• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

facebook da zaman tüneli

eski hale dönmüyor..ama tek tek gözükmesini istemediğiniz şeyleri silebilir veya arkadaşlarınızdan gizleyebilirsiniz

Son düzenleme:
Bugüne kadar yaptıklarının dökümü. Mesela 2012 ocaktan beridir kullanıyorsun facebook'u. O tarihten itibaren ne yaptıysan hepsini bir arada görebiliyorsun. Başlarda karışık geliyor ama cidden daha düzgün derli toplu bence.

2007den berı facebook kullanan bırı olarak merak ettım dogrusu bende,sımdıkı kocam ozamankı sevgılım aceep neler neler yazmsıtı bana:)ama 1 mart ta herkes gecıs yapacak,vesselam bana pek cazıp gelmıyor sadece Merak:)

ben dokumden oturu degıl o kapak resmı benı cezbedıyor ben tunelı sevdım sevıyorum

benm nişanlımcım benden izinsiz yapmıştı zaman tüneli.bende o facemi kapatıp yenisini açtım ama herkes mecburi öle olacakmış.çocugu boşuna kırdıgımla kaldım :((

Bugüne kadar yaptıklarının dökümü. Mesela 2012 ocaktan beridir kullanıyorsun facebook'u. O tarihten itibaren ne yaptıysan hepsini bir arada görebiliyorsun. Başlarda karışık geliyor ama cidden daha düzgün derli toplu bence.

Haaa anladimmmm :)) Tesekkurlerrrr :16:
Aynen bana cok karisik geliyor :37:

Back