- 27 Haziran 2011
- 7.011
- 19.528
-
- Konu Sahibi zeysmother
Yarın yaptırcam vede doktora gidicem ama zannetmiyorum zaten günüm geçti düzenliydi tabi yanılma payı olabilir aama sanmıyorum yarın netlik kazanırBelki test yanlistir kan tahlili yaptirdin mi
Ailem var farklı şehirlerdeyiz ama ben giderim bir süre sonra onlar gelir hallederiz bi şekildeBizim arkadaşımız ameliyat olmuştu rahimden; doktor olmaz çocuk daha demişti; ameliyattan hemen sonra hamile kaldı; 40 haftayı tamamlayamadı ama ameliyatın yılı gelmeden doğurdu.
Onunki sezeryandan daha ağır ameliyattı ve yaşı da 35 üstü idi. Biraz sıkıntı olsa, her bünye farklı olsa da dikkatli olunca atlatırsınız; ama hamileliğin son zamanlarında evdeki küçük hanımın da yürüme hevesi olacağı için size yardımcı şart :)
Sevgiyle büyütün
Ay benim korkum doğum sonrasında ailem yardımcı olur annem ve kızkardeşimİki sezayenimin arasında 16 ay var. Bir sorun yaşamadım çok şükür. İkincisi bir tık daha zordu tabi ama ben ilkinde çok çabuk toparlamıştım. Belki normali ikincisidir. Korkulacak bir şey yok. Sen doğumu boşver sonrasında yardımcı olacak insanın var mı onu söyle. Asıl zorluk doğumdan sonraki ilk zamanlar.
Haklısınız ben ameliyatı düşünüyorım sizdemi sezeryandınız evet benim sevindiğim arkadaş olacaklar birlikte büyürler Allah bağışlasın maşallah çok güzellerHiç bişey olmaz bende böle oldum korunurken oğluma bakar ağlardım eşim bana bir kızdı en sonunda git aldır diye o ihtimali düşünmek bile aklımı başıma getirdi bide oldumu sana kız resimlerine baksana beraber büyüyorlar hiç arkadaşa ihtiyaç yok çok şanslısında hiç olmayanlar napsın
Teşekkür ederim bende iki yıla yakın olmadı neler yaptım tam boşvergiğim zaman öğrendim kafada bitiyo heralde zor takmamak ama öyle oldu benimYok biz kesin bir yerde yanlış yapıyoruz
Hayırlı olsun sağlıkla büyütün yavrularınızı.
Teşekkür ederim içimi rahatlattınız7 aylikti bebegim sezaryanliydim hamile kaldim hic bir sorun olmadi..sezaryandan dolayi bir sikinti olmaz hic korkma yanliz iki bebege bakmak ikiz bebek buyutmek gibi bir sey uzulme ama 3 sene sonra hersey duzene giriyor..Allah yardimcin olsun..
Böyle örnekler içimi rahatlatıtor sağolunDoktorunuza danışın ama sorun olmuyor. .bizim gelinimiz de sezaryen oldu sizin gibi arka arkaya, kendi de çocuklar da iyiydi şükür. .
Aynısı ablamın başına geldi. Ikiz bebeklerini sezaryen la doğurdu. İkizler 6 aylıkken hamile kaldığını öğrendi ve aldırmayı düşünmedi şuan 3.bebeği 7 aylık. Yani ablam bir sorun yaşamadı. Sizde yaşamazsınız umarım.Merhaba hanımlar benim 5 aylık bir kızım var ve sezeryanle doğum yaptım. Günüm geçmişti bu sabah kızkardeşim abla seni rüyamda gördüm hamileydin dedi. Dalga geçtim bilinçaltına yerleşmiştir diye.eşim test aldı yaptım inanmıyordum iki çizgi cukacağına birde ne görüm hemen belirdi ikinci çizgi elim ayağım çözüldü hüngür hüngür ağladım ne sevinebildim ne üzülebildim. Korunmayla ilgili bişi söylemeyin emin olun çok dikkatliydim suan ruh Halim kötü kızıma bakıp ağlıyorum varmı benim durumunda olan kesinlikle kıyamam yavruma peki sezeryande en az iki yıl nasıl olcak.kafamda deli sorular
Umarım bide onun ikiz daha zor bende kesinlikle aldırmam zaten sağolun inşallah bende sorun yaşamamAynısı ablamın başına geldi. Ikiz bebeklerini sezaryen la doğurdu. İkizler 6 aylıkken hamile kaldığını öğrendi ve aldırmayı düşünmedi şuan 3.bebeği 7 aylık. Yani ablam bir sorun yaşamadı. Sizde yaşamazsınız umarım.
Sezerryan sonrası normalmi yaptı çok şaşırdım nasıl oldu bu?tebrikler oncelikle. arkadasimda sezeryan ile dogum yaptiktan 5 ay sonra hamile kaldi ama o isteyerek hamile kalmisti iki gun once dogum yapti normal dogum. kizin daha cok kucukmus ama dogum yapana kadar kizinda 1 yasini gececek. ikisinine nasil bakarim diye endise ediyorsan ailenden yardim alabilirsin.
Sezerryan sonrası normalmi yaptı çok şaşırdım nasıl oldu bu?
Bu yorumu ben mi yazdım ne:) bende aynı düşnceler içindeyim, hatta icraata da dökmeye başladım canım. En güzeli bebişlerimizi kendimiz büyütelim. Kobu sahibi o kadar insan ölmüyor merak etme arkadaşım gayet kolay doğuruyor, zaten bilinçli olmamış. Ayrıca allah onun kolaylığını veriyor ya ilki ya yeni gelen melek gibi oluyor, merak etme, içini ferah tutBende felaket tellalı olmayım şimdi belkide doktor benim durumum için sıkı sıkı tembih etti bilemedim doğuranlar var bende bazen niyeti bozuyorumücretsiz izindeyken 2.yi de patlatayım diyorum
Bu yorumu ben mi yazdım ne:) bende aynı düşnceler içindeyim, hatta icraata da dökmeye başladım canım. En güzeli bebişlerimizi kendimiz büyütelim. Kobu sahibi o kadar insan ölmüyor merak etme arkadaşım gayet kolay doğuruyor, zaten bilinçli olmamış. Ayrıca allah onun kolaylığını veriyor ya ilki ya yeni gelen melek gibi oluyor, merak etme, içini ferah tut