Facebook hakkında

BurcumO

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
1
Puanlar
0
Yer
Tokat

Arkadaslar beni facede engelleyen birisi var ve ortak bı arkadasımız var...ortak arkdas bisey paylasmıs ve 3 kisi begenmis amaben sadece 2 kisiyi görebiliyorum diger kisi benı engelleyen kisimi oluyor yüzde yüz yoksa herangi tanımadıgım ve kendini gizleyen biridemi olabilir? baskasının faceden denedım engelleyince göremiyorum ama belkide kendini gizleyen biride olabilirmi dıye düsünüyorum..Lütfen bilen varsa yazarsa sevinirim..

Arkadaslar beni facede engelleyen birisi var ve ortak bı arkadasımız var...ortak arkdas bisey paylasmıs ve 3 kisi begenmis amaben sadece 2 kisiyi görebiliyorum diger kisi benı engelleyen kisimi oluyor yüzde yüz yoksa herangi tanımadıgım ve kendini gizleyen biridemi olabilir? baskasının faceden denedım engelleyince göremiyorum ama belkide kendini gizleyen biride olabilirmi dıye düsünüyorum..Lütfen bilen varsa yazarsa sevinirim..

Aslında bölümle ılgısı yok ama yıne cevaplayalım ;
3 kısı begenmıs ve sız 2 kısı goruyor ısenız kesınlıkle sızı engellmıs demektır baska bır alternatıf yok

Aslında bölümle ılgısı yok ama yıne cevaplayalım ;
3 kısı begenmıs ve sız 2 kısı goruyor ısenız kesınlıkle sızı engellmıs demektır baska bır alternatıf yok

evet ya pardn yanlıs yere acmısım ıstemeden :=( tsk ederım canım cevap ıcın sanırım oyle haklısın

arkadaslar facebook yeni versiyonuna nasil gecebilirim?
bilen varmiiiii????:26:

ınternet tarayıcının versıyonuna bak zaten facebook otomatık yenıletıyor facebookunu canım

bana bayagi oldu sormustu ben kabul etmedim ama simdi gecmek istiyorum ..
suanda deniyorum ama yapamadim halen

Back