Benim bildiğim bir fotoğraf silindiyse tüm izleri de silinmiştir. Yani kanıtlamanızın mümkünatı yok.
Ben de öyle biliyordum ama belki bir yolu vardır diye bir umut sorayım dedim işte.Benim bildiğim bir fotoğraf silindiyse tüm izleri de silinmiştir. Yani kanıtlamanızın mümkünatı yok.
Profil fotosuydu. Daha dün gece ellerimle kontrol ettim ve gördüm o sadece ben yazısını.bencede öle.. peki bişey sorcam kapak fotografın mıydı yoksa profil foton muydu
Malesef öyleymiş evet.Profil fotonsa sildikten sonra ispatlayamassin
Baktım orada da yok.Böyle bir özellik yok maalesef. Yine de hareketler dökümüne bir göz at bakalım; varsa orada vardır ancak.
sırf yardımcı olmak adına kendi facebookumda denedim... bi fotoyu sadce ben yaptım.sonra onu profil resmi yaptım ama resim arkadaslara acıldı sonra sildim fotoyu hareket dökümünden baktım ne profil resmini değiştirdi dio nede baska bişey yani foto silinince komple gidio
Sen eminsen erkek arkadasin hakli cikmak icin salliyor olabilir,
zaten sildiyse bakabilecegin bi yer yok..
Evet ben de öyle düşünüyorum. Sabah tartışmıştık bahane aradı bence. Yoksa durduk yere neden fotoğrafı var mı diye kurcalama gereği duysun. Orada fotoğrafı görünce aklına ilk gelen sözümü çiğniyor olmam olmuştur. Eminim kontrol etmemiştir bile gizliliği herkese açık mıydı diye. Ben de uğraşmama kararı aldım zaten artık. O kendini affettirsin bana.
Elinizden geleni yapmışsınız, sakin olun biraz ...
İnanmak istemiyorsa kendi bilir arkadaşım, öncelikle serin kanlı olmanız gerek bence..
Serinkanlılık, kendinize güveni gösterir..
Kendinize güvenli görünmek de, sevgilinizin size güvenmesini sağlar ..
Ayarlar SADECE BEN olarak kayıtlı ve hiç değiştirilmemişse tekrar bir resim paylaşacak olduğunda yine aynı ayarla SADECE BEN ile paylaşılır.Silmiş olsada ayar değişmez.
Ama kendini haklı çıkarmak için ayar falan değişmişse birşey diyemem.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?