Kesinlikle size katılıyorum bende çırçır mah Dicle sok dayım metroya çok yakın mevki gerçektenCanim 30 yasima geldim dogma buyume eyupluyum eyup un bir cok yeri guzeldir ama oturdugum bolgeyi ozellikle tavsiye ederim konumu harika heryere arac ulasim bulabilirsin kendi aracinla crvreyoluna 5 dk cikabilirsin alisveris merkezi metro hersey ayaginin altinda kesinlikle tavsiye ederim.
Yeni binalar da mevcut ama site istersen eski binalarda aile sicakliginda siteler bulursun heryer site buralarda.
Aksemsettin mahallesi, saya mevkisine bakmani tavsiye ederim.
Karadolap, yesilpinar kismina pek kacmadan tepe mevkide bakin derim.
Bu arada circir bolgesi de yeni yapilanma olarak cok gelecek vaad eden bir bolge. Ev almayi dusunuyorsaniz circir bolgesini tavsiye ederim iyi bir yatirim olacaktir. Toplu tasima ulasimi tepeye gore biraz daha kisitlidir
Komsu muyuz tatlim:) bende aksemsettin de oturuyorum ama simdi circir cuma pazarinin ordan yeni ev aldim kopamiyorum buralardan subatta tasinicam kismetseKesinlikle size katılıyorum bende çırçır mah Dicle sok dayım metroya çok yakın mevki gerçekten
Evet komşuyuz çalışıyorum taşınınca haberleşelim :)Komsu muyuz tatlim:) bende aksemsettin de oturuyorum ama simdi circir cuma pazarinin ordan yeni ev aldim kopamiyorum buralardan subatta tasinicam kismetse
Komsu muyuz tatlim:) bende aksemsettin de oturuyorum ama simdi circir cuma pazarinin ordan yeni ev aldim kopamiyorum buralardan subatta tasinicam kismetse[/QUE
evet komşuyuz taşının haberleşelim dicle sok tayım bende cok güzel semtimiz çalışuyorum ya siz
Huzurludur buralar, alibeykoyun neresine tasinmayi dusunuyorsunuz? Genel olarak duzgun insanlar yasiyor aslinda, oyle pek kavgasi gurultusu hirsizligi olmaz ama dedigim gibi mahalle cok onemli. Baktiginiz bolgeleri soylerseniz yardimci olurumBiz de Alibeyköy merkeze taşınmayı düşünüyoruz. Aslında eşim çok ısrarcı. İşyerim Fatih te, hem yeni hem daha uygun evler olduğu için istiyoruz. Ama benim içim çok ısınmıyor nedense. Oranın iyi yanlarından bahsedebilir misiniz rica etsem?
Çok gürültülü mü? İnsanları nasıl?
Cevahirin hemen karşısı, Nur kuyumcusu falan var onun arka sokağında ev.Huzurludur buralar, alibeykoyun neresine tasinmayi dusunuyorsunuz? Genel olarak duzgun insanlar yasiyor aslinda, oyle pek kavgasi gurultusu hirsizligi olmaz ama dedigim gibi mahalle cok onemli. Baktiginiz bolgeleri soylerseniz yardimci olurum
Benim için çapaya ne kadar yakın o kadar iyi:) dediğiniz yerlere de bakayım çok teşekkür ediyorum :)Alibeykoy merkez yani, fena degildir ama daha sehir ici kalir cumbus daha bol olabilir eger site ici degilse, onun yerine silahtar civarina bakmanizi tavsiye ederim bilgi univ oralar, ama migrosun oldugu taraf degil igdas in o civara, ya da tepeye dogru yani saya mevkiine.daha oturulabilir oldugunu dusunuyorum