• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eyvah! Çamaşır makinem!!

florence_N

Mrrro üye
Kayıtlı Üye
6 Ağustos 2016
6.007
9.729
198
Arkadaşlar nolur yardım edin. 10 yıllık emektar çamaşır makinem f21 arıza kodu veriyor. Dün öğlen çalıştı, bugün bozulmus. Reset kombinasyonu araştırdım ama bulamadım. YouTube videolarında derecenin başındaki kar işareti yanıyor. Ama benimkinde yok. Foto da ekliyorum. Modeli WAE20461TR. Başka beklet de yanmıyor.

Bu da fotosu.

Eklentiler

• IMG_20170326_142053.webp
    IMG_20170326_142053.webp
    9 KB · Görüntüleme: 1.619
Teknisyen çağırsanıza burada o işten anlayacak kimse zor bulunur.
Benim de makinam 3yıllak kazaklarda deterjan bırakıyor deli ediyor beni.

Arkadaşlar nolur yardım edin. 10 yıllık emektar çamaşır makinem f21 arıza kodu veriyor. Dün öğlen çalıştı, bugün bozulmus. Reset kombinasyonu araştırdım ama bulamadım. YouTube videolarında derecenin başındaki kar işareti yanıyor. Ama benimkinde yok. Foto da ekliyorum. Modeli WAE20461TR. Başka beklet de yanmıyor.

10 yıllık diyosunuz
büyük ihtimalle miladı doldu
internette bile bulamadıysanız zor işiniz
tamirci çağırın tamiri ne kadara tutar öğrenin eğer çoksa yenisini alın derim

Su olmadığı anlamına geliyor Benim makinede makinem Siemens bu arada

Eşime baktırdım netten motor arızası olarak geçiyormuş

Yetkili servisi çağırmak istemiyorum. Sadece gelip gitmeleri bile para. Bir ara bulaşık makinemde sorun oldu burada araştırıp bulmuştum, hatayı çözmüştüm. Bir kaç hafta önce körük lastiği için araştırdım 200lira, ara tamirci 100lira istedi. Sonuç; lastiği alıp eşim taktı, 20 lira. Karta yüklü bir taksit ödüyoruz. Bu ay son ödeyeceğiz. Alamam. Beni 1 ay daha idare etse yeter.

Allah'tan görümcem biraz yakın oturuyor. Yeni makina alacağım, istiyordum, ama bu ay değil.. Off ya. 3 çocuk, 6 nüfus :) Taksit erteleme var midir kartlarda acaba..

Makinayı açık bırakmıştım, şimdi f63 yanıyor. Mikroişlemci arizasiymis. Ana kartı değişecekmis...

Teknisyen çağırsanıza burada o işten anlayacak kimse zor bulunur.
Benim de makinam 3yıllak kazaklarda deterjan bırakıyor deli ediyor beni.

Artik makineler sivi deterjanlara uygun uretiliyor belki ondan olabilir. Hic sivi deterjan denediniz mi?.

Deterjanı fazla da koyuyor olabilirsiniz. Çok az su tüketiyorlar. Eşim geldi, baktı. Haydi geçmiş olsun dedi ve çamaşırlar atta ya gitti :) Kartlarda erteleme bakıyorum şimdi de..

kullanmna klavuzun o sinyal neye takabul ediyor ? alt tarafta filtresi vardır onu acınm bir boşaltın suyunu.
yada hiç elimden gelmnez derseniz teknisyen cagırın.

Back
X