- 7 Temmuz 2011
- 5.100
- 200
- 363
- Konu Sahibi youonlyliveonce
-
arkadaşlar 5 sene önce dondurduğum facebook hesabının bağlı olduğu mail adresime şöyle bir mail gelmiş hemde 3 tane üst üste aynı saatlerde
Görünüşe göre Facebook'a giriş yapmakta sorun yaşıyorsunuz. Hesabınıza girişinizi yapabilmemiz için aşağıdaki düğmeye tıklamanız yeterli.
ben senelerdir facebook'a bile girmedim mail adresine bile girmiyordum bugün öylesine bakınca gördüm mesaj 12:06'da 3 tane gelmiş bu ne demek
virüs falan olabilir mibirisine facebook 'a e-posta nı yazarak giriş yapmayı denemiş.
sanmam deneme üzerine gelir o mesaj yanlış girişlere istinaden ama girilmemişse sorun yok istersen mailin uzantısından devam et ve hesabı toptan sil ya da şifre değiştir.virüs falan olabilir mi
virüs falan olabilir mi
Ya Benimde eski bi Facebook'um vardı
Onu bi açayım dedim baktım şifre yanlış şifreni unuttunmu ya tıkladım cep telefonu son 2 hanesini gösterdi ve bu benim telefonum değil
Şifrem kırılmış olabilir mi ?ne yapmam lazım
Teşekkür ederimolabilir o hesabı şikayet et baska hesaplardan girip sahtelik konusunda
biri sizin mail adresinizden şifre girerek facebookunuza ulaşmaya çalışmış ama yanlış şifre denediği için açamamış demek.
eğer ayarladıysanız harita üzerinden nereden giriş yaptığını bulabilirsiniz.
Bu nasıl görünüyor? Bana da geldi geçen gün, her kimse göreyim haritadan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?