Eyüp te yaşanacak semt

aysem_t

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Sahte Profil
Kayıtlı Üye
24 Nisan 2012
94
11
98
İstanbul
Mrb arkadaşlar Eyüp de aile için en huzurlu muhit neresidir sizce oraya taşınmayı düşünüyoruz.

bence rami çok huzurlu akrabalarım var orada gelip giderim çok :)

Yeşilpinar genelde tavsiye ediyorlar. Levent e yakın olsun diye Eyüp istiyoruz aslında çünkü orda işyeri tutacağız butcemize de burası uygun gibi semt tavsiyelerinizi beklerim

Eyüpte düğmeciler orda bi akrabam yaşıyo mevki mükemmel sakin huzurlu tavsiye ederim

İslambey çok kalabalık ve yorucu. Trafık sorunu var, park sorunu var, evlerin çoğu eski kentsel dönüşüm bekliyor yeni olanlar ateş pahası.
Merkezden uzak olun, yılda üç ay bin pişman olursunuz.

Cnm ben otakçılarda oturdum ve cpk guzel huzurlu bir yerdi hala gittikce ugrarım hala eskisi gibi huzurlu sakin hemde. Çarşıya yakın tavsiye ederim

Arkadaslar Vialand tarafları nasıl sizce burda yaşayan varmı hiç

Arkadaşlar cevaplar için teşekkürler. Araştırmaya devam ediyorum.yorum olan varsa lütfen yazsın.

Eyüp düğmeciler mahallesi doğup büyüdüğüm mahalle çok huzurlu sakin mis gibi havası var.. Hele birde haliç manzaran varsa tadından yenmez kışı yazı bir harika Eyüp semtinin.

Ben de Yesilpinarda cok guzel bir ev gordum. Fiyati cok tuzlu o fiyata verecegim yeri cok guzel baska bir semte verebilirim ama benim icin sessiz sakin olmasi onemli. Bir de cok genis. Isyerimize biraz uzak ama evi cok begendim. Fakat Yesilpinar nasil bir yer kararsiz kaldigimiz icin alamiyoruz. Ben de takipteyim bu konuyu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…