- 31 Ocak 2015
- 2.501
- 4.015
-
- Konu Sahibi zeysmother
Evet daha kızım küçücük zatenkorunarak oldu yani
Sağolun bende onu düşünüyorum acaba çok mu risklisezeryan oldugun için nasıl dogum yapacaksın diye düşünmeye başladım
hayırlısı olsun
Teşekkür ederim çok sağolun zaten kızım çok zor bir bebektisezeryanla zor olacak gibi geldi bana..
rabbim yardımcın olsun.
doğuma kadar 14 aylık falan olacak sezeryanınız.. bence bir sorun çıkmaz arkadaşım 1 yıl arayla sezeryan oldu bir sorun çıkmadı.. doktorunuz sizi rahatlatır, allah sağlıkla tamamlamanızı nasip etsin..
ama dinlenme sürecinde olmicak ki rahim, bir bebek olacak içinde büyüyecek bana doktorum 2 sene sonra 2.çocuğu düşünebilirsin dedi hatta sormuştum geyiğine yani bebeğim 15 aylıkken hamile k alabilirim diye hayır 24 aylık olmasını tavsiye ederim dedi bende 2.bebeği hemen isteyen biriyim o yüzden sormuştum özellikle
konuyla ilgili değil ama resimdeki kızınız mı? maşallah çok tatlı yavrum ya, Allah bağışlasınMerhaba hanımlar benim 5 aylık bir kızım var ve sezeryanle doğum yaptım. Günüm geçmişti bu sabah kızkardeşim abla seni rüyamda gördüm hamileydin dedi. Dalga geçtim bilinçaltına yerleşmiştir diye.eşim test aldı yaptım inanmıyordum iki çizgi cukacağına birde ne görüm hemen belirdi ikinci çizgi elim ayağım çözüldü hüngür hüngür ağladım ne sevinebildim ne üzülebildim. Korunmayla ilgili bişi söylemeyin emin olun çok dikkatliydim suan ruh Halim kötü kızıma bakıp ağlıyorum varmı benim durumunda olan kesinlikle kıyamam yavruma peki sezeryande en az iki yıl nasıl olcak.kafamda deli sorular
evet öyle öneriyorlar bana da öyle demişti doktor ki ben daha da açtım arayı korkumdan :) ama böyle durumlarda çok da bir tehlikesi olmadığını gördüm hem arkadaşımdan hem de kuzenimin eşinden.. sanırım biraz bünye ile ilgili bir durum da olabilir..
benim teyzem de yaptı sezaryanı zor oluyor zaten ondan ziyade çocukların aralarının az olması daha çok yordu onu ağrı sancı elbet geçiyorda 4 sene oldu daha anca rahat edebildi allah sabır versin çok zor ciddenMerhaba hanımlar benim 5 aylık bir kızım var ve sezeryanle doğum yaptım. Günüm geçmişti bu sabah kızkardeşim abla seni rüyamda gördüm hamileydin dedi. Dalga geçtim bilinçaltına yerleşmiştir diye.eşim test aldı yaptım inanmıyordum iki çizgi cukacağına birde ne görüm hemen belirdi ikinci çizgi elim ayağım çözüldü hüngür hüngür ağladım ne sevinebildim ne üzülebildim. Korunmayla ilgili bişi söylemeyin emin olun çok dikkatliydim suan ruh Halim kötü kızıma bakıp ağlıyorum varmı benim durumunda olan kesinlikle kıyamam yavruma peki sezeryande en az iki yıl nasıl olcak.kafamda deli sorular
Zaten ailemden yardım alıcam ama faklı şehirlerdeyiztebrikler oncelikle. arkadasimda sezeryan ile dogum yaptiktan 5 ay sonra hamile kaldi ama o isteyerek hamile kalmisti iki gun once dogum yapti normal dogum. kizin daha cok kucukmus ama dogum yapana kadar kizinda 1 yasini gececek. ikisinine nasil bakarim diye endise ediyorsan ailenden yardim alabilirsin.
Ayy yazın yazın ne sabotesi belki sizinde korkulara yardım dokunur öyle ama onlar büyüyen kadar mahvolurum buna şükür isyan etmiyorum ama ne bilim farklı duygular içindeyimBir sürü şey yazdım kendi korkularımla ilgili ama konunuzu sabote etmemek için sildim. Üzülmeyin her seyde bir hayır vardır. Doktorunuzla konuşun sizi yönlendirir eminim. Biraz zorlanırsınız ama büyüdüklerinde meyvesini toplayacaksınız ihşallah.
Sağolun çok zor biliyorum ailemin yanında olacam birsüre tooarlayana kadarbenim teyzem de yaptı sezaryanı zor oluyor zaten ondan ziyade çocukların aralarının az olması daha çok yordu onu ağrı sancı elbet geçiyorda 4 sene oldu daha anca rahat edebildi allah sabır versin çok zor cidden