- 24 Eylül 2010
- 5.874
- 18.902
- 448
Espri yapmanızda sakınca yok tabii ama kullandığınız söz sonu çok kötü çıkmış bir şeyden bahsederken kullanılır. Ben de evlilik bu kadar kötü çıkmışsa neden ısrarla içindesiniz diye sordum.Evli insanlarin evlilikleri hakkinda espri yapmasi yasaklandi da ben mi kacirdim?
Uyenin basligini sabote etmeyelim bence daha fazla. Anlasilir, tatli bir espriydi sadece, anlasilamamis, ben ozurdilerim.Espri yapmanızda sakınca yok tabii ama kullandığınız söz sonu çok kötü çıkmış bir şeyden bahsederken kullanılır. Ben de evlilik bu kadar kötü çıkmışsa neden ısrarla içindesiniz diye sordum.
Özre hiç gerek yok. Zaten konu sohbet içerikli, iyi forumlarUyenin basligini sabote etmeyelim bence daha fazla. Anlasilir, tatli bir espriydi sadece, anlasilamamis, ben ozurdilerim.
Beyni yalnızlıkla barışsa bedeni durmuyor insanın.cinsel ihtiyaçlar aynen devam 2 günde 1.hatta hergün.zor yaa.
Ne olacak düzenli seks yapıyorsunuz? Bu bile yeter.tabii herkes için de öyle değil.
Bir de tek derdiniz erkek mi diyen üyeler oluyordu.insanlar savaşlarda, kıtlıklarda sevişiyor.demek ki herkesin derdi yani.
gerçekten ona ben de deli oluyorumBi de evlenince yemek, bulaşık, ev işi bitmiyor diyorlar, sanki bekar ve yalnız yaşayan kadınlar yemek yapmıyor, ev işi yapmıyor =)
2 kedili yalnız yaşayan bi kadınım, her gün temizlik yapıyorum.
Sevgilim geldiğinde rahat ediyorum yemekleri o yapıyor çünkü.
Ev içinde sorumluluğu paylaştıktan sonra evlilik çok güzel bi şey.
Libido ne olacak libido? Şimdi eksikliğini hissetmiyorsun tabii.Aslında evliliğim yada yaşantım Türkiye şartlarına göre normal diyebilirim yani şükür büyük bir derdim yok ama evlilik, çocuk, iş hayatı hepsi birleşince yorucu oluyor. Bende son zamanlarda depresif bir psikolojiye sahip olduğum için bu şekilde düşünmüş olabilirim.
Şu an bana bekar hayatı aşırı cazip geliyor mesela
Eee bu konu da bağlanmayacaksa başka hangi konu bağlanacak? Konu kadın erkek ilişkisi.Ferhanscigim cinsellige baglayamadigin konu oluyor mu
Ya sessiz kahkaha attımLibido ne olacak libido? Şimdi eksikliğini hissetmiyorsun tabii.
Anne tavuk muNasibiniz varsa gelir sizi bulur. Ben eşimden önce 1 evlilik teklifi ve 1 nişan geçirdim gerçekten ikisi de kadar travmatikti ki. İkisi de bana fiziksel ve psikolojik şiddet uygulamışlardı, ailem de bayağı kaoslu bir aile olduğu için hayattan bezmiştim artık odamdan çıkmayıp sadece ağlıyordum, yemek yemiyordum sadece sigara içmek için komşuya gidiyordum. Sonra eşimle tanıştım, onunla tanıştığımda da paranoyak gibi davranıyordum sürekli tartışma çıkarıyordum. Eşim bana o kadar iyi geldi ki, beni iyileştirdi, yaralarımı sardı asla eski günlerimi hatırlatmadı sigarayı bile bıraktım. 3 ay içinde evlendik, 3 yıldır evliyiz ve 2 çocuğumuz var
Kaç yaşındasınız?Ya sessiz kahkaha attımofiste bana deli demezler umarım.
Ben o yaşları geçtiğim için hiç aklıma bile gelmemişti
Iyyyykkkkk ne diyo bu yaaaFilozof ne demiş bak. Çok önemli.
40 yoğum ama 39.5 varımKaç yaşındasınız?
Merhaba hanımlar, bu konuyla alakalı çok konu açıldı farkındayım. Belki de sizle konuşmak istedim bilmiyorum. Kendimden kısaca bahsedersem 31 yaşında, mesleği olan,yeniler de bir araba alan,5 ay oncede nisan atan(Allah dusmanimin basına vermesin çok zordu) bir kadınım. Yanı demem o ki çok şükür sağlığım yerinde,ailem iyi,maddi kaygım yok. Zihnim susmuyor.. hayatımda biri olsun istiyorum ama olmuyor tabi. Koca meraklısi olmak istemiyorum. Neden bu duygusal boşluğum dolmuyor. Gerçekten bir erkek kişisi bu kadar önemli mi. Hobi de denedim o da doldurmadı. Erkekler kapatılsın diye diye cidden kapattık mi erkekleri ? Hepsi prenses, soytari bir tuhaf olmuşlar. Biliyorum nasibimde varsa olur, illa bir erkek olmak zorunda degil, hobi bulmalıyım falan.. denedim.. bu içsel yorgunluğu nasıl asarım ? Herkese fiziksel sağlık ve ekstra da iyi bir ruh sağlığı diliyorum. Zira toparlanmak güç..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?