Doğuma Hazırlık eymen mi abdulhamit mi ?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
tesekkür ederim Allah gönlüne göre versin olur inşallah kızınızın adı ne bu arada ablama isim arıyoruz da:)

Ilkide oğlan Eymen koymuştuk canim .
Eymen'ende; ilk kadın şehidin adıdır . Oyle söylenenler gbi saçma sapan anlamı yok .

Valla kiz isimlere olarak ben
berika
belinay
Yağmur
Şüheda
Yada
Mihrimah
huma
nisa
Zumra ve
Ayse hafsa isimleri gibi seceneklerim var.canm

Ilkide oğlan Eymen koymuştuk canim .
Eymen'ende; ilk kadın şehidin adıdır . Oyle söylenenler gbi saçma sapan anlamı yok .

Valla kiz isimlere olarak ben
berika
belinay
Yağmur
Şüheda
Yada
Mihrimah
huma
nisa
Zumra ve
Ayse hafsa isimleri gibi seceneklerim var.canm
zümra da cok hoş bir isimmiş

kızlar cevaplarınız için tesekkürler bebeğimin adını yavuz selim koyduk ailemizde akrabamızda kimsede yok ve ona o kadar yakıs tı ki:)
ayy benım oglum olsaaa bende koymak ısterımm yavuz selımmm adı ıle yasasın oyle buyuk kudretlı ınsan olsun ınsalah cnmm allah analı babnalı buyutsunnn

ayy benım oglum olsaaa bende koymak ısterımm yavuz selımmm adı ıle yasasın oyle buyuk kudretlı ınsan olsun ınsalah cnmm allah analı babnalı buyutsunnn

Yaa yavuz selim mi :KK36:

Rabbim hayirli imanli evlat olmayı nasip etsin. Adı gibi büyüsün. Çok seviyorum bu ismi. Rabbim inşallah banada ve diger evlat isteyen tüm kardeslerimr nasip eder.
cok teşekkür ederim hanımlar inşallah sizin de gönlünüze göre olur hersey

İngiliz gemisiyle kaçan birinin adını ne yapacaksınız koyup ya?
Ülke darda, olsun ben kendimi kurtarayım :KK70:
Pardon isim konmuş, daha güzel bir isim olmuş. Adıyla büyüsün.

İngiliz gemisiyle kaçan birinin adını ne yapacaksınız koyup ya?
Ülke darda, olsun ben kendimi kurtarayım :KK70:
Pardon isim konmuş, daha güzel bir isim olmuş. Adıyla büyüsün.
tum padısahları kendı ıcınde degerlendırmek lazım hangı abdulhamıtten bahsettın cnm sen ? :KK51:

tum padısahları kendı ıcınde degerlendırmek lazım hangı abdulhamıtten bahsettın cnm sen ? :KK51:
Benim bildiğim bir tane kaçan Abdülhamit var, o da 2. Abdülhamit. Başkası da var haberimiz mi yok :KK53:
Zaten Abdülhamit için kendimce onay vermezken, Yavuz Selim için adıyla yaşasın dedim. Yani padişahları sizin deyişinizle kendi içinde değerlendirdim. :KK66:

X