Herkese merhaba,
Daha önce deneyipte ıyı sonuc aldıgım bu dıyete pazartesiden itibaren tekrar baslamıs bulunmaktaym:)Yurtdısında yukseklısans ogrencısıyım burda bu dıyetın kıtaplarını bulmak kolay Baslamak ıstersenz yardmcı olablrm.Kısaca bahsetmem gerekırse dıledıgınız yemegı yıyebılırsınız tatlılarda dahıl fakat gunluk almanız gereken puan kadar.Boyum 1.60 kılom 58 benım gunde almam gereken puan 29.Yanı her gun yedıgım herseyın puanını sayıp 29 puana kadar yıyebılıyorum.Tok kaldıgımı soyleyemıcem ama en azından ıstedıgımı yıyebılıyorum:)Bu arada her turlu meyve marul havuc brokolı karnıbahar vb sebzeler haslandıgı surece 0 puan:)
şimdiii
Pazartesı
sabah:1dılım dıyet ekmek ustune yag ve recel yanında cay=4puan
Ara 2 dılım weightwatchers havuclu kekı:4puan
Oglen:Kepek ekmekle ton balıklı mayonezlı sadwich ve muz=8puan
Aksam:Tavuk patates salata=13puan
Salı
Sabah:1 muz
oglen:Haslanmıs tavuklu marullu soguk sandwich ve snickers=12 puan
Aksam:Yayla corbası ve 1 dılım biftek:17 puan
Carsamba
sabah:1 dılım kepek ekmek yag recel ve 2 kasık rendelenmıs peynır+ sut=9puan
oglen:Ton balıklı kepek ekmeklı sand. mandalina=8puan
Ara:1 dılım weight watchesr lımonlu kek=2puan
Aksam:salata ve lazanya(weightwatchers tarıfıne gore)=10puan
3gunu atlattım kaldı 27gun:)) Saglıklı ve kalıcı kılo vermek için tam aradıgınız dıyet ayda 2 kıloyu cok rahat verebılırsnz ben bıraz aksamayla 2 ayda 3kılo vermıstım gerıde almadım.Yazmaya devam edıcem herkese kolay gelsın:)
Daha önce deneyipte ıyı sonuc aldıgım bu dıyete pazartesiden itibaren tekrar baslamıs bulunmaktaym:)Yurtdısında yukseklısans ogrencısıyım burda bu dıyetın kıtaplarını bulmak kolay Baslamak ıstersenz yardmcı olablrm.Kısaca bahsetmem gerekırse dıledıgınız yemegı yıyebılırsınız tatlılarda dahıl fakat gunluk almanız gereken puan kadar.Boyum 1.60 kılom 58 benım gunde almam gereken puan 29.Yanı her gun yedıgım herseyın puanını sayıp 29 puana kadar yıyebılıyorum.Tok kaldıgımı soyleyemıcem ama en azından ıstedıgımı yıyebılıyorum:)Bu arada her turlu meyve marul havuc brokolı karnıbahar vb sebzeler haslandıgı surece 0 puan:)
şimdiii
Pazartesı
sabah:1dılım dıyet ekmek ustune yag ve recel yanında cay=4puan
Ara 2 dılım weightwatchers havuclu kekı:4puan
Oglen:Kepek ekmekle ton balıklı mayonezlı sadwich ve muz=8puan
Aksam:Tavuk patates salata=13puan
Salı
Sabah:1 muz
oglen:Haslanmıs tavuklu marullu soguk sandwich ve snickers=12 puan
Aksam:Yayla corbası ve 1 dılım biftek:17 puan
Carsamba
sabah:1 dılım kepek ekmek yag recel ve 2 kasık rendelenmıs peynır+ sut=9puan
oglen:Ton balıklı kepek ekmeklı sand. mandalina=8puan
Ara:1 dılım weight watchesr lımonlu kek=2puan
Aksam:salata ve lazanya(weightwatchers tarıfıne gore)=10puan
3gunu atlattım kaldı 27gun:)) Saglıklı ve kalıcı kılo vermek için tam aradıgınız dıyet ayda 2 kıloyu cok rahat verebılırsnz ben bıraz aksamayla 2 ayda 3kılo vermıstım gerıde almadım.Yazmaya devam edıcem herkese kolay gelsın:)