• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

facebook hakkında acil

youonlyliveonce

Guru
Kayıtlı Üye
7 Temmuz 2011
5.100
200
363
arkadaşlar 5 sene önce dondurduğum facebook hesabının bağlı olduğu mail adresime şöyle bir mail gelmiş hemde 3 tane üst üste aynı saatlerde
Görünüşe göre Facebook'a giriş yapmakta sorun yaşıyorsunuz. Hesabınıza girişinizi yapabilmemiz için aşağıdaki düğmeye tıklamanız yeterli.

ben senelerdir facebook'a bile girmedim mail adresine bile girmiyordum bugün öylesine bakınca gördüm mesaj 12:06'da 3 tane gelmiş bu ne demek

arkadaşlar 5 sene önce dondurduğum facebook hesabının bağlı olduğu mail adresime şöyle bir mail gelmiş hemde 3 tane üst üste aynı saatlerde
Görünüşe göre Facebook'a giriş yapmakta sorun yaşıyorsunuz. Hesabınıza girişinizi yapabilmemiz için aşağıdaki düğmeye tıklamanız yeterli.

ben senelerdir facebook'a bile girmedim mail adresine bile girmiyordum bugün öylesine bakınca gördüm mesaj 12:06'da 3 tane gelmiş bu ne demek

birisine facebook 'a e-posta nı yazarak giriş yapmayı denemiş.

Bazen mail adresimi yanlış yazıyorun üstüste deniyorum inat gibi. Bir bakıyorum başkasının mailine girmeye çalışıyor olabilirim. Aklıma geliyor sonra burada açılan konular. Acaba kim mailime giriyor biri diye düşünmüştür ya da yanlış yazdığım maili kullanan var mıdır diye. :))

Ya Benimde eski bi Facebook'um vardı
Onu bi açayım dedim baktım şifre yanlış şifreni unuttunmu ya tıkladım cep telefonu son 2 hanesini gösterdi ve bu benim telefonum değil
Şifrem kırılmış olabilir mi ?ne yapmam lazım

Ya Benimde eski bi Facebook'um vardı
Onu bi açayım dedim baktım şifre yanlış şifreni unuttunmu ya tıkladım cep telefonu son 2 hanesini gösterdi ve bu benim telefonum değil
Şifrem kırılmış olabilir mi ?ne yapmam lazım

olabilir o hesabı şikayet et baska hesaplardan girip sahtelik konusunda

biri sizin mail adresinizden şifre girerek facebookunuza ulaşmaya çalışmış ama yanlış şifre denediği için açamamış demek.
eğer ayarladıysanız harita üzerinden nereden giriş yaptığını bulabilirsiniz.

Bu nasıl görünüyor? Bana da geldi geçen gün, her kimse göreyim haritadan

facebook arada öyle hatırlatmak için olta atıyor, panik yapmayın
ama çok korktuysanız hesabınıza bir giriş yapın bakın.

daha geçen gün bana bu siteden aynı şekilde mail geldi. uzun zamandır girmediğim için onlar olta mı attı, yoksa biri kullanıcı adımla giriş yapmaya mı kalktı bilmiyorum :)

Back
X