• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eyvah saçlarım

OLACAKLARDANSORUMLUOLMAM

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
30 Ekim 2008
5.968
4
0
40
İstanbul
eminim bu sorunu tek ben yaşamıyorumdur
doğumdan önce gayet sağlıklı olan saçlarım 1 aydır tutan tutam dökülüyor
eşimin sabahları yastığımı görmesinden utanır oldum sürekli elimde süpürgeyle geziyorum bunlar bi yana iyice seyrekleşecek saçlarım
bunu yaşayıp çözüm bulan arkadaşlar var mı?
bebeğim 5 aylık oldu ve herkes bebek anneyi tanımaya başlayınca olur normaldir diyor:sinifsinif:

hamileliğim boyunca çok gürleşen saçlarım doğum yaptıktan sonra
senin gibi özellikle bikaçay geçtikten sonra tutam tutam elime geliyodu
dedim artık kel kalıcam bu kadar dökülme normal değil
ama inan biçok anne aynı sorunu yaşıyomuş bikaç ay sonrada kendiliğinden geçti zaten
seninde geçicektir canım

ay korktum şimdi ya
inşallah benimde saçlarım dökülmez eyvahedigeldismile
ben hamile kalmadan önce zaten saçlarım dökülüodu
ama hamile kaldığımdan beri şampuanımı değiştirdim
bioxin kullanıyorum ve saçlarımın dökülmemesinide ona bağlıyorum
doğumdan sonraada şampuana devam edicem bakalım ,
inşallah dökülmez yaa bilmiyorumkismile

aynen benimde tutam tutam dökülüyor korkuyorum bir doktora
gideceğim bakalım kan testi yaptıracağım.Tamam herkes birkaç
ay sonra dökülmesi duracak diyor ama ya durmazsa, ya dökülenler
yerine gelmezse?

canım demir eksikliğinden olabilir ,emziriyorsunda büyük ihtimalle,hamileyken kullandığın kan ilacını kullanmanı tavsiye edrim..yada vitamin falan kullan,bana aynısı oldu,kan ilacı ve vitamin kullandım şuan dökülmüyo çok şükür..

ay korktum şimdi ya
inşallah benimde saçlarım dökülmez eyvahedigeldismile
ben hamile kalmadan önce zaten saçlarım dökülüodu
ama hamile kaldığımdan beri şampuanımı değiştirdim
bioxin kullanıyorum ve saçlarımın dökülmemesinide ona bağlıyorum
doğumdan sonraada şampuana devam edicem bakalım ,
inşallah dökülmez yaa bilmiyorumkismile

Canım bende senin gibi düşünüştüm. yani hamile kadığımda saç dökülmem durmuştu bende şampuana bağlamıştım ama alakası yok bilgin olsun. Hamilelikte vitamin ve kan ilaçlarını düzenli kullanıyorsun o yüzden dökülmüyor. Oğlum dört aylık şampuan aynı olmasına rağmen ilaçları bıraktım 4 aydır. Tutam tutam dökülüyor saçlarım o yüzden dökülmesin istiyorsan ilaçlara doğumdan sonrada devam et bence. Ben bir haftadır yeniden başladım.

maalesef 5 buçuk ay oldu doğum yapalı
tutam tutam dökülüyo saçlarımı taramaya korkar oldum
kestirdim saçlarımı kısalttım iyice
normal deniliyor ama bu ne zamana kadar sürecek böyle
6.ayımda bitsin durmazsa doktora gidicem
en azında vitamin ,kan vs takviyesi alırız ne yapalım

Canım bende senin gibi düşünüştüm. yani hamile kadığımda saç dökülmem durmuştu bende şampuana bağlamıştım ama alakası yok bilgin olsun. Hamilelikte vitamin ve kan ilaçlarını düzenli kullanıyorsun o yüzden dökülmüyor. Oğlum dört aylık şampuan aynı olmasına rağmen ilaçları bıraktım 4 aydır. Tutam tutam dökülüyor saçlarım o yüzden dökülmesin istiyorsan ilaçlara doğumdan sonrada devam et bence. Ben bir haftadır yeniden başladım.

hangi ilaçlarına devam ediyorsun?yani kan vitamin demir..vs hangisi
doktor onayını almadan mı ?

CANIM benimde aynen 4 ve 5. aylarda tutam tuam bile yetersiz okadar dökülmüştü ki hatta yanlardan açılmam olmuştu. lavabo tıkanıyordu yıkanınca . herhangi bir caresi yok 6. ayda dökülme durdu şimdi seyrekleşen taraflarımda yeni saclar çıktı bile . canını sıkma geri çıkıyor o saclar ... istersen sac dökülmesini önleyici bir sampuan kullanabilirsin .

benim saçlarım hamile kalmadan önce çok dökülürdü..hamilelik süresince dökülme durdu ve gürleşti..iki ay oldu doğum yapalı..dökülme falan yok ama demir hapımı kullanmıyorum..sonrasında dökülme başlarmı acaba ???

Back