- 31 Ocak 2015
- 2.501
- 4.015
- Konu Sahibi zeysmother
Evet kızım ve benim çok sağolunkonuyla ilgili değil ama resimdeki kızınız mı? maşallah çok tatlı yavrum ya, Allah bağışlasın
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet kızım ve benim çok sağolunkonuyla ilgili değil ama resimdeki kızınız mı? maşallah çok tatlı yavrum ya, Allah bağışlasın
ne güzel şanslıymışsınız o zamanSağolun çok zor biliyorum ailemin yanında olacam birsüre tooarlayana kadar
Ya içimi korku sardıama dinlenme sürecinde olmicak ki rahim, bir bebek olacak içinde büyüyecek bana doktorum 2 sene sonra 2.çocuğu düşünebilirsin dedi hatta sormuştum geyiğine yani bebeğim 15 aylıkken hamile k alabilirim diye hayır 24 aylık olmasını tavsiye ederim dedi bende 2.bebeği hemen isteyen biriyim o yüzden sormuştum özellikle
Ya benim kızım eylül doğumlu bununda aksilik olmassa Eylüle geliyor doğumu eşim ve ben de eylül doğumluyuz o yüzden kızımmın adını eylül koymuştum hattatabii önerilmeyen bir durum ama hiç mi yok böyle örnekler?
benim arkadaşım ve ablası 1 sene arayla doğum günleri aynı mesela.
Allah yardımcınız olsun zor bir süreç ama Allah nasip etmiş.
Zaten benim korkumda o büyütmeyi düşünmüyorum şuan sağlığım açısından düşünüyorum ve korkuyorumIki bebek zor olacak ama diger turlu 2.ci kez ameliyat olacaksiniz ben onun zorlugundan bahsediyorum allah yardimcin olsun
Evet bende o yuzden dedim zor olacak ameliyat zaten zor allah yardimcin olsun doktorada danisin kesinlikleZaten benim korkumda o büyütmeyi düşünmüyorum şuan sağlığım açısından düşünüyorum ve korkuyorum
Dimi ikiz gibi büyürler ama korkum dikişlerim hala sızlar ara ara nasıl olcakDoğuma kadar baya zaman geçecek, sorun olacağını sanmıyorum bizimde var tanıdığımız aynen 14 ay var aralarında bir sorun çıkmadı. Bakerken zorlanıyordu sadece, Allah verir kolaylığını. Ne güzel ikisi birden büyüyecek. :)
Öyle yapıcam en kısa zamanda gidicem doktora teşekkür ederimEvet bende o yuzden dedim zor olacak ameliyat zaten zor allah yardimcin olsun doktorada danisin kesinlikle
Rica ederim...Öyle yapıcam en kısa zamanda gidicem doktora teşekkür ederim
yok yok öyle düşünme aynı olay benim görümcemin başına geldi o 6 aylıktı kızı hamile kaldı ee kesinlikle alamaz doktora danıştı doktor takip ederz dedi ve doğurdu tabi sezeyan oldu sakın korkma ..Sağolun bende onu düşünüyorum acaba çok mu riskli
Ya benim kızım eylül doğumlu bununda aksilik olmassa Eylüle geliyor doğumu eşim ve ben de eylül doğumluyuz o yüzden kızımmın adını eylül koymuştum hatta
Dimi ikiz gibi büyürler ama korkum dikişlerim hala sızlar ara ara nasıl olcak
Tamam siz neden aratmıştınız sizindem durum aynıAynen canım, googleda arat ssvd diye sezeryan sonrası normal doğum yapan kişilerin hikayelerini anlatıyordu. Bilinçlendirmek için açılmış... Hatta facebookta gruplarıda var. Ben bulmuştum o zamanlar. Bir bak istersen.
Tamam siz neden aratmıştınız sizindem durum aynı