engellilerin arabalarını koymaları gereken yere bu kadaın arabasını koymuş(hem de iki araçlık yeri kaplamış) diye tutuklanmış yanlış anlamadıysam. E iyi bişey yapmışlar, keşke buradada bu saygısızlığı yapanı özellikler görme engelliler için yere konan sarı şeridin üztüne araç v benzeri şeyleri bırakanlara da bu yapılsa. Bak bakalım engellilerin hakkını ihlal eden kalıyor muDavaya neden olan fotoğrafta engelli belgesi olmayan bir araç, Magi'nin oturduğu binanın önünde engelliler için ayrılmış iki araçlık park yerini işgal ederken görülüyor.
yok benim anladığım kadın engelli yerine park eden aracın fotosunu çekip facebooka koymuş ve olay oradan kopmuşengellilerin arabalarını koymaları gereken yere bu kadaın arabasını koymuş(hem de iki araçlık yeri kaplamış) diye tutuklanmış yanlış anlamadıysam. E iyi bişey yapmışlar, keşke buradada bu saygısızlığı yapanı özellikler görme engelliler için yere konan sarı şeridin üztüne araç v benzeri şeyleri bırakanlara da bu yapılsa. Bak bakalım engellilerin hakkını ihlal eden kalıyor mu
ciks yanlış anlamışsın:) kadının paylaştığı fotoda engelli arac park yerini gaspeden bir arac varmış. Kadın fotoyu paylasmis araba onun değilmiş.engellilerin arabalarını koymaları gereken yere bu kadaın arabasını koymuş(hem de iki araçlık yeri kaplamış) diye tutuklanmış yanlış anlamadıysam. E iyi bişey yapmışlar, keşke buradada bu saygısızlığı yapanı özellikler görme engelliler için yere konan sarı şeridin üztüne araç v benzeri şeyleri bırakanlara da bu yapılsa. Bak bakalım engellilerin hakkını ihlal eden kalıyor mu
Evet ben de zannettim ki kadın kendi aracının önün fotosunu çekiyor ve böylece anlaşılıyor olay... Neremle okuduysamyok benim anladığım kadın engelli yerine park eden aracın fotosunu çekip facebooka koymuş ve olay oradan kopmuş
engellilerin arabalarını koymaları gereken yere bu kadaın arabasını koymuş(hem de iki araçlık yeri kaplamış) diye tutuklanmış yanlış anlamadıysam. E iyi bişey yapmışlar, keşke buradada bu saygısızlığı yapanı özellikler görme engelliler için yere konan sarı şeridin üztüne araç v benzeri şeyleri bırakanlara da bu yapılsa. Bak bakalım engellilerin hakkını ihlal eden kalıyor mu
evet öyleymiş, ben birden atarlandım, neyse oraya koyanlar için geçerli olsun yazdıklarım artıkaraba onun değilmiş canım, araçların plakaları karartılmış, benim anlamdığım bu, gerçi öyle olsa bile yabancı bi ülkede bunun cezası erkekler koğuşuna atmayı düşünecekleri kadar ağır olmamalı
yok benim anladığım kadın engelli yerine park eden aracın fotosunu çekip facebooka koymuş ve olay oradan kopmuş