
Benimkide hacklendimi acaba ya.ben facebook a ne yaptimki ugrastiriyor böyle :)inşallah kurtarabilirim bendeBenim eski sevgilim olacak insan hacklemisti hesabimi mailimi dusunun ne kadar zor kurtardim ama kurtardim umarm siz de yaparsiniz :)
Henüz istemediler :)ya ben kurtarmak istiyoruumKimlik fotokopisi istediler mi facebook eğer o hesabın size ait olmadığını düşünürse kimlik fotokopisi istiyorlar,kardeşimin bir facesi kapatıldı arkadaş sayısı çok diye oda her türlü şeyi yaptı,fakat açılmadı,oda yeni bir hesap açtı.
Hesabın size ait olup olmadığına dair.Henüz istemediler :)ya ben kurtarmak istiyoruuminşallah yapabilirim. Kimlik fotokopisini neyapcklar sanki ya
Benimkide hacklendimi acaba ya.ben facebook a ne yaptimki ugrastiriyor böyle :)inşallah kurtarabilirim bende
Hacklenmiş olsa anlarsınız zaten şifreniz şu saatte değiştirildi diye yazar.Benimkide hacklendimi acaba ya.ben facebook a ne yaptimki ugrastiriyor böyle :)inşallah kurtarabilirim bende
Hmm şükür hacklenmedi ozaman. Öyle bişey yazmadi. Ama çok teşekkür ederim arkadaslar hallettim yeni şifre isteyerek falanHacklenmiş olsa anlarsınız zaten şifreniz şu saatte değiştirildi diye yazar.