Eymen's butik 36-42 beden arası markalı kaliteli abiye,şık kıyafetler, çanta,ayakkabı

BenDerin

Allah'ım şükürler olsun. Eski nick DERİNNN
Kayıtlı Üye
23 Ocak 2008
1.968
53
42

Hepsi ilk günkü kadar yeni ve tarz kıyafetler olup alanlar kesinlikle pişman olmaz. 50-57 kilo arasına uygun kıyafetlerim. Doğumdan sonra bir türlü bu kıyafetleri giyecek kadar kilo veremediğimden bunlarda dolapta yer kaplamasın sahiplerini bulsun. Eklediğimden çok güzel kıyafetlerde ekleyeceğim. Beni mutlaka takip edin. İhtiyacı olan kaçırmasın.

1- Yaz geldi düğün sezonu başladı bu nedenle oluşacak olan abiye arayışınıza çözüm olabilir abiyem.... 38 beden Doridorca marka boyundan bağlamalı üzerine giyilecek boleroda var içindeki ana renk olan renkten onun fotoğrafınıda çekerim isteyene ..... sadece 2 kez giyilen sıfırdan kesinlikle farksız kuru temizleme yapıldı isteyene ölçü ve detaylı resim atabilirim gold rengi abiye ayakkabı da 38 numara onunda detaylı resimlerini atarım. Kesinlikle pişman olmayacağınız bir abiyee... Fiyatı ise 100 lira abiye ayakkabı ise 15 lira bu fırsatı kaçırmayın.

2-Şık bir gece elbisesi, Düğün, mezuniyete giyilecek şıklıkta 36-38 bedene uyar. Yeniden farkı yok 2 kez giyilmiştir. alt kısmı kırmızı saten tülü siyah renk olunca bordo renk ortaya çıkmıştır. Fiyatı : 30.TL

3- Mint yeşili çok şık abiye elbise düğün, kına, nişan davetlerinde giyebileceğiniz çok şık hoş bir elbise 40-42 beden giyenlere uyar, 1 kez giyildi ve kuru temizleme yapıldı. Altın sarısı ile çok hoş kombin oluyor. Fiyatı: 55.TL ben 150 liraya almıştım.

4- Roman marka takım elbise içine giyilebilecek tarzda çok şık bustiyer 36-38 bedene uyar likralıdır. İç kısmı likralı saten kumaş üzerine altın rengi dantel göğüs kısmı şahane drapeli. yani 10 numara şıklıkta, Altına lacivert ve siyah ile kombinleyip bir yakınınızın düğününe bile giyilebilir güzellikte. sadece 1 kez giyildi sıfırdan farksız. Buda malesef olmayanlardan lacivert takımımın içine giymiştim sadece 1 kez...
bedeni uyan kaçırmasın. Sadece 20. TL

40-42 BEDEN BLUZ- GÖMLEKLER HER BİRİ 8 LİRA

36-38 beden herbiri 8 liraaaaaa

Son düzenleme:
36-38-40 Beden kaliteli şık elbiseler....

1- Sisline marka krem rengi çok şık elbise 36-38 beden uyumlu fiyatı: 18 lira.
2- Park prova marka yeniden farksız 38 beden haki rengi fiyatı: 20
3- Mor şal desenli elbise 38-40 uyumlu arkası lastikli boyundan bağlamalı solmayan, pamuklu kumaş elbise 25 liraya indi
4-Gri Triko S/M beden degaje yaka elbise 8 lira
5-Turkuaz kahve desenli elbise 38-40 arkası lastikli fiyatı: 8 lira
6-Gri zemin üzerine çiçekli şık elbise 36-38 beden fiyatı: 10 lira
7-Vizon rengi nominal marka 40 beden elbise 40 beden fiyatı:10 lira
8-Kahve-krem pöti kara elbise S-M beden elbise 8 lira

Elbiselerde beğendiğiniz olursa ölçü verebilirim.

40 beden vizon rengi tulum 1 kez giyildi. kesinlikle çok kaliteli ve çok şık. fiyatı: 20 lira geçen yıl 50 liraya almıştım. malesen üzerime olmuyor arkada fermuarı var. bel ve ayak bileklerinde lastikli dikişi var.

Fakir marka RCT 108 şarjlı süpürge çok az kullanıldı yeniden farksız... Fiyatı: 60 lira.....

Yelekler

1- Mango yelek S beden Sevila34 isimli arkadaştan çok beğenerek aldım ama bana çok dar geldi. Fiyatı: 20

2: Kot yelek 36-38 giyenlere uyar. 1 kez giyildi yeniden farksız: fiyatı: 15 lira

Her ikiside çok şık....

Ceketler

* Siyah ceket koton marka 36-38 beden çok az kullanıldı fiyatı: 15 lira

* Krem rengi ceket Yurtdışından alındı 36 beden çok az giyildi yeniden farksız.... fiyatı: 15 lira

isteyene detaylı ölçü verebilirim.

* Koton marka koyu lacivert kot pantolon 28 beden sadece 2 kez giydim. 1 kez yıkandı fiyatı: 20 lira....... aldığım fiyatın yarısındanda azına koyuyorum evde yer kaplamasın.

Son düzenleme:
Çantalar- Ayakkabılar

*Sadece 1 kez kullandım çok şık siyah çanta fiyatı: 45 lira yeniden farksız aldığım fiyatın yarısına sizin olabilir...

Siyah rugan çanta altın rengi aparatlı sıfır fiyatı: 35 liraaa

gri çanta 1 kez kullanıldı Fiyatı 20 liraaa

Gri kısa çizme polaris marka 38 numara 2 kez giyildi fiyatı: 40 lira yeniden farksız..... kutusu mevcuttur.

converse erkek ayakkabı 24 numara fiyatı : 25 lira 80 liraya alındı.... yeniden farksız 2 kez giydi oğluşum....

Muya marka ortapetik 24 numara sıfır erkek bebek terliği fiyatı 25 lira etiketi üzerinde 50 tl etiket fiyatı....

Son düzenleme:
4 adet ürün alımında kargo benden. fiyatları çok uygun tuttum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…