Sakizkutusu Aktif Üye Kayıtlı Üye 10 Nisan 2012 424 108 14 Ağustos 2015 Konu Sahibi Sakizkutusu #1 Arkadaslar bi sorum olacak; Ben bir kisiyi engelledim facebookta bu kisi esimin facebook'unda ekli. Benim esimi etiketleyip paylastiklarimi gorebilir mi? Yardimci olursaniz sevinirim.
Arkadaslar bi sorum olacak; Ben bir kisiyi engelledim facebookta bu kisi esimin facebook'unda ekli. Benim esimi etiketleyip paylastiklarimi gorebilir mi? Yardimci olursaniz sevinirim.
bulca Gönül almayı bilmeyene ömür emanet edilmez.Mevlana Pro Üye 28 Ocak 2009 33.731 54.906 14 Ağustos 2015 Konu Sahibi Sakizkutusu #2 Sakizkutusu .!.: Arkadaslar bi sorum olacak; Ben bir kisiyi engelledim facebookta bu kisi esimin facebook'unda ekli. Benim esimi etiketleyip paylastiklarimi gorebilir mi? Yardimci olursaniz sevinirim. Genişletmek için tıkla... Görür. Ama isminize tıkladığınızda açılmaz. Siyah olur.
Sakizkutusu .!.: Arkadaslar bi sorum olacak; Ben bir kisiyi engelledim facebookta bu kisi esimin facebook'unda ekli. Benim esimi etiketleyip paylastiklarimi gorebilir mi? Yardimci olursaniz sevinirim. Genişletmek için tıkla... Görür. Ama isminize tıkladığınızda açılmaz. Siyah olur.
Ceylinimdeceylinim Soran olursa geziyor dersiniz, hic durmadan :) Kayıtlı Üye 28 Mart 2013 12.822 17.323 14 Ağustos 2015 Konu Sahibi Sakizkutusu #3 Hayır . sizin paylastiginiz hiçbir şeyi göremez
B Burcu_-_ Aktif Üye Kayıtlı Üye 6 Ocak 2008 146 50 14 Ağustos 2015 Konu Sahibi Sakizkutusu #4 Sizin paylaştığınız hiç bir şeyi göremez
-jelibon- Güzel şeyler olsun :) Kayıtlı Üye 17 Mart 2015 1.329 2.959 14 Ağustos 2015 Konu Sahibi Sakizkutusu #5 Sizin paylaştığınız hiçbir paylaşımı göremez, eşiniz paylaşırda sizi etiketlerse isminizi görür ama tıklasada sayfanıza ulaşamaz...
Sizin paylaştığınız hiçbir paylaşımı göremez, eşiniz paylaşırda sizi etiketlerse isminizi görür ama tıklasada sayfanıza ulaşamaz...
Sakizkutusu Aktif Üye Kayıtlı Üye 10 Nisan 2012 424 108 14 Ağustos 2015 Konu Sahibi Sakizkutusu #6 Benim paylasimlarim eşimi etiketlesem yani onun duvarında görünecek o zaman yine de göremez paylasimi değil mi
Benim paylasimlarim eşimi etiketlesem yani onun duvarında görünecek o zaman yine de göremez paylasimi değil mi
-jelibon- Güzel şeyler olsun :) Kayıtlı Üye 17 Mart 2015 1.329 2.959 14 Ağustos 2015 Konu Sahibi Sakizkutusu #7 Sakizkutusu .!.: Benim paylasimlarim eşimi etiketlesem yani onun duvarında görünecek o zaman yine de göremez değil mi Genişletmek için tıkla... Aynen öyle
Sakizkutusu .!.: Benim paylasimlarim eşimi etiketlesem yani onun duvarında görünecek o zaman yine de göremez değil mi Genişletmek için tıkla... Aynen öyle
Sakizkutusu Aktif Üye Kayıtlı Üye 10 Nisan 2012 424 108 14 Ağustos 2015 Konu Sahibi Sakizkutusu #8 -jelibon- .!.: Aynen öyle Genişletmek için tıkla... Fotoğraf veya yer bildirimlerimi göremezse sıkıntı yok tamam teşekkür ederim :)
-jelibon- .!.: Aynen öyle Genişletmek için tıkla... Fotoğraf veya yer bildirimlerimi göremezse sıkıntı yok tamam teşekkür ederim :)
Sakizkutusu Aktif Üye Kayıtlı Üye 10 Nisan 2012 424 108 14 Ağustos 2015 Konu Sahibi Sakizkutusu #9 Peki son bir soru daha mesela benim paylaştığım birseyi esim de benden alip paylassa onu görebilir mi.
Peki son bir soru daha mesela benim paylaştığım birseyi esim de benden alip paylassa onu görebilir mi.
uyenin biri "Hayattan Umutlu" Kayıtlı Üye 2 Ekim 2010 125 90 14 Ağustos 2015 Konu Sahibi Sakizkutusu #10 Sakizkutusu .!.: Peki son bir soru daha mesela benim paylaştığım birseyi esim de benden alip paylassa onu görebilir mi. Genişletmek için tıkla... Hayir goremez.
Sakizkutusu .!.: Peki son bir soru daha mesela benim paylaştığım birseyi esim de benden alip paylassa onu görebilir mi. Genişletmek için tıkla... Hayir goremez.
Paul Stanley CatMan Kayıtlı Üye 2 Ağustos 2015 926 709 29 14 Ağustos 2015 Konu Sahibi Sakizkutusu #11 sizi de paylaştıklarınızı da göremez.