Eyvah!!! Yumurtalık kisti rüptürü feci birşeymiş

• Konu Sahibi Konu Sahibi benil
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

benil

Nirvana
Kayıtlı Üye
10 Haziran 2008
1.731
472
648
41
Ankara
Slm hanımlar daha önce yumurtalık ta kisti rüptürü yaşayan yani kist patlaması yaşayan var mı?
Basıma geldi cuma günü sabah uyandım lavaboya gidip elimi yüzümü yıkadım koridora yöneldim ki birden bir bıçak saplandı karnıma çok şiddetli bi sancıyla 20 dk kadar koridorda kıvrandım apandisit im patladı sandım apartopar ev içi terliklerimle hastaneye zor attım kendimi meğerse apandisit değil yumurtalık kisti patlaması imiş 1 gece hastanede kaldım ameliyattan ucuz kurtuldum neyseki başına böyle bişey gelen var mı sonrasında nasıl olcak kaç güne tamamen normale gelirim

Kaç güne geçiyor bu kist patlaması şikayetleri yaa birde bu patlayınca çıkan sıvı oluşan kistin kendisi nasıl çıkıyor acaba regl olunca mı ki

Aynı durumu bende yaşadım ve adetim henüz gelmedi bundan sonraki aşamada neler yaşadınız regliniz geldi mi

Aaa bu dediğiniz bende 1 hafta önce oldu. Ama doktora gitmedim. Ertesi günü ağrı geçti . Bende de kist var ve patlamıştır dediğinize göre bende aynısını yaşadım ve adetim de şuan gecikti

Benimde adetim gelmedi
Bundan iki hafta önce çok şiddetli ağrı ile uyandım çok feciydi sabaha kadar çektim sonra geçti benim kistlerde mi patladı acaba ama adetim gelmedi yasmin biteli bugünle tam 1 hafta oldu doktor 10 gün geçsin gel dedi ptesi doktorda olucam bakalım

Son düzenleme:
Benimde ilişkide aynı öyle oldu.. ertesi günü geçti. Yasminde geciktirmis olabilir

Benimde ilişkide aynı öyle oldu.. ertesi günü geçti. Yasminde geciktirmis olabilir
Yasmini geçen aydan bu yana kullanıyorum doktor verdi kist için geçen ay bitince 4. Gün geldi umarım biran önce gelir çünkü tüp bebek tedavisine başlayacağız ara sıra bende oluyor ilişkide ağrı acı maalesef

Arkadaşlar yumurtalık kisti (folikul kisti) patlamasi öyle bir güne geçecek ya da ilişki de hissedilecek bir ağrı değil. 3 gün hastanede yattım, konu sahibi arkadaşın dediği gibi apandistm patladı zannettim. Bu agrida düz duramiyorsunuz ve göz kararması bayılma oluyor. 3 gün hastanede yattıktan sonra adetim başladı ama karnimin sisligi 1 hafta inmedi (normalmis, kendi kaninizi kendi sistemimiz yavaş yavaş emiyormus)

Aynen apandist patlaması gibi oldu... 1 gün kivrandim hep yattım sağ kasigımi sıcak tuttum. Geçti şükür ama adeti geciktiriyor mu bilmiyorum hala olmadım.

Benim 3 hafta oldu bu olayı yasayalı ama hala düzelmedim.sizin süreç nasıl oldu arkadaslar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…