- 6 Ağustos 2016
- 6.007
- 9.729
- 198
- Konu Sahibi florence_N
-
Arkadaşlar nolur yardım edin. 10 yıllık emektar çamaşır makinem f21 arıza kodu veriyor. Dün öğlen çalıştı, bugün bozulmus. Reset kombinasyonu araştırdım ama bulamadım. YouTube videolarında derecenin başındaki kar işareti yanıyor. Ama benimkinde yok. Foto da ekliyorum. Modeli WAE20461TR. Başka beklet de yanmıyor.
Su olmadığı anlamına geliyor Benim makinede makinem Siemens bu aradaArkadaşlar nolur yardım edin. 10 yıllık emektar çamaşır makinem f21 arıza kodu veriyor. Dün öğlen çalıştı, bugün bozulmus. Reset kombinasyonu araştırdım ama bulamadım. YouTube videolarında derecenin başındaki kar işareti yanıyor. Ama benimkinde yok. Foto da ekliyorum. Modeli WAE20461TR. Başka beklet de yanmıyor.
Evet, kömürü bitmiş de olabilirmiş. Tuş kombinasyonu ile resetleme videolarina baktim ama algılamıyor bile.Eşime baktırdım netten motor arızası olarak geçiyormuş
Sular var, muslugunda da sıkıntı yok. Örf. Tam da beyazları atacaktım...Su olmadığı anlamına geliyor Benim makinede makinem Siemens bu arada
Bence gidip yeni bir makine alın. Teknik servis çağırsanız astarı yüzünden pahalıya patlar.Evet, kömürü bitmiş de olabilirmiş. Tuş kombinasyonu ile resetleme videolarina baktim ama algılamıyor bile.
Bunu denedim ama olmuyor. F21:haric hiç bir ışık yanmıyorBu sayfada bilgiler belki işinize yarar
Teknisyen çağırsanıza burada o işten anlayacak kimse zor bulunur.
Benim de makinam 3yıllak kazaklarda deterjan bırakıyor deli ediyor beni.
kullanmna klavuzun o sinyal neye takabul ediyor ? alt tarafta filtresi vardır onu acınm bir boşaltın suyunu.Arkadaşlar nolur yardım edin. 10 yıllık emektar çamaşır makinem f21 arıza kodu veriyor. Dün öğlen çalıştı, bugün bozulmus. Reset kombinasyonu araştırdım ama bulamadım. YouTube videolarında derecenin başındaki kar işareti yanıyor. Ama benimkinde yok. Foto da ekliyorum. Modeli WAE20461TR. Başka beklet de yanmıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?