eyvah eyvah

ama dinlenme sürecinde olmicak ki rahim, bir bebek olacak içinde büyüyecek bana doktorum 2 sene sonra 2.çocuğu düşünebilirsin dedi hatta sormuştum geyiğine yani bebeğim 15 aylıkken hamile k alabilirim diye hayır 24 aylık olmasını tavsiye ederim dedi bende 2.bebeği hemen isteyen biriyim o yüzden sormuştum özellikle
Ya içimi korku sardı

tabii önerilmeyen bir durum ama hiç mi yok böyle örnekler?

benim arkadaşım ve ablası 1 sene arayla doğum günleri aynı mesela.
Allah yardımcınız olsun zor bir süreç ama Allah nasip etmiş.

tabii önerilmeyen bir durum ama hiç mi yok böyle örnekler?

benim arkadaşım ve ablası 1 sene arayla doğum günleri aynı mesela.
Allah yardımcınız olsun zor bir süreç ama Allah nasip etmiş.
Ya benim kızım eylül doğumlu bununda aksilik olmassa Eylüle geliyor doğumu eşim ve ben de eylül doğumluyuz o yüzden kızımmın adını eylül koymuştum hatta

Doğuma kadar baya zaman geçecek, sorun olacağını sanmıyorum bizimde var tanıdığımız aynen 14 ay var aralarında bir sorun çıkmadı. Bakerken zorlanıyordu sadece, Allah verir kolaylığını. Ne güzel ikisi birden büyüyecek. :)

Doğuma kadar baya zaman geçecek, sorun olacağını sanmıyorum bizimde var tanıdığımız aynen 14 ay var aralarında bir sorun çıkmadı. Bakerken zorlanıyordu sadece, Allah verir kolaylığını. Ne güzel ikisi birden büyüyecek. :)
Dimi ikiz gibi büyürler ama korkum dikişlerim hala sızlar ara ara nasıl olcak

Ya benim kızım eylül doğumlu bununda aksilik olmassa Eylüle geliyor doğumu eşim ve ben de eylül doğumluyuz o yüzden kızımmın adını eylül koymuştum hatta

hayırlısı olsun. :)

önce doktorunuza danışın. o sizi bilgilendirir zaten. belki daha sık kontroller, belki sezeryanla tarihinden biraz daha önce alınması gibi.

iyi tarafından bakın ne güzel arkadaş olacaklar. :KK37:

Dimi ikiz gibi büyürler ama korkum dikişlerim hala sızlar ara ara nasıl olcak

Aynen canım, googleda arat ssvd diye sezeryan sonrası normal doğum yapan kişilerin hikayelerini anlatıyordu. Bilinçlendirmek için açılmış... Hatta facebookta gruplarıda var. Ben bulmuştum o zamanlar. Bir bak istersen.

Aynen canım, googleda arat ssvd diye sezeryan sonrası normal doğum yapan kişilerin hikayelerini anlatıyordu. Bilinçlendirmek için açılmış... Hatta facebookta gruplarıda var. Ben bulmuştum o zamanlar. Bir bak istersen.
Tamam siz neden aratmıştınız sizindem durum aynı

doktorunla konus bur an once.
yasadigim yerde cok var daha buru kucucukken sezeryan sonrasi hamile kalan.
simdiye kadar gordugum sorun cikanlar sezeryan sonrasi normal dogumu deneyenler.
normal denemek icin en az 2 yil beklemek lazim.
tekrar sezeryan olacaksa da tavsiye edilen burada en az 1 yil

Bizim arkadaşımız ameliyat olmuştu rahimden; doktor olmaz çocuk daha demişti; ameliyattan hemen sonra hamile kaldı; 40 haftayı tamamlayamadı ama ameliyatın yılı gelmeden doğurdu.

Onunki sezeryandan daha ağır ameliyattı ve yaşı da 35 üstü idi. Biraz sıkıntı olsa, her bünye farklı olsa da dikkatli olunca atlatırsınız; ama hamileliğin son zamanlarında evdeki küçük hanımın da yürüme hevesi olacağı için size yardımcı şart :)
Sevgiyle büyütün

X