- 6 Şubat 2013
- 18.040
- 40.754
-
- Konu Sahibi sagliklihayat
sonunda yavuz selim koyduk bebeğimizin adını
tesekkür ederim Allah gönlüne göre versin olur inşallah kızınızın adı ne bu arada ablama isim arıyoruz da:)Isme bayıldım . Benim de 2. Cocugum erkek olursa . Osmanlı padisahlarimizin isminden koyacağım ..
cimcime lütfen yavuz selim koyyy,lütfenIsme bayıldım . Benim de 2. Cocugum erkek olursa . Osmanlı padisahlarimizin isminden koyacağım ..
tesekkür ederim Allah gönlüne göre versin olur inşallah kızınızın adı ne bu arada ablama isim arıyoruz da:)
cimcime lütfen yavuz selim koyyy,lütfen
zümra da cok hoş bir isimmişIlkide oğlan Eymen koymuştuk canim .
Eymen'ende; ilk kadın şehidin adıdır . Oyle söylenenler gbi saçma sapan anlamı yok .
Valla kiz isimlere olarak ben
berika
belinay
Yağmur
Şüheda
Yada
Mihrimah
huma
nisa
Zumra ve
Ayse hafsa isimleri gibi seceneklerim var.canm
zümra da cok hoş bir isimmiş
:))))Yok vahdettin koyacam ben ;-)
bir tek şühedayı sevdimIlkide oğlan Eymen koymuştuk canim .
Eymen'ende; ilk kadın şehidin adıdır . Oyle söylenenler gbi saçma sapan anlamı yok .
Valla kiz isimlere olarak ben
berika
belinay
Yağmur
Şüheda
Yada
Mihrimah
huma
nisa
Zumra ve
Ayse hafsa isimleri gibi seceneklerim var.canm
bir tek şühedayı sevdim
ay siz erdoğan sevdalılarıda ne gereksız muhabettlerdesınızBelkide Recep Tayyip koyarım
Emine Adindada gelin bulurum
ay siz erdoğan sevdalılarıda ne gereksız muhabettlerdesınız
kokmuş sensin,Hih kokmus
kokmuş sensin,
neymış rte koycakmışta,emıne dıye gelin bulcakmış,gereksız ınsanlar :)
ayy benım oglum olsaaa bende koymak ısterımm yavuz selımmm adı ıle yasasın oyle buyuk kudretlı ınsan olsun ınsalah cnmm allah analı babnalı buyutsunnnkızlar cevaplarınız için tesekkürler bebeğimin adını yavuz selim koyduk ailemizde akrabamızda kimsede yok ve ona o kadar yakıs tı ki:)
konu kapatılabilir bebeğimizin adını yavuz selim koyduk cok şükür
ayy benım oglum olsaaa bende koymak ısterımm yavuz selımmm adı ıle yasasın oyle buyuk kudretlı ınsan olsun ınsalah cnmm allah analı babnalı buyutsunnn
cok teşekkür ederim hanımlar inşallah sizin de gönlünüze göre olur herseyYaa yavuz selim mi
Rabbim hayirli imanli evlat olmayı nasip etsin. Adı gibi büyüsün. Çok seviyorum bu ismi. Rabbim inşallah banada ve diger evlat isteyen tüm kardeslerimr nasip eder.
tum padısahları kendı ıcınde degerlendırmek lazım hangı abdulhamıtten bahsettın cnm sen ?İngiliz gemisiyle kaçan birinin adını ne yapacaksınız koyup ya?
Ülke darda, olsun ben kendimi kurtarayım
Pardon isim konmuş, daha güzel bir isim olmuş. Adıyla büyüsün.
Benim bildiğim bir tane kaçan Abdülhamit var, o da 2. Abdülhamit. Başkası da var haberimiz mi yoktum padısahları kendı ıcınde degerlendırmek lazım hangı abdulhamıtten bahsettın cnm sen ?