• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Facebok hesapları birileri tarafından inceleniyor!!! Deneyebilirsiniz.

• Konu Sahibi Konu Sahibi Zepp
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Zepp

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
21 Temmuz 2006
9.312
21
156
45
- Yurtdışı
DİKKAT !!!
ARKADAŞLAR
Facebok hesapları birileri tarafından inceleniyor,
sağ üstteki HESAP yazısına tıklayın ve HESAP AYARLARI seçeneği girin.
Alta HESAP GÜVENLİĞİ kısmını DEĞİŞTİR dedikten sonra HESABINIZA ne zaman hangi şehirden girildiği yazıyor.
Bu da farklı yerlerden HESABINIZIN açıldığı demek oluyor, karşısındaki AKTİVİTEYİ SONLANDIR yazısını tıklayın.

alintidir ...

deneyebilirsiniz arkadaslar benden uyarmasi :94:

aaa sahiden ankaradan ve istanbuldan açılmış hadi ankarada kardeşim açmıştır biliyor şifremi de istanbul ne alaka ?sağol zepp.

26 aralık istanbul yazıyo, ne tuhaf Allahh Allahhh

Belirtilen bölümde çıkan il ismi bazen yanlış çıkabiliyor.

Mesela kendim girdiğimde kendi IP mi, İstanbul'da olduğum halde Ankara'da göstermişti.

bende baktım.farklı 3 il çıktı..paronaya yapmak istemiyorum.cep telefonlarının dinlenmesi.sosyal ağ takipleri olan şeyler.sadece biz farketmiyoruz...

arkadaşlar böyle bir uygulama yok tam olarak uydudan veriler alınamadığı için yaklaşık olarak ortalama hesap verilir..orada görünen tarih ve saatler aslında sizin yapmış olduğunuz giriş çıkışlardır.. mesela bende başka bir pc den giriş yaptığım zaman bilgisayarı adlandır diyo diyelim ki ''a'' yaptık ve dönüp baktığımda ''a'' ile saat .. .. da giriş yapmışım.. rahat olun yani... :)

arkadaşlar böyle bir uygulama yok tam olarak uydudan veriler alınamadığı için yaklaşık olarak ortalama hesap verilir..orada görünen tarih ve saatler aslında sizin yapmış olduğunuz giriş çıkışlardır.. mesela bende başka bir pc den giriş yaptığım zaman bilgisayarı adlandır diyo diyelim ki ''a'' yaptık ve dönüp baktığımda ''a'' ile saat .. .. da giriş yapmışım.. rahat olun yani... :)

iyi canım sagol hakkaten içim rahatladı:46::46::46:

benimde rahatladı gerçekten..peki sana bişey daha sorsam şu facede 'dürt' kısmını kaldırmamız mümkünmü?sinir oluyorum kaldırmak istiyorum ama kaldıramadım :26:

benimde rahatladı gerçekten..peki sana bişey daha sorsam şu facede 'dürt' kısmını kaldırmamız mümkünmü?sinir oluyorum kaldırmak istiyorum ama kaldıramadım :26:

ya tam olarak dürt olayını kurcalamadım ama kaldırma olmadığını duymuştum canım malesef varsada henüz bilmiyorum :))

Back