- 23 Ocak 2008
- 1.968
- 53
- 42
Hepsi ilk günkü kadar yeni ve tarz kıyafetler olup alanlar kesinlikle pişman olmaz. 50-57 kilo arasına uygun kıyafetlerim. Doğumdan sonra bir türlü bu kıyafetleri giyecek kadar kilo veremediğimden bunlarda dolapta yer kaplamasın sahiplerini bulsun. Eklediğimden çok güzel kıyafetlerde ekleyeceğim. Beni mutlaka takip edin. İhtiyacı olan kaçırmasın.
1- Yaz geldi düğün sezonu başladı bu nedenle oluşacak olan abiye arayışınıza çözüm olabilir abiyem.... 38 beden Doridorca marka boyundan bağlamalı üzerine giyilecek boleroda var içindeki ana renk olan renkten onun fotoğrafınıda çekerim isteyene ..... sadece 2 kez giyilen sıfırdan kesinlikle farksız kuru temizleme yapıldı isteyene ölçü ve detaylı resim atabilirim gold rengi abiye ayakkabı da 38 numara onunda detaylı resimlerini atarım. Kesinlikle pişman olmayacağınız bir abiyee... Fiyatı ise 100 lira abiye ayakkabı ise 15 lira bu fırsatı kaçırmayın.
2-Şık bir gece elbisesi, Düğün, mezuniyete giyilecek şıklıkta 36-38 bedene uyar. Yeniden farkı yok 2 kez giyilmiştir. alt kısmı kırmızı saten tülü siyah renk olunca bordo renk ortaya çıkmıştır. Fiyatı : 30.TL
3- Mint yeşili çok şık abiye elbise düğün, kına, nişan davetlerinde giyebileceğiniz çok şık hoş bir elbise 40-42 beden giyenlere uyar, 1 kez giyildi ve kuru temizleme yapıldı. Altın sarısı ile çok hoş kombin oluyor. Fiyatı: 55.TL ben 150 liraya almıştım.
4- Roman marka takım elbise içine giyilebilecek tarzda çok şık bustiyer 36-38 bedene uyar likralıdır. İç kısmı likralı saten kumaş üzerine altın rengi dantel göğüs kısmı şahane drapeli. yani 10 numara şıklıkta, Altına lacivert ve siyah ile kombinleyip bir yakınınızın düğününe bile giyilebilir güzellikte. sadece 1 kez giyildi sıfırdan farksız. Buda malesef olmayanlardan lacivert takımımın içine giymiştim sadece 1 kez...
bedeni uyan kaçırmasın. Sadece 20. TL