- 4 Şubat 2013
- 143
- 34
-
- Konu Sahibi yenidunyaperisi
ne manyaklar var bir tanıdığa da olmuştu bizim, manyağa yüz vermedi diye kızın faceni ele geçiripArkadaşlar merhaba
Geçtiğimiz günlerde facebook hesabım hacklendi.
Hackleyen kişi benim adıma arkadaşlarımla konuşmuş hatta bir tanesiyle erotik konuşmuş.
Eski erkek arkadaşımdan şüpheleniyorum. Bugun gidip o kişiden karakola şikayetçi oldum.
İfade almaya çağırdılar bugün. Reddetmiştir tabi.
Arkadaşlar facebook ip veriyor mu?
Daha önce başına böyle bir şey gelen bilişim suçundan birini şikayet eden , yargılan veya AVUKAT olan arkadaşlar fikir verebilir mi?
ne manyaklar var bir tanıdığa da olmuştu bizim, manyağa yüz vermedi diye kızın faceni ele geçirip
abuk sabuk şeyler yazmıştı sonra geri almıştı faceni kız ama ne suç verdiler verdiler mi bilmiyorum
Bulunmuştu hatırladığım kadarıyla ama sonucu bilmiyorum tek bildiğim faceni geri aldı.Facebook vermiyormuş ipleri galiba. Arkadaşınız suç duyurusunda bulunmuş muydu?
Peki savcı kararıyla pcsi alınıp incelenmeye vs gidebilir mi?İp falan vermiyor malesef. Ancak cinayet gibi ciddi bir olay olacak öyle veriyor.
Facebook uluslararası ciddi meseleler hariç bilgi taleplerini sallamıyor.
Siz yine şikayetçi olun, ismini verdiğiniz tip inkar etse de bilgisayarı falan incelenirse oralardan ortaya çıkar.
benim başıma geldi, boşandığım şahıstan şüphelenmiştim..6 ay sora bi kağıt geldi, bulamamışlar filan...faceyi kapatıyolar ama benimkini bulamamışlardı kim die...Arkadaşlar merhaba
Hackleyen kişi benim adıma arkadaşlarımla konuşmuş hatta bir tanesiyle erotik konuşmuş.
Eski erkek arkadaşımdan şüpheleniyorum. Bugun gidip o kişiden karakola şikayetçi oldum.
Daha önce başına böyle bir şey gelen bilişim suçundan birini şikayet eden , yargılan veya AVUKAT olan arkadaşlar fikir verebilir mi?
canım hesabın hacklenince sen giremedin mi facebook una?Arkadaşlar merhaba
peki neden ondan şüphelenmiştin. sayfanda birşeyler yapmışmıydı birileriyle yazışmak gibi vs..benim başıma geldi, boşandığım şahıstan şüphelenmiştim..6 ay sora bi kağıt geldi, bulamamışlar filan...faceyi kapatıyolar ama benimkini bulamamışlardı kim die...
oyle yaptım zaten canım. çok teşekkürler..bir arkadaşının faceinden senin ismini etiketleyerek alaknın olmadıgını söyle ilk iş..
yok canım hala giremedimcanım hesabın hacklenince sen giremedin mi facebook una?
tabiki, arkadaşlarımdan para istenmiş, kontör istenmiş, tam dava açacağım hafta oldu tüm bunlar....normal durum değildi yani...ama bulamadılar...peki neden ondan şüphelenmiştin. sayfanda birşeyler yapmışmıydı birileriyle yazışmak gibi vs..
Peki evine gidip bilgisayarını falan almışlar mıydı incelemek için?tabiki, arkadaşlarımdan para istenmiş, kontör istenmiş, tam dava açacağım hafta oldu tüm bunlar....normal durum değildi yani...ama bulamadılar...
o kdrını bilmiyorum..çünkü dava açtıktan sora karşı tarafla tüm bağlantım koptu...Peki evine gidip bilgisayarını falan almışlar mıydı incelemek için?
hotmail IP verir. face uzatıyo sonrada vermiyo diye duymuştum..
listendeki tüm arkadaşlarına haber sal hepsi şikayet etsin bloke olur belki öyle hesap.