Hametan kullandım var olan pişik geçmeyince haftada 3 gün trosyd kullandım. Trosyd üstüne de desitin sürdüm. Trosyd haftanın 3 günü kullandım, trosyd kullanmadığım gün hametan sürdüm ve hametanın üstüne desitin hızlı koruma sürdüm. Desitin çok etkili gerçekten. Bu şekilde pişik geçti şükür
Pişik olmaması için ben her seferinde suyla yıkıyorum altını. Kuruluyorum. Sık bez değiştiriyorum. Eğer pişik olduysa başlangıcı varsa hamazic kullanıyorum. O da iki sefer kullandigimda geçiriyor. Doktor yazmıştı.
Bnim olayım zaten yıkamak . No ıslak mendil gerekirse popo havlu bezleri var onunla siliyorum çiş sonrası ama pişik ettik işte nasıl oldu bizde anlayamadık bez zaten ohooo iki haftada bi 60 lira babay acaba bezden mi demiyor da değilim ama bilemedim.
Bnim olayım zaten yıkamak . No ıslak mendil gerekirse popo havlu bezleri var onunla siliyorum çiş sonrası ama pişik ettik işte nasıl oldu bizde anlayamadık bez zaten ohooo iki haftada bi 60 lira babay acaba bezden mi demiyor da değilim ama bilemedim.
Ben hamazinc kullanıyorum bir sürü şey denedikten sonra doktorun verdiğine geri döndüm. Eğer aşırı rahatsız edecek boyuttaysa travazol le hamazinc i karisririyorum hemen geçiriyo. Travazol kortizonlu yalnız o yüzden aşırı eklemeyin.