Facebook hareketler dökümü

Evet yaa tüh ben o bölümün büyük takipçisiydim şükür bişi yakalamadım ama kapanmasıda iyi olmuş gibiii

bende ordan girip eşimin arattıklarına bakıyordum, kaybolmuş evet
sonra eşime söylüyordum şunu aratmışsın
nerden biliyosun diye sorunca
ee olummm senin şifreni biliyorum, senin facebookuna girince otomatikmen kabak çiçeği gibi en son aradığın sayfa açılıveriyo önüme derdim
oda inanıyodu kamil

Son düzenleme:
Kalkmadı ya ben daha yeni baktım.. O kutucuğa basınca arattırdığım isimler falan çıkıyor kutucuğu iptal ettiğimde çıkmıyor

Bende saat başı açıp bakıyorum :) haberi yok öyle bir yerden garibim benim

şimdiye kadar çok masumdu ama hala takipteyim şeytanla baş başa bırakamam üzgünüm

Bende saat başı açıp bakıyorum :) haberi yok öyle bir yerden garibim benim

şimdiye kadar çok masumdu ama hala takipteyim şeytanla baş başa bırakamam üzgünüm

benimkininde haberi yokki ben ne desem inanıyor

evet kızlar nice ilişkilerin sonunu getiren ilişki bitirgeçi hareketler dökümündeki arama geçmişini kaldırmış facebook sonunda :)

Kalkdigi iyi olmus bence cok gereksiz... teknoloji yuzunden insanlar birbirine guvenemezboldu.. cok masum bir arayos yada tiklama ara bozabilir ne yazikki.

Başkalarının ne arattığını mı görüyordunuz yoksa eşinizin şifresini bilip hesabından neler aradığını mı?

eşinizin profılınde hareketler dokumu wardı. sol alt tarafta ara dıye bsey wardı tıklıodun kımlerı arattıgını saat kaçta arattıgını görüyodun arattıgı kişilerin isimlerini görebiliodun

haha bende sevgilime öyle diyodum :))

sanırım o uygulama ortadan kalkmış..bir kaç gündür hep bakıyorum ama bir türlü bulamıyorum ya..sıkı takipçilerindendim..eğer bir gelişme olursa bilgilendirir misiniz kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…