• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Facebook hakkında..

fndkfndk

Kûn fe yekûn <3
Kayıtlı Üye
3 Temmuz 2009
3.389
729
398
Facebookta silinen bir fotoğrafın gizlilik ayarı nasıl öğrenilebilir bir fikri olan var mı?
Saçma oldu sanırım şöyle söyleyeyim. Biz erkek arkadaşımla facebookta fotoğraf paylaşmama konusunda anlaşmıştık. (Lütfen kimse buna nasıl izin verirsin, ne karışır fotoğraflarına tarzı yorum yapmasın. Çünkü izah edemeyeceğim sebepler var, istediğini haklı görüp kendi rızamla kabul ettim. ve konumuz bu değil.)
Facebook hesabım şu an bir süreliğine kapalı. Sadece bazen oyun oynamak için açtığım başka bir hesabım vardı. Hiç arkadaşım yok, ismim de sahte. O hesabıma çok eskiden bir fotoğraf koymuştum. Sonra bu fotoğraf paylaşmama konusunda anlaşınca o fotoğrafın ayarını "sadece ben" şeklinde değiştirdim.
Yani fotoğrafımı ben hariç kimse göremiyordu.
Bi işimi halletmesi için erkek arkadaşıma facebook şifremi verdim girsin benim adıma yapsın diye. Sabah da başka bir konuyla alakalı tartışmıştık. Sanırım kusurumu arama gereği duydu haklı çıkmak için. O sinirle hesabımı kurcalamış ve o fotoğrafı görmüş. Sen verdiğin sözü nasıl çiğnersin diye sinirlenip silmiş fotoğrafı.
O fotoğrafın ayarı gizliydi kimse göremiyordu diyorum. Eminim. Hayattaki her şeyim üzerine yemin edebilecek kadar eminim ve ettim de. O da herkese açık olduğunu iddia ediyor. Ama eminim ki o sinirle bakmadı bile. Yanlış hatırlıyor. Verilen sözün tutulmaması ikimizin de en büyük zaaflarındandır. Ben de inanmadığı için çok kızgınım. Ve bir şekilde kanıtlama ihtiyacı duyuyorum. Bu konu unutulsun gitsin istemiyorum hatasını anlasın istiyorum.
Silinen bir fotoğrafın gizlilik ayarına bakılabilir mi yada benim bu durumu kanıtlamam için bir fikri olan var mı?

Benim bildiğim bir fotoğraf silindiyse tüm izleri de silinmiştir. Yani kanıtlamanızın mümkünatı yok.

sırf yardımcı olmak adına kendi facebookumda denedim... bi fotoyu sadce ben yaptım.sonra onu profil resmi yaptım ama resim arkadaslara acıldı sonra sildim fotoyu hareket dökümünden baktım ne profil resmini değiştirdi dio nede baska bişey yani foto silinince komple gidio

Benim bildiğim bir fotoğraf silindiyse tüm izleri de silinmiştir. Yani kanıtlamanızın mümkünatı yok.
Ben de öyle biliyordum ama belki bir yolu vardır diye bir umut sorayım dedim işte. :(
bencede öle.. peki bişey sorcam kapak fotografın mıydı yoksa profil foton muydu
Profil fotosuydu. Daha dün gece ellerimle kontrol ettim ve gördüm o sadece ben yazısını. :(

Profil fotonsa sildikten sonra ispatlayamassin:(
Malesef öyleymiş evet. :(

Böyle bir özellik yok maalesef. Yine de hareketler dökümüne bir göz at bakalım; varsa orada vardır ancak.
Baktım orada da yok. :(

sırf yardımcı olmak adına kendi facebookumda denedim... bi fotoyu sadce ben yaptım.sonra onu profil resmi yaptım ama resim arkadaslara acıldı sonra sildim fotoyu hareket dökümünden baktım ne profil resmini değiştirdi dio nede baska bişey yani foto silinince komple gidio

Çok teşekkür ederim. Malesef yok hiçbir yolu ispatlamamın.

Zaten artık uğraşmamaya karar verdim. Bu kadar aptalca bi şey için sözümü çiğnediğimi düşünüyorsa bana güveni yok demektir. Sabahki tartışmamızın siniriyle böyle davrandığını düşünüyorum, bir de zor günler geçiriyoruz. Ama ne olursa olsun bana verdiğim sözü çiğnemeyi konduramamasını beklerdim. Çok kırıldım ya çok.. Dua etmekten başka hiçbir şey gelmiyor elimden. :50::50:

Sen eminsen erkek arkadasin hakli cikmak icin salliyor olabilir,
zaten sildiyse bakabilecegin bi yer yok..:31:

Sen eminsen erkek arkadasin hakli cikmak icin salliyor olabilir,
zaten sildiyse bakabilecegin bi yer yok..:31:

Evet ben de öyle düşünüyorum. Sabah tartışmıştık bahane aradı bence. Yoksa durduk yere neden fotoğrafı var mı diye kurcalama gereği duysun. Orada fotoğrafı görünce aklına ilk gelen sözümü çiğniyor olmam olmuştur. Eminim kontrol etmemiştir bile gizliliği herkese açık mıydı diye. Ben de uğraşmama kararı aldım zaten artık. O kendini affettirsin bana.

Evet ben de öyle düşünüyorum. Sabah tartışmıştık bahane aradı bence. Yoksa durduk yere neden fotoğrafı var mı diye kurcalama gereği duysun. Orada fotoğrafı görünce aklına ilk gelen sözümü çiğniyor olmam olmuştur. Eminim kontrol etmemiştir bile gizliliği herkese açık mıydı diye. Ben de uğraşmama kararı aldım zaten artık. O kendini affettirsin bana.

Bencede canim o alsin senin gonlunu,suc bastirmaya calisiyor simdi.. :31:

Kızlar hala hiçbir gelişme yok. Ortada kanıt da olmadığına göre resmen iftiraya uğruyorum. Yapmadığım bir şeyle itham ediliyorum. Umursamazlık da edemiyorum çok zoruma gidiyor. :43:Tüm gerçekler ortaya çıksın, yalan söylemediğim anlaşılsın diye paraladım kendimi ama yok işte bir çözümü. :43:Kanıtlayamıyorum. Bu konuda herhangi bir dua, esma vs tavsiye edebilecek olan var mı? Dileyen özel mesaj atabilir. Dini meseleler yasak ya forumda. :50:

Aranızda bır guven proplemı var bellı.....

Hayata herseyı ıspatlıyamassınız bırbırınıze geleceke evlılık dusunuyorsanız ıyı dusun....

Yemin etmışsın daha ne ...Senın yemınınede ınanmıyorsa bence zor ısın.....

Sen bırseyi gormedıysen duymadıysan o yalanda soylıyebılır mı..Sende kanıt yok o yalana ınanacaksın..Acaba yalan mı dogru mu dıye dusuneceksın yada o mu dusunecek

Bence senın sozune ınanmıyorsa kendı bılır.....Hayatın boyunca ona her suphesınde delıl mı bulacaksın...

Inanmiyorsa ayril... yalan soylediginimi dusunuyor yani gizli diyorsan gizli ne diye yalan soyleceksinki..
ALLAHA HAVALE ET... ve bilmyorum ama terketmek istemiyorsanda blöf yap bari :26:

Cok zor bir donemden geciyor. Ise girmek icin sinava girdi. Sinavin aciklanmasini bekliyor ve evlenmemiz onun ise girebilmesine bagli. Kisacasi cok kritik bir donemden geciyoruz. Ve fazlasiyla stresli. Istemeden yada isteyerek etrafindaki herkese catiyor. Buna ben de dahilim. Daha once de stresli oldugu donemlerde ufak tefek tatsizliklarimiz oldu ama hep cok kisa surdu ve hepsinde gonlumu almayi iyi bildi.

Normalde bana guvenmemek, boyle bir seyi bu kadar abartip sorun haline getirmek asla yapmayacagi seyler.

Nankorluk de etmek istemiyorum cunku kimseden gormedigim degeri ben ondan gordum. Hayatimda hic simartilmadigim kadar simartildim, hic mutlu olmadigim kadar edildim.

Degil bu kadar uzerime gelmek beni yapmadigim bir seyle suclamak, kilima dokunamaz kiyamaz.

Her zaman boyle davranan biri olsa asla cekmezdim ve bir saniye dusunmezdim simdi. Ama simdiye kadar ufak tefek de olsa tum hatalarini cok iyi telafi etti, gonlumu her seferinde almayi basardi.

Simdi yine sakinlesince aslinda haksizlik ettigini anlayacak. Su an sinirinden daha cok abartiyor her seyi.
Ama ben bu defa onun sakinlesmesini bekleyecek durumda degilim.

Vaktim de yok sabrim da yok.
Her sey bir an evvel ortaya ciksin istiyorum. Dayanamiyorum...

Daha oncekiler gibi onemsiz degil. Belki affetmem, belki de cok cok cok zor affederim.

Ama hatasini bir an evvel anlamasini istiyorum. Sabredemiyorum.

Elinizden geleni yapmışsınız, sakin olun biraz ...
İnanmak istemiyorsa kendi bilir arkadaşım, öncelikle serin kanlı olmanız gerek bence..
Serinkanlılık, kendinize güveni gösterir..
Kendinize güvenli görünmek de, sevgilinizin size güvenmesini sağlar ..

Son düzenleyen: Moderatör:
Elinizden geleni yapmışsınız, sakin olun biraz ...
İnanmak istemiyorsa kendi bilir arkadaşım, öncelikle serin kanlı olmanız gerek bence..
Serinkanlılık, kendinize güveni gösterir..
Kendinize güvenli görünmek de, sevgilinizin size güvenmesini sağlar ..

Tesekkur ederim yorum icin. Bundan sonra oyle yapacagim. Defalarca aradi acmadim. Buyuk ihtimalle siniri gecmedi bide arayip laflar saymak istedi. Ama bundan sonra umursamamaya calisacagim.

Ayarlar SADECE BEN olarak kayıtlı ve hiç değiştirilmemişse tekrar bir resim paylaşacak olduğunda yine aynı ayarla SADECE BEN ile paylaşılır.Silmiş olsada ayar değişmez.
Ama kendini haklı çıkarmak için ayar falan değişmişse birşey diyemem.

Ayarlar SADECE BEN olarak kayıtlı ve hiç değiştirilmemişse tekrar bir resim paylaşacak olduğunda yine aynı ayarla SADECE BEN ile paylaşılır.Silmiş olsada ayar değişmez.
Ama kendini haklı çıkarmak için ayar falan değişmişse birşey diyemem.

Ay buldum seni
kız bir heves cvp yazdım mesajına sonra göndere basınca tosladım
100 mesaj istiyomuş ya bu:44:
anlicağın benden sana cvp yok:(

Back